Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hvala, sad ga skidam :D

Nema na čemu. Ostala sam dužna još da priložim još i sertifikat instituta za javno zdravlje vojvodine za sve tri vrste uložaka. Čim rapidshareujem, dobijaš i to! 

Posted (edited)

Elem, ovo su terapeutski ulošci kojih nema u redovnoj prodaji.

A gdje da ih nađemo onda?

Inače, vidjela sam prezentaciju na jutjubu i oduševljena sam!!! :da:

Edited by Kokopelli
Posted (edited)

Kupila sam ovo u Liliju za 2000 din. Aparat je odlican i ne moram vise da se smaram kod kozmeticara.

Patrone sa voskom kostaju oko 115 din. a jedna depilacija kod kozmeticara je najmanje 600 din.

58344-set_za_depilacijo__depilina_tg.jpg

31jysqP53-L.jpg

Edited by Night's Blood
Posted

A gdje da ih nađemo onda?

Inače, vidjela sam prezentaciju na jutjubu i oduševljena sam!!! :da:

Baš mi je drago!  Kvalitet je ipak kvalitet.;) S obzirom da ih nema u prodavnicama, i da su tek odnedavno ušli na naše tržište,možeš preko mene da ih nabaviš čim budem počela da ih distribuiram, a to će biti za 20 tak dana. Ostaviću ti moj kontakt čim budem u Winalite MLM mreži, računaj 21 septembar. :da:

Posted

I treba meni da javiš koliko para za jedno pakovanje i da mi preporučiš koje. Na pp. :)

Preporučila bi ti prvo noćne iz razloga što imaju najveće terapeutsko dejstvo. Koštaju 700 din. U pakovanju ih je 8. 

Posted

Eto zbavljeno :da:

Da ne bih pisala ovde koga zanima a žensko je može da pošalje pp. Mislim, nije da se stidim ali ne bih o tim stvarima da pišem javno, stvarno.

• 1 month later...
Posted

Ko nosi klopu na posao, da preporučim Tatay posude, plastične sa belim poklopcima na zavijanje, nepropusne su.

Ima ih u nekoliko oblika i dimenzija, nabasala sam na njih u Tušu na Novom Beogradu ali verujem da ih ima i po ovim ostalim većim radnjama. Isprobane su u kuhinjskom okruženju i prošle su test, sad ćemo videti kako će se supa u rancu sa laptopom ponašati.

• 3 weeks later...
Posted

Negde blizu ugla Krunske i Beogradske (u Krunskoj) je bila neka prodavnica sa kojekakvim pomagalima, liclo je da imaju bas fensi izbor, ne znam kako se zovu...

• Downvote 1
Posted

@macka: ako saznas, javi - jos trazim resenje...

@kokopeli: kupio sam "steznik za skocni zglob" slican ovom sa slike, ali nije dovoljno jak. i dalje moze da se pomera zglob kad nosim to, a od svakog izvrtanja na unutra vidim zvezde. treba mi nesto sto moze bas cvrsto da drzi zglob, da bih mogao sto pre da se vratim sportu. :haha:

Posted

@macka: ako saznas, javi - jos trazim resenje...

@kokopeli: kupio sam "steznik za skocni zglob" slican ovom sa slike, ali nije dovoljno jak. i dalje moze da se pomera zglob kad nosim to, a od svakog izvrtanja na unutra vidim zvezde. treba mi nesto sto moze bas cvrsto da drzi zglob, da bih mogao sto pre da se vratim sportu. :haha:

Zašto ne probaš sam nekim krpama da uviješ zglob i jako stegneš?

Jesi ligamente povredio?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...