obsessed by cruelty Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 (edited) Nikad bez kofeina, nikad nes. Samo turska gorca, 5,6 puta dnevno. tresem se ko picka al navikoh Edited July 1, 2015 by obsessed by cruelty 1 1
Face Of Melinda Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Nikad bez kofeina, nikad nes. Samo turska gorca, 5,6 puta dnevno. tresem se ko picka al navikoh :haha: :haha: Amin! Sad cu da pristavim za trecu tursku! Elem Simone kafa bez kofeina nikako, bolje predji na caj, iskreno Kada sam se skidala sa 5-6 soljica kafe na 2, caj je radio posao i rokaj neke vocne imaju manje kofeina
kuruz Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 tako smo se mi skidali sa Koka kole pre 6 godina pa smo umesto pet litara tog sranja nas trojica popili 5 litara čaja za dva sata pišao sam cele noći dakle nikako čaj
In The Flesh Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Svaki dan po 3-4 turske sa po 3 kasike secera i dvije kafe u svakoj, i to one velike solje, male su za žene i megadeth fanove. Pokoji macchiato u međuvremenu.
Havočka Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 (edited) dva regular nesa sa pola litre mleka, kasikom nesa i tri kasike secera i jos pokoji nes u okolini nes sa burbonom, nes sa rumom, nes sa sirupom od cokolade nes4life NES SA BEJLISOM AMAN Edited July 1, 2015 by Хавочка 1
jelchica Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 (edited) u nes uvek med, nikad šećer Edited July 1, 2015 by jelchica 1
sale 3sm Larry Flynt Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Svaki dan po 3-4 turske sa po 3 kasike secera i dvije kafe u svakoj, i to one velike solje, male su za žene i megadeth fanove. Pokoji macchiato u međuvremenu. Mislim da sam jednom zab'o tri kafe i jedan nes...povileneo. Meni plafon jedna turska i 2 u 1, eventualno onaj dupli espreso kad mi koleginica spremi.
Јарослав Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Logo mu je Jelčica 'Nači nema u Beogradu nigde... Smara olckul kesa, da bude lepo i mrsno mleko u tetrapaku ako može... a ne, ja idem svaki drugi dan na Taru da pazarim jogurt ima u gotovo svakoj prodavnici (ne znam za Maksi, tamo retko kad zalazim)
jelchica Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Jbt pa đe živiš kad ima u svakoj prodavnici. Srsly? Iscimala bih se rado za ono njihovo mleko unakrs' preko grada
Јарослав Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Interex na Novom Beogradu a znam da i keva nalazi redovno negde po Zemunu
Demon Seed Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Kafa bez kofeina. Why? Jer mi je s njom lakše da sedim u mestu Elem Simone kafa bez kofeina nikako, bolje predji na caj, iskreno Što ne, je l' štetna? Kofein stimuliše kisel'nu, taman bih rešio i lokalnu i sistemsku reakciu 8-)
Machka Naopachka Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 tako smo se mi skidali sa Koka kole pre 6 godina pa smo umesto pet litara tog sranja nas trojica popili 5 litara čaja za dva sata pišao sam cele noći dakle nikako čaj Meh, posle nedelju dana se besika navikne. Ja sam pila 4l dnevno zbog urinarne infekcije, pisala ko i inace puta al znas kako je zabavno kad u cugu izbacis onolko tecnosti Svaki dan po 3-4 turske sa po 3 kasike secera i dvije kafe u svakoj, i to one velike solje, male su za žene i megadeth fanove. Pokoji macchiato u međuvremenu. Sta ti pijes jbt, serbet Interex na Novom Beogradu a znam da i keva nalazi redovno negde po Zemunu Aaa? Sjajno!!! Hvala za info!
Face Of Melinda Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Što ne, je l' štetna? Kofein stimuliše kisel'nu, taman bih rešio i lokalnu i sistemsku reakciu 8-) Kafa je kofein! Probah par puta decaf, da povratis, barem meni koja volim kafu Kad vec ne moz da pijes kofein pij nesto sto te nece podsecati na kafu...
Night's Blood Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Izvin'te na pitanju, ali kako se ne userete od tolike kafe? 3
Face Of Melinda Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Treba odrzavati liniju Kad razmislim ova tema je bas "purgativna" (nova rec jeeeeej) Jogurt, kiselo mleko, kafa... dajte jos da opalimo po omiljenom musliju i da kompletiramo krug
Night's Blood Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Pa da se selimo na onu WC temu, ako jos postoji.
Havočka Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 kakav bre musli ovaj, jasno 70% cokolade >>> 2
Zen Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 u nes uvek med, nikad šećer dabome. Samo instant kafa, uglavnom jacobs, u poslednje vreme jacobs crema, taman se divno rastopi al sam izvalila foru da kafu pijem iz onih malih soljica za kafu i otresem unutra ona dva "mlekca" za kafu i pola kasicice meda. Ponekad dodam cimet. Taman mi bude merak, jedna kafica dnevno, obicno popodne, uz par lesnika i badema, i obavezna casa vode. Zlo su te velike solje. Pije li neko nesove bez kofeina? Uzeo bih nešto da mogu da pijuckam ceo dan a da se ne tresem posle četvrte kao otrovan miš meni je decaf jacobs bio za dve duzine bolji od decaf nesa
Recommended Posts