Baal Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Od majoneza najvise volim Tomi Isto, jedino Tomi majonez i jedem. A od kremsirOva, jedem onaj hrvatski ABC koji je najbolji krem sir koji postoji.
Kakashi Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 pojavio se u merkatoru tamo kod dzemova francuski namaz od voca bez dodatog secera, kosta 2-3x vise nego Bakina Tajna iste kolicine ali zato nema secer (kome smeta)... imaju jagodu, visnju, krusku, kajsiju, pomorandzinu koru i kombinaciju 'sumsko voce' (visnja, jagoda i kupina) Ima i Bakina tajna bez dodatog belog šećera (koriste sok od belog grožđa); višnja valja, borovnica (u narodu poznata kao šljiva, usprkos etiketi) baš i ne.
Nisko_Se_Mazim Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Dobri su i oni Filbi keksici sto su punjeni filom Uh mogao bi pojestio celo kilo njih
Ranis Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 gricko is the shit!!! samo ne mogu da ga nadjem nigde vishe... nenadjebiv keks!
Lucky_charm Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Kako smo samo ortakinja i ja povracale od gricka kad smo ga zadnji put jele, a vidi ironije na njemu pise `uvek svez`..
Ranis Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Kako smo samo ortakinja i ja povracale od gricka kad smo ga zadnji put jele, a vidi ironije na njemu pise `uvek svez`.. dada tresh je gricko...al je opet do jaja!!!
angels deserve to die Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Soko Shtark je najbolji!!!
Ајлин Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 najodvratnija stvar na svetu.... kombinacija je njesra to je inače jedna od originalnih kombinacija. chilli čokolada i druga verzija je čokolada sa biberom. originalni recept, onako kako su je maje jele (tj pile). tek kad su je doneli u druge krajeve sveta su je pošećerili, i roknuli mleko i sad imamo ono sranje milku.
Nisko_Se_Mazim Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Uh onaj Gricko-koji je to otrov Ribice rules Imaju one u crvenom nekom pakovanju koje su zakon-ne znam uopste da li ih ima vise i zaboravih ko ih proizvodi
Ајлин Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 proizvodi ih pik čačak i ima ih u manjim radnjama, a mislim i u super veru.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Ja ne volim ribice :|
Ајлин Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 odlične su im i perece. mislim na pik čačak. rulaju perece. da li se neko seća odličnih keksa od baninija? oni što su bili u obliku cvetova i punjeni džemom? šta li se njima desilo? zašto ih više ne proizvode?
Nisko_Se_Mazim Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 (edited) odlične su im i perece. mislim na pik čačak. rulaju perece. da li se neko seća odličnih keksa od baninija? oni što su bili u obliku cvetova i punjeni džemom? šta li se njima desilo? zašto ih više ne proizvode? Naravno-bili su i oni sa cokoladom Toga u prodaji nema vec odavno-ja mislim da su poslednji put bili aktuelni kada sam ja isao u osnovnu skolu Nego Najbolji kremic Edited December 16, 2008 by Full_Metal_Yakuza
salebghouse Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 chipsy chili-u poslednje vreme ga tamanim iz sve snage
Ајлин Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 cipiripi dugo nisam znala da je cipiripi mužjak od veverice. nervirala me ona glupava reklama gde se samo pojavi i vikne "cipiripi" pa sam pogledala u vujakliju. kad ja tamo, a ono mužjak od veverice.
angels deserve to die Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Cipiripi- sve od Cipiripija!!!
Ranis Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 cipiripi dugo nisam znala da je cipiripi mužjak od veverice. nervirala me ona glupava reklama gde se samo pojavi i vikne "cipiripi" pa sam pogledala u vujakliju. kad ja tamo, a ono mužjak od veverice. what???????? dada...extra kremic
angels deserve to die Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 what???????? dada...extra kremic I Euroblok Taaataaa, kpi mi laaaduuuuu
Feniks . Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Gricko-koji je to otrov Meni kad god se jedna cura javi, ja nesto kao jedem...i ona mi dala nadimak Gricko, sad me tako zove
Sisus Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Ja ne volim ribice :| Moja omiljena riba je svinja.
MissionVao Posted December 16, 2008 Author Report Posted December 16, 2008 zastranili ste nachisto, ovo je sve za Slatkise i grickalice btw imate gricko u svakom Maxi-ju... ili je to koincidencija sto u sva 3 koja redovno idem ima.
kuruz Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 U poslednjih nekoliko meseci sam ostavio 25000 u Nike autletima na NBG i pre Ustaničke na Bulevaru. Kvalitetno, a za džabe. Između ostalog, kupio sam Total90 s kramponima za 2900 kad su svuda bile 6000, jaknu kojoj je stara cena bila 14000 za 6000, putnu torbu u koju stane sve što vam pada na pamet za 2000, ranac za 1000, duks za 1500 itd. Sve je lepo, kvalitetno i jeftino. Što se tiče hrane, ljudi iz grada uglavnom ne poznaju ukus domaće hrane.
Ајлин Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 danas eventim isporučio karte za maidene preko post expressa. koja je to seljačka firma bože bože... jednom sam ih ranije koristila završilo se tako što sam jurila kurira na službeni mob da uđem u trag mojoj pošiljci koju je trebalo da predam do 14h (poslala sam je u 10h a stigla je u 17h i to na moju dreku i kuknjavu) danas mi isporučuju na kanc, a post express uzeo napisao da je isporuka ZA moju firmu. pa mi traže pečat. pa ja ne dam. potpisah otpremnicu a on mi onda taži da potpišem neku njegovu papirčinu sa još milion firmi iz kraja gde očigledno ide i raznosi. i da upišem broj lične karte! kakav maltret popizdela sam da sam imala više vremena zajebavala bih ga dok sam ne odustane. ima super kurirska služba evo ih BIKE MSN najjevtiniji a najbolji.
Recommended Posts