jarancaba Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 ја сам био убеђен да си ти тип. e pa zezno' si se
jarancaba Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Hvala, sad ga skidam Nema na čemu. Ostala sam dužna još da priložim još i sertifikat instituta za javno zdravlje vojvodine za sve tri vrste uložaka. Čim rapidshareujem, dobijaš i to!
jarancaba Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Evo ga i Sertifikat Instituta. http://rapidshare.com/files/273413896/Sertifikati_Srbija.zip.html
Kokopelli Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 (edited) Elem, ovo su terapeutski ulošci kojih nema u redovnoj prodaji. A gdje da ih nađemo onda? Inače, vidjela sam prezentaciju na jutjubu i oduševljena sam!!! Edited August 31, 2009 by Kokopelli
Night's Blood Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 (edited) Kupila sam ovo u Liliju za 2000 din. Aparat je odlican i ne moram vise da se smaram kod kozmeticara. Patrone sa voskom kostaju oko 115 din. a jedna depilacija kod kozmeticara je najmanje 600 din. Edited August 31, 2009 by Night's Blood
jarancaba Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 A gdje da ih nađemo onda? Inače, vidjela sam prezentaciju na jutjubu i oduševljena sam!!! Baš mi je drago! Kvalitet je ipak kvalitet. S obzirom da ih nema u prodavnicama, i da su tek odnedavno ušli na naše tržište,možeš preko mene da ih nabaviš čim budem počela da ih distribuiram, a to će biti za 20 tak dana. Ostaviću ti moj kontakt čim budem u Winalite MLM mreži, računaj 21 septembar.
Ајлин Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 I treba meni da javiš koliko para za jedno pakovanje i da mi preporučiš koje. Na pp.
jarancaba Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 I treba meni da javiš koliko para za jedno pakovanje i da mi preporučiš koje. Na pp. Preporučila bi ti prvo noćne iz razloga što imaju najveće terapeutsko dejstvo. Koštaju 700 din. U pakovanju ih je 8.
Ајлин Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Eto zbavljeno Da ne bih pisala ovde koga zanima a žensko je može da pošalje pp. Mislim, nije da se stidim ali ne bih o tim stvarima da pišem javno, stvarno.
jelchica Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Prosvetlite me - gde da kupim termos? Ali ne onaj za groblje nego manji, kao poveću šolju, da u njemu nosam kafu / čaj unaokolo
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Ko nosi klopu na posao, da preporučim Tatay posude, plastične sa belim poklopcima na zavijanje, nepropusne su. Ima ih u nekoliko oblika i dimenzija, nabasala sam na njih u Tušu na Novom Beogradu ali verujem da ih ima i po ovim ostalim većim radnjama. Isprobane su u kuhinjskom okruženju i prošle su test, sad ćemo videti kako će se supa u rancu sa laptopom ponašati.
Zen Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Hvala za info, ja koristim Lock&Lock i Curver, za sad corbica ni iz jednog nije bezala po torbi
Nisko_Se_Mazim Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Ja uzeo sebi ovo,da me malo greje alkohol u ove smutne dane i na bilo kom mestu 1
imaginos Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 jel neko video radnju u bg-u gde prodaju ovakve stvari? (opet sam sjebao clanak ): http://www.activeankle.com/store/products.html
MissionVao Posted November 25, 2009 Author Report Posted November 25, 2009 Negde blizu ugla Krunske i Beogradske (u Krunskoj) je bila neka prodavnica sa kojekakvim pomagalima, liclo je da imaju bas fensi izbor, ne znam kako se zovu... 1
imaginos Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 nisam nasao radnju, mora da su zatvorili.. to sto trazim bi trebalo da se prodaje u sportskim radnjama, ali jedino sto sam nasao je neka bedna varijanta u apoteci.
Machka Naopachka Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Uf ja sam svojevremeno kuburila sa štitnicima za kolena... Ajd pitaću nekoga možda saznam ovih dana gde ima tih stvari...
Kokopelli Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 nisam nasao radnju, mora da su zatvorili.. to sto trazim bi trebalo da se prodaje u sportskim radnjama, ali jedino sto sam nasao je neka bedna varijanta u apoteci. Može ovo? Naručiš, naredni dan donesu. Kupovala sam već pa znam http://ringsport.co....id=12&Itemid=12 475 din
imaginos Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 @macka: ako saznas, javi - jos trazim resenje... @kokopeli: kupio sam "steznik za skocni zglob" slican ovom sa slike, ali nije dovoljno jak. i dalje moze da se pomera zglob kad nosim to, a od svakog izvrtanja na unutra vidim zvezde. treba mi nesto sto moze bas cvrsto da drzi zglob, da bih mogao sto pre da se vratim sportu.
Dark_Elf Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 @macka: ako saznas, javi - jos trazim resenje... @kokopeli: kupio sam "steznik za skocni zglob" slican ovom sa slike, ali nije dovoljno jak. i dalje moze da se pomera zglob kad nosim to, a od svakog izvrtanja na unutra vidim zvezde. treba mi nesto sto moze bas cvrsto da drzi zglob, da bih mogao sto pre da se vratim sportu. Zašto ne probaš sam nekim krpama da uviješ zglob i jako stegneš? Jesi ligamente povredio?
MissionVao Posted November 28, 2009 Author Report Posted November 28, 2009 Vidis da coveku ne pomazu ni specijalni zavoji a ti predlazes krpe
Recommended Posts