Night's Blood Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Obozavam ove kolacice, nisu ni skupi, bili su 15 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Da, da. Stvarno su dobri. Lepši je onaj sa pomorandžom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Sad sam smazala 3 njihove rolnice sa filom od lesnika, trazila sam sliku da stavim, ali nema na netu. Jeste da su iskopirali ideju od 7days, ali nema veze, kvalitetni su im slatkisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 Remake Galeb cokolade koji se pre godinu-dve pojavio u prodaji je jedna od najsavrsenijih mlecnih cokolada koje sam ikada probala. Ukus ne podseca ni na jednu drugu a svakako nije jeftin! Prosto ne mozes da prokljuvis sta to jos ima a cini se da nije samo mleko i cokolada. Ne znam, raspametim se svaki put Takodje, ako nisam vec spominjala, Bambi cokolade od maline, visnje, pomorandze... prvo voce koje nema ukus kao Step sokici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Једноставно, ништа није ни прићи магичној крпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 (edited) odusevljen sam,mogu da zaboravim na gajgerov brojac od kada pocese da preprodaju na crno ove scilacione kristale iz americkih nuklearki,ako menja boju znaci da je pojacano zracenje.Napomena-ne radi na baterije!Topla preporuka! Edited June 2, 2009 by Mlatim Zrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ne znam da li ste ikada probali stars zvake melon+lemon, ali ako niste - NEMOJTE! ja sam sad jednu probala i ogadio mi se zivot! :puke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Jel probao neko ovakve stvari: http://www.tehnomanija.rs/katalog/rowenta-...er-cf-9220.html ? Posto nema sanse da drzim i cetku i fen, preznojim se i popizdim a onda moram opet da se kupam plus treba mi 40ak minuta. Da li stvarno ubrzava i olaksava posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Dupla Vatro, da li postoji nešto što ti ne bi kupila? Mašina za vežbanje umesto trčanja, ovo gore umesto četke i fena itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Daj ne seri Nabrojao si dva veoma prakticna proizvoda i treba da ispadnem kupoholicar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
indistraktbl Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Moj ti je savet da ne kupujes tu cetku jer ne radi nikakav posao.Ja sam dobila na poklon ove godine,probala,popizdela i kupila profesionalni fen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 al fen ne moze da uradi isto kao cetka + fen mada sad je leto, susim prirodno kosu... tek na jesen krece frka. hocu da konacno izgledam ko zensko a ne dugokosi metalac (sto se kose tice) Link to comment Share on other sites More sharing options...
indistraktbl Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Double Fire Draga,cetka se svakako podrazumeva. Sa prof.fenom+cetkom mozes ekstra da se isfeniras za pola sata(koja god da je duzina u pitanju).Jeste smor i vruce ali,kako ono mi zene kazemo,SVE ZA LEPOTU!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 Bogami ima nekih stvari koje mi ne pada na pamet da radim a jedna od njih je feniranje 60cm kose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Sta znaci "dugokosi metalac"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Satanista, narkoman i sektaš koji ne voli higijenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Moj ti je savet da ne kupujes tu cetku jer ne radi nikakav posao.Ja sam dobila na poklon ove godine,probala,popizdela i kupila profesionalni fen. Aha, baš je krš. Uglavnom, ništa bez frizera. Sama nikad nisam uspela da se isfeniram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 odusevljen sam,mogu da zaboravim na gajgerov brojac od kada pocese da preprodaju na crno ove scilacione kristale iz americkih nuklearki,ako menja boju znaci da je pojacano zracenje.Napomena-ne radi na baterije!Topla preporuka! Где си ово нашао и има ли да се купи код нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Sta znaci "dugokosi metalac"? pa dugokosi metalac ima dugu kosu koju uglavnom ne odrzava a o feniranju da ne pricamo rezultat je neuredan izgled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Au, kakva glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Auuu kakvo odsustvo smisla za humor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Аууууууууууууууууууууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 (edited) Jel moze sprej za dezinfekciju klima da mi ubije miris pljuce koji dolazi iz nje? Tipa kao na sajtu http://www.medisana.rs/xbac_klima.htm ili ima nesto BAS specijalno sto moze samo serviser da mi proda? (ok pun intended) @Smorock & the rest: pa pobogu otkad se shale na racun stereotipa ne kapiraju na YUm-u? Edited June 11, 2009 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 (edited) Stereotipi, iako deluju kao opste poznata i priznata stvar ipak variraju od osobe do osobe. ontopic Jel zna neko gde mogu da nadjem namestaj ciji je okvir od punog drveta? Ono, fotelje, dvosedi i slicno jednostavnog dizajna? Edited June 13, 2009 by Smorock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts