Jump to content

Recommended Posts

Posted

ерр, гугл: ''намештај од пуног дрвета''?

бтв, ако се одлучиш на ту ноблес варијанту буди спремна на финансијско бричење. има да ти скину кожу са леђа. биће мод скининг. за медијапан кастм намештај узимају данак у крви, а за пуно дрво ја мислим да ћеш морати да им се подаш ружно.

Posted

Не мора да значи. Све зависи где се тај намештај купује.

Моја мама је претпрошле године уговорила са неким столаром из Лесковца да јој уради стилску гарнитуру. Иако не волим тај тип намештаја, морам признати да је ово испало феноменално. Наплатио јој је три пута мање него што таква гарнитура кошта код "Ђоревића" или "Сорака", на пример.

Дакле, ако хоћеш намештај од пуног дрвета, мој савет је да заобиђеш салоне намештаја и уговориш цену са столаром. Још ако је из унутрашњости, минимум пола кинте остаје у џепу.

Сличну акцију смо спровеле и са креветима од кованог гвожђа. Салони намештаја су зло. :)

Posted
ерр, гугл: ''намештај од пуног дрвета''?

бтв, ако се одлучиш на ту ноблес варијанту буди спремна на финансијско бричење. има да ти скину кожу са леђа. биће мод скининг. за медијапан кастм намештај узимају данак у крви, а за пуно дрво ја мислим да ћеш морати да им се подаш ружно.

Ne bih rekla. To je tako u Merkatoru i ostalim salonima gde ti ivericu naplacuju ko Petra kajganu.

Guglovanjem svako moze da nadje sve sta mu treba, ali mene zanima da li neko odavde moze da mi preporuci neki salon ili stolara, ono "utisci o proizvodima".

Pra par godina kupila sam krevet 200x160 , ram od punog drveta, "parena" bukva i dve fioke za posteljinu za nekih 300 evra ako se dobro secam.

Krevet tih dimenzija od trecerazredn eiverice sam vidjala po salonima od 400 evra na gore.

Vrlo slican ovom.

krevet-new-1.jpg

Posted

Tu firmu vishe ne mogu da nadjem, ali znam gde im je bio distribucioni centar (u nekim garazama u okolini Arene) tako da planiram da odem tamo "na lice mesta", i tad kad sam trazila namestaj nasla sam ih slucajno. No, koliko se secam oni rade samo i jedino krevete. Imali su te jednostavnog dizajna koji su mi se veoma dopali i nadam se da su prosirili ponudu.

Posted (edited)

Videla sam danas neki flajer od firme koja pravi namestaj, parola je bila 'iskoristite krizu' i bilo je puno lepog namestaja od drveta na slikama. Kad dodjem kuci okacicu fotku toga (ako se ispostavi da nemaju sajt) i kontakt telefon :da:

Inace za one s malo dubljim dzepom - u Save Kovacevica kod parkica prekoputa broja 35 ima jedna strana firma koja ima iskljucivo namestaj od punog drveta, nije kichast (neka jednostavnija moderna forma ali vrlo lepa), mislim da je bracni krevet (veliki i lep) bio 500eur pre 2 godine, sad je verovatno jos jeftinije. Ako nista drugo ko bude u prolazu neka pogleda. A malo jos uz ulicu ima jedan veeeliki izlozbeni prostor sa tepisima i namestajem (vrlo moderan) al oni deru kao da ih Miskovic drzi.

edit: da li neko slucajno zna gde ima kvalitetnijih kreveta na razvlacenje? znaci ne ono sranje gde iz poda kreveta izvuces ono djubre sto lici na trampolinu :) nego da se krevet prosto razvuce. Decko kupuje vec treci takav krevet, nikad ne traju vise od godinu-dve i nalazili smo ih samo u jednoj jedinoj prodavnici na bulevaru, blizu Liona (prave se u nekoj selendri). Jeste da je to samo oko 25k din na svakih godinu-dve al neko trajnije resenje bi bilo super. Nema mesta za normalan krevet + trosed kad dodje drustvo, u tome je stvar.

Edited by Double Fire
Posted

Smorock, ako praviš krevet i hoćeš od drveta, javim ti na pp šta sam ja uradila pre par godina. Koštalo me 60E a ispalo fenomenalno.

A ako baš hoćeš od masiva nameštaj, mogu da pitam ima jedna privatna stolarska radionica kod kojih je moja prijateljica radila spoljnu stolariju, ne da su joj uradili nego fenomenalno, čak je i njen ćale koji je građevinac i uvek nađe dlaku u jajetu, ostao zabezekut, a pošto su iz unutrašnjosti nisu uopšte skupi... Mislim da rade i nameštaj.

Posted

Ja ne mogu da nadjem 15 godina u Americi namestaj koji sam imao u Juzi. Danski dizajn brate, ram iz jednog dela, ono vitko, kao slovo 'S', kozna garnitura. U Americi ne mogu sliku toga da nadjem a kamoli parce. Ovi vole ono heavy, veliko, da se ima. A ja volim vitko, hocu da mi soba izgleda poluprazna a ne pretrpana vizuelno i da moram da preskacem preko fotelje od 2 kubna metra.

Posted

Ma imam krevet i odlican je :wub: , nego ganjam fotelje i dvosed..

Da imaju drveni ram a da je "sadrzaj" neki duseci/jastuci i sl., da nemaju tapacirane delove. Ne volim tapacirani namestaj nervira me i u glavnom je glomazan.

Mada kapiram da cu na kraju da navatam nekog ok stolara i da mu dam moje crteze da uradi po tom. :)

Nista sto vidim u radnjama mi se ne dopada ni najmanje. A sad pokushavam da sredim dnevni boravak posto su mi pocrkale skoro sve stolice :no: i imam manjak fotelja.

Posted
javim ti na pp šta sam ja uradila pre par godina

ne da su joj uradili nego fenomenalno, čak je i njen ćale koji je građevinac i uvek nađe dlaku u jajetu, ostao zabezekut, a pošto su iz unutrašnjosti nisu uopšte skupi...

алобре, как'е су сад ово прајвт сешн форе? какав бре ПП, црни?

лакше је наћи девојку која даје квалитетан хендџоб него столара у Београду, ви вонт нејмз мадрефакр, ви вонт намба'з!

Posted

Pa zato i kažem, ovi moji stolari su iz Smedereva, mislim. Hajde baš ću sutra pitati za kontakt, pa ću da okačim.

Šta 'oćeš bre ti Generalni :D

Posted

ма јо' бре, зови је вечерас, разумет ће:

''ало''

''...''

''ел сам те цимнула из влажног сна?''

''...''

''како се зову они ликови што су ти радили столарију''

''...ммм''

''???''

''...Стојко''

''?????''

''Стојко & цоловњаци''

''Сто-јко-енд-цо-ло-вња-ци, хвала ти ко најрођенијој, ово ће ми дефинитивно подићи рејтинг у профајлу на јуметалу са 4 на 5 звездица!''

''због тога си ме дигла? четири ти генерације код Мишковића радиле у Максију дабогда. на каси.''

• Upvote 2
Posted

A ja mislila da ja večeras kenjam :P

Generalni, oborio si rekord, stavljam te ponovo u najsmešnije postove. Stojko :) nis' normalan jebeš mi sve. :) :)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

E pa došo' je i red na mene da utisnem neki utisak  na ovu strancu' ba.    ;)   

Reč je o ulošcima.

Elem, ovo su terapeutski ulošci kojih nema u redovnoj prodaji. Leče upalu jajnika, smanjuju menstrualne bolove, bolove od hemoroida, vodene i mlečne ciste, i još mnogo toga rade, a funkcionišu po principu negativnih anjona.To je kinesko-ruski proizvod a  firma se zove Winalite Love Moon koja postoji neke dve godine. Mlada firma, ali jebitačna! Ja sam uzela jedno pakovanje da probam, pamučni su, i napominjem nisu naparfemisani ko ostali.

Sastoje se od 7 slojeva, a vic je u zelenoj traci:

1 sloj - površina od najfinijeg pamuka omogućava najbolji komfor (apsorbuje tečnost dva puta brže od običnih uložaka-always, feel fine i ostalih)

2 sloj – unikatni sloj anjona (zelena traka) sprečava stvaranje osećanja nelagode tokom menstruacije

3, 5 sloj - Sloj od mekog pamuka daje osećaj  

svežine i mekoću.                         

4 sloj - Moćni upijajući polimer, koji je odgovoran za  

blokiranje tečnosti i održavanje površine suvom.

6 sloj – termostabilan sloj koji propušta vazduh i stvara      

osećaj svežine i komfora,  isključuje kontakt vlage i 

tela.

7 sloj - specijalno dizajnirana ljepljiva traka koja prati 

liniju ženskog tela. 

Ja sam ovakav demo uživo gledala i bila sam fascinirana koliko mogu da upiju. Definitivno najviše od svih ostalih!!!!!!   :da:  

http://www.youtube.com/watch?v=IpW3pyE9se8

Edited by jarancaba
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...