Jump to content

Utisci o proizvodima

MissionVao

Recommended Posts

Remake Galeb cokolade koji se pre godinu-dve pojavio u prodaji je jedna od najsavrsenijih mlecnih cokolada koje sam ikada probala. Ukus ne podseca ni na jednu drugu a svakako nije jeftin! Prosto ne mozes da prokljuvis sta to jos ima a cini se da nije samo mleko i cokolada. Ne znam, raspametim se svaki put :da:

Takodje, ako nisam vec spominjala, Bambi cokolade od maline, visnje, pomorandze... prvo voce koje nema ukus kao Step sokici.

• 2 weeks later...
Moj ti je savet da ne kupujes tu cetku jer ne radi nikakav posao.Ja sam dobila na poklon ove godine,probala,popizdela i kupila profesionalni fen. :da:

Aha, baš je krš.

Uglavnom, ništa bez frizera. Sama nikad nisam uspela da se isfeniram.

odusevljen sam,mogu da zaboravim na gajgerov brojac od kada pocese da preprodaju na crno ove scilacione kristale iz americkih nuklearki,ako menja boju znaci da je pojacano zracenje.Napomena-ne radi na baterije!Topla preporuka!

Где си ово нашао и има ли да се купи код нас?

Jel moze sprej za dezinfekciju klima da mi ubije miris pljuce koji dolazi iz nje? :D Tipa kao na sajtu http://www.medisana.rs/xbac_klima.htm ili ima nesto BAS specijalno sto moze samo serviser da mi proda? :D (ok pun intended)

@Smorock & the rest: pa pobogu otkad se shale na racun stereotipa ne kapiraju na YUm-u? :D

Edited by Double Fire

Stereotipi, iako deluju kao opste poznata i priznata stvar ipak variraju od osobe do osobe.

ontopic

Jel zna neko gde mogu da nadjem namestaj ciji je okvir od punog drveta? Ono, fotelje, dvosedi i slicno jednostavnog dizajna?

Edited by Smorock

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...