jelchica Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 еличка Ima ga u potezu gradova na Drini i u blizini, ne znam gde ima još... Ne bih se bunila da saznam je l' ga ima gde po centralnoj Srbiji. Mleko pakovano u olskul kese
Demon Seed Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 (edited) Logo mu je Jelčica 'Nači nema u Beogradu nigde... Smara olckul kesa, da bude lepo i mrsno mleko u tetrapaku ako može... Edited June 30, 2015 by Demon Seed
serblackbeard Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 @Jare Litarski odlican, casa nije na tom nivou. Kiselo mleko im je isto odlicno. U Milanovcu ga ima vec 2-3 godine sigurno I Bodri je dobar sa plavim poklopcem, narandzasti vodurina.
Machka Naopachka Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Jao zapis Tare Tara... elička, ajmo na Taru po jogurt i kiselo mleko A u Bg meni je lepo ono Delhaize, bonus sto je bez aflatoxina. Doduse, sad su verovatno i ostala mleka cista.
kuruz Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 meh probao sam dosta tih kupovnih, jedino mi se subotičko dopalo al sad je Mlekara Subotica postala Imlek, moguće da će se i to mleko promeniti
LoveHateLove Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 ja pijem Granice, iako ne pijem bas cesto jogurt kravica je najgori
Havočka Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 najbolji jogurt u beogradu je u onoj pekari na slaviji, ne kod trpkovica nego u onoj izmedju bircaninove i oslobodjenja lele, kakav jogurt
Havočka Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 nem pojma, neka random ambalaza je, ne pise ko ga pravi pitala sam prodavacicu jednom prilikom ciji je jogurt, nije znala da mi saopsti
Havočka Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 vidis pisalo je to pekarski jogurt ali nisam videla da je subotica ako je to taj, to je najbolji jogurt kod nas trenutno
sale 3sm Larry Flynt Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 (edited) Dukat i suboticki najbolji, ovi sumadijski su odlicni, al doci do njih nije lako sem ako ne odes tamo.Kuc je ok.Meggle tek kad nema nista drugo.A radije bih benzin pio nego imlekov. Edited June 30, 2015 by sale 3sm Larry Flynt
serblackbeard Posted June 30, 2015 Report Posted June 30, 2015 Ko bude svraćao u G.Milanovac nek proba ovaj Bodri ali isključivo varijantu sa slike. Mada kažu da su im voćni jogurti odlični ali ja te voćne jogurte ne volem nešto.
Zen Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Meni je oduvek bilo potpuno poremecena cela ta prica sa konzumacijom mleka. Mada pijem jogurt, jebiga kad je dobar. Mada, mozda ce mi se nekad konceptualno zgaditi.
jelchica Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Jao zapis Tare Tara... elička, ajmo na Taru po jogurt i kiselo mleko Nemoj dvaput da me pitaš je l' stvarno 'oču! Nakon očajnih grčkijeh mleka, silom prilika prvo udarih u kravicu u tetrapaku. Sweet nectar of gods...
Demon Seed Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Meni je oduvek bilo potpuno poremecena cela ta prica sa konzumacijom mleka. Pije li neko nesove bez kofeina? Uzeo bih nešto da mogu da pijuckam ceo dan a da se ne tresem posle četvrte kao otrovan miš 1
jelchica Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Misliš, da se ne treseš kao miš na omaije? Nes decaf je ok. Ukus se malo razlikuje od originala, ali radi pos'o ;-) 1
Night's Blood Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Simone previse kafe pijes. Ja smanjila na jednu u 3-4 dana.
Recommended Posts