Zen Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 meni ne moze tolika kolicina da bude merak ovako, manje, sladje jos sam pazarila neke keramicke solje sa zvezdom, specijalno za tu popodnevnu kafu
Rehabilitovani Bagrem Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Ajmo mala anketica. Sta znate o robnim markama? I da li znate da su sve robne marke zapravo obicni proizvodi renomirah proizvodjaca koji se prodaju pod drugim imenom za znatno manju cenu? Recimo zlatiborac cajne pod brendom dobro kostaju 300 din manje, nektar sokovi, k plus proiyvodi su dukat i.t.d.
Zen Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 to je standardna strategija da ti nesto predstave kao "kvalitet za elitu" a isto to da se prodaje za manje pare u glupljem pakovanju pod drugim imenom sta mislite otkud K robnoj marki ili Premii toliko artikala? nisu se odjednom pojavili, sve vreme su tu bili pod drugim imenom, nego veliki trgovinski lanci dobijaju povoljnije ugovore jer kupuju od proizvodjaca ogromne kolicine
Kumodraski Vo Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Nomade Kumodraž, ozloglašene navijače FK Torlaka, Na ovo bi pala na kolena..
tier_mfkr Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-E5BlPs36OU tresem posle četvrte kao otrovan miš Misliš, da se ne treseš kao miš na omaije? Kaze se "trese se ko trovan pacov"
Rehabilitovani Bagrem Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 ajde ne Jos se nisi obesila o kvaku? Son, I'm dissapoint to je standardna strategija da ti nesto predstave kao "kvalitet za elitu" a isto to da se prodaje za manje pare u glupljem pakovanju pod drugim imenom sta mislite otkud K robnoj marki ili Premii toliko artikala? nisu se odjednom pojavili, sve vreme su tu bili pod drugim imenom, nego veliki trgovinski lanci dobijaju povoljnije ugovore jer kupuju od proizvodjaca ogromne kolicine Ali caka je sto smo usvojili zakon po kome ne stoji ko je proizvodjac, imas samo-na trziste stvavlja Idea d.o.o. a nemas blage da se pravi u istoj fabrici samo sa drugim natpisom. A to je tako uradjeno da proizvodjaci nisu bas u zavidnom polozaju oko tih robnih marki jer trgovinski lanci imaju ogroman leverage, il ukinite maržu i radujte se što poslujete na nuli ili propadnite. Recimo, to je caka sa Verom i onim čajevima iz Bačke Palanke, zaboravih im ime.
Zen Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Vero je najgori trgovinski lanac ikad. ko bio rekao da se u vreme Aleksandra makedonskog govorilo za svakog trgovca da je grk ne znam kakvi su uslovi u ostalim trgovinama kao kupac, meni ej sve skupo i verujem da je sve sranje pa je nekako lose-lose situacija
sale 3sm Larry Flynt Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 (edited) Matijeviceva praska sunka je pravljena od praskih pacova...to je barem sigurno. Njihova cajna posle nedelju dana zaudara ko mrtvacev prdez.To se ne mere sakrit. Edited July 1, 2015 by sale 3sm Larry Flynt
Demon Seed Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Heba - od svako vino pravi sampanjac! Bagrem - od svaku temu pravi bem ti zivot Na ovo bi pala na kolena.. Obrnula bi brata Nomada da proveri tvrdnju. on samara s noge!
sale 3sm Larry Flynt Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Vero je najgori trgovinski lanac ikad. Al jedini imau Old Spice.
Demon Seed Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Ima i u maxiju Dobra reklama, samo da je terry crews mesto onog crnje Nego, MelindO, poenta je bila da bude nesto sto lici na kafu, caj me vise uspavljuje, dosadan je
sale 3sm Larry Flynt Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Maike im ga, do skoro sam ga nabavljao crnim kanalima i preko sedam gora, sad svudje...cek bre mislim na aftershave, ne na dezodorans.
Rehabilitovani Bagrem Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Nego gde ima old spice da se kupi? Ocu i ja da imam veliki falus kao onaj nigga
Havočka Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 (edited) @simon Edited July 1, 2015 by Хавочка
Demon Seed Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Nikada to sranje! ali je vazno da volimo najvise isti musli, zlato moe Od gazircica samo pivo i kvas u staklenoj flasi moze i spricer, al dae Heba
Havočka Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 nikakve kisele vode, nikakvi gazirani sokovi osim tog a i taj samo u krajnjoj nuždi
imaginos Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 sto se kafe tice: kasicica nesa, kasicica secera, pola solje mleka, 4-5 kocki leda, ostatak dopuniti vodom.
Veliko jaje Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Koje vi splacine pijete ljudi, msm ono, stavim malo ovoga onoga ovoga i sta dobijem? Pa kurac bajo moj 1
Machka Naopachka Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 ovaj, jasno 70% cokolade >>> A knusper choko? Mmmm ... dabome. Samo instant kafa, uglavnom jacobs, u poslednje vreme jacobs crema, taman se divno rastopi al sam izvalila foru da kafu pijem iz onih malih soljica za kafu i otresem unutra ona dva "mlekca" za kafu i pola kasicice meda. Ponekad dodam cimet. Taman mi bude merak, jedna kafica dnevno, obicno popodne, uz par lesnika i badema, i obavezna casa vode. Zlo su te velike solje. meni je decaf jacobs bio za dve duzine bolji od decaf nesa Al stvarno jeste, samo sto sam ja to kasnije otkrila u zivotu. Ko klinka sam se primala na te litarske solje, da se treses posle kafe... Sad mi je i pivo sladje iz malih flasa. Posle skontas male solje. Zelim fildzan set, nekako uvek mi promakne... 'Nas, kao:
Havočka Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 Knusper je prvi sledeći izbor, pa onda ona siromašnija sa 30% Ništa bez čokolade Što se kafe tiče, nemam tih problema sa trešenjem, prosto što pijem milkšejk sa ukusom kafe nego kafu, really
sale 3sm Larry Flynt Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 More li se dobit rahatluk lokum, ruza ili nesto slicno...orasnice...ili kadaif slatki.
Zen Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 @ macka Da, tako biva valjda xD Pila sam i ogromne turske kafe, sa i bez secera, dzambo nesove, al zavrsih na soljicama
Machka Naopachka Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 More li se dobit rahatluk lokum, ruza ili nesto slicno...orasnice...ili kadaif slatki. Turkish delight je nekako sastavni deo kafe
Recommended Posts