Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj nek neko preporuči neku dobru peglu za kosu :haha:

Prodam ti peglu za kosu, nisam je tri puta koristila ukupno, KEDO kupila je u Španiji pre xy godina, keramičke ploče nastavak i za kovrdzanje i onaj običan za ravno, prati temperaturu digitlano.... 20evra

Nije zajebancija, čistim orman, će je kačim na LImundo za nedelju dve. :da:

Posted

Prodam ti peglu za kosu, nisam je tri puta koristila ukupno, KEDO kupila je u Španiji pre xy godina, keramičke ploče nastavak i za kovrdzanje i onaj običan za ravno, prati temperaturu digitlano.... 20evra

Nije zajebancija, čistim orman, će je kačim na LImundo za nedelju dve. :da:

Poklon je ipak, hteo bih novo, hvala. :)

Posted

jel zna neko gde u Beogradu moze da se kupi pristojna kosarkaska lopta po ceni od nekih 2,5 do 3 hiljade?

ovde u Cacku sam zadnji put uzeo neko smece za 2 000,oljustila se i sjebala posle dva meseca..

Posted

jel zna neko gde u Beogradu moze da se kupi pristojna kosarkaska lopta po ceni od nekih 2,5 do 3 hiljade?

ovde u Cacku sam zadnji put uzeo neko smece za 2 000,oljustila se i sjebala posle dva meseca..

nike-jordan-st-basketball-high-performance-basketball.jpg

Ова Џорданка је коштала 3500 у Зири, не знам да ли је још увек продају. Имам је, одлична је.

Posted

@fapril: uzmi ovako neshto...

spalding-nba_grip_control_outdoor_basketball-1.jpg

to je za beton lopta, ima moj ortak, sa njom igramo redovno. trebalo bi da nije skupa, on je dosta jeftino platio. moltenove lopte su isto jako kvalitetne, ne znam kako se krecu cene.

Posted

Znaci ne mogu da verujem da u BGu ne znas gde da kupis kosarkasku loptu. Idi u prodavnice adidasa i nikea ili u neki sport impuls, imas gde hoces. Inace Spalding lopte su vrhunskog kvaliteta.

Posted (edited)

znachi znam gde u Beogradu da kupim loptu,ali ne znam gde da kupim kvalitetnu loptu za 2-3000.. (pa ako ima neko da je pazario dobru za te pare,na nekom odredjenom mestu bilo bi dobro da mi rekne)..nemam vremena ceo dan da jurim lopte po Beogradu.. :)

Edited by Fapril ethereal
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...