Fapril ethereal Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 za sve umetnike,odmetnike,disidente,anarhiste: postoje dve prodavnice u mom selu,koje prodaju samo ovo..mislio sam da je zivot..
Zen Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 (edited) http://www.mlekarazdravje.com.mk/productsZdrProRastitelenEn.html Zdravje Radovo biljni pizza sir najgora stvar koju sam u zivotu probala da implementiram u neki obrok. Totalno ogavno. Plastikasto kiselkasti ukus.... No, moj macak se ubi za njega, on ga obozava. BNar neke koristi.... edit podnosiljiv je kada se istopi i natrpa belog luka. mada sve je podnosljivije sa belim lukom xD Edited April 28, 2010 by Smorock
SkullKrusheR Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 kad se vec govorilo o gaziranim sokovima domace proizvodnje, ovo chudo ni sluchajno ne smete uzimati. nemojte da pokleknete pred malom cenom. secam se da je, kad sam bio mali, knjaz milosh imao super vocne golf sokove, ali ovo je uzas. ortaci i ja uzeli proshle godine kad nismo bili pri parama, pa smo na kraju bacili vishe od pola boce.
Footog Qpoos Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 kad se vec govorilo o gaziranim sokovima domace proizvodnje, ovo chudo ni sluchajno ne smete uzimati. nemojte da pokleknete pred malom cenom. secam se da je, kad sam bio mali, knjaz milosh imao super vocne golf sokove, ali ovo je uzas. ortaci i ja uzeli proshle godine kad nismo bili pri parama, pa smo na kraju bacili vishe od pola boce. nisi ti probao minakvu...kola sa visnjom...jebem ti lebac...ovaj... a najjaci su minakvini jodi sokici...sokici sa jodom...imaju ukus ,a i miris,a i boju k'o benzin... nego sto sam pronasao najeftiniju kiselu za 26 dinara u rodicu...2 litra... akva bela...cak i fensi izgleda... 1
SkullKrusheR Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 seca se neko otrova zvanog "chinki linki" palachinke?
Zen Posted May 29, 2010 Report Posted May 29, 2010 (edited) Premia Kesten Pire, brzo smrznut ODLICAN zamerka - malo vishe shecjera nego sto bih volela al sad... 2 min u mikrotalasnoj potrebno da se odledi i jos 15 van mikorotalasne da se pojede za Maksi robnu marku proizvodi Medoprodukt Edited May 29, 2010 by Smorock
Vuk Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 nisi ti probao minakvu...kola sa visnjom...jebem ti lebac...ovaj... Uzeh jednom sa mishlju kako je to neshto poput Cherry Coke-a. Kriza, pa nisam bacio A famozni Joice sam pio kao mladji posle treninga, poshto sam sa Calija peshke ishao do kuce (kod Botanichke) i cirkao sam to dok gorushica ne krene
NećuDisplejNejm Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 joy sok od zove je onako industrijski podnosljiv. videh u maxiju neko pivo, master mu je nejm, kosta 105 din 2 litra. u perperu su im uvek zivkaste tortilje.
NećuDisplejNejm Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 ok, ok, nemoj se deres. nisam ni planirala, samo konstatujem.
kuruz Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 ok, ok, nemoj se deres. nisam ni planirala, samo konstatujem. Spasavam ti želudac i 105 dinara, pokaži malo zahvalnosti.
NećuDisplejNejm Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 :pokazivanje zahvalnosti: ne verujem u jevtina piva. a kad sam vec na pivu, moram priznati da ono niksicko tamno uopste nije lose. kornjacha
kuruz Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 'De loše, odlično je. Pio sam skoro Amstel, pa Jelen posle pola sata, oba iz limenke. Ovo drugo je bilo grozno, a prvo pitko, ali bi bilo bolje da je malo jače. U Kornjači sam bio jednom, vodila me drugarica da probam pivo s ukusom borovnice. Odvratno je.
Andrija Smith Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Jedina gora stvar od piva od borovnice je obično točeno u kornjači. Ono sa limunom zna da bude fino ako naglasiš da ti ne stave puno onog sirupa ili čega već.
NećuDisplejNejm Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 meni je borovnica kul. a sad imaju kao neko domace toceno, to se nisam usudila da probam.
Nisko_Se_Mazim Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 meni je borovnica kul. a sad imaju kao neko domace toceno, to se nisam usudila da probam. To je verovatno HBH koje toce u Casini i kojekuda Skoro pa splacine ali da se preziveti, crno nije toliko lose
serblackbeard Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 У принципу сва ова пива која се пуне овде "страно" се зову су го курац у односу на оригинал сем можда Карлсберга. Ја бијем Лава Седмицу и немам у плану да мењам. Можда пређем на Зајечарско ако дају паре у баскет.
Mita Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Ti voliš i Megadeth, ne računaš se. ali zna se koji je broj jedan bend zbog kojeg se ide na veliku cetvorku
Talvi Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 a kad sam vec na pivu, moram priznati da ono niksicko tamno uopste nije lose. Ne da nije lose nego je najbolje koje ces ovde naci.
kuruz Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Karlsberg još nisam probao, možda ću kad ne bude sponzor govana.
Recommended Posts