Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Ako saznate koje Svake noći satanista skrnavi drugi grob 1
Machka Naopachka Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Čui ti to, u italiji labelo lip butter dal beše 3 dal 3,5 evra. Ovde, činimise, u dm-u oko 220 din. Ili meću ko zna šta u njega ili rade trampu za maline i prasiće Standard, mila moja ti.
soul wandering Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Ne tonira se lice kremom, već tonikom. Kreme spadaju u negu lica, koja je odvojen korak od toniranja. E moje žene... jeste, krema,ali ne tonirana, je korak br.3 bravo gojko!
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 prvo kaže odvratno joj kad muškarac stavlja labelo, posle kaže bravo za korak 3... Na sve strane dokazi da žene nemaju pojma šta vole... 2
soul wandering Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 ovo je dokaz da ti ne kapiras kad se zena zajebava 2
B@K@ Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Je li, Simone, šta ti misliš zašto žene nemaju baš nekog smisla za humor? 1
Berliner Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 duhovitost sluzi muskarcima da demonstriraju samopouzdanje i inteligenciju. zenama to ne treba toliko. ali iako su zene definitivno manje dobri zajebanti, dobri su ocenjivaci tudje duhovitosti. tako da si ispricao neki vic ribi i ne smeje se, to verovatno ne znaci da ga nije shvatila jer nema smisao za humor ili je glupa nego je cula bolje viceve and she's not impressed.
Zen Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 muskarci koji imaju smisla za humor imaju vece sanse da jebu zenama je lako ne treba im smisao za humor
Berliner Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 recimo iz mog iskustva zene su najduhovitije kada su okruzene ili su u drustvu veceg broja nedovoljno duhovitih i mozemo slobodno reci nedovoljno alfa muskaraca - daju im signal kako oni treba da se ponasaju. ali kada je obrnuto: muskarac u drustvu dve i vise zena, tu nema zezanja osim eventualno brutalno na njegov racun
Machka Naopachka Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Carli kao i uvek studiozan pristup
B@K@ Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Carli kao i uvek studiozan pristup A malo se i šlihta, mora se priznati. Neko bi rekao da ipak neće jebati. 6
oʞɾoƃ Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 jeste, krema,ali ne tonirana, je korak br.3 bravo gojko! Pa tehnički, i tonirana krema (mada mrzim taj nakaradni izraz za BB kremu) bi bila korak br. 3, s tim da u tom slučaju preskačeš tečni puder. Uopaaaaaaa š'a je frajeri
soul wandering Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 ja koristim cc kremu. ako imas preporuku za neku marku daj. ozbiljna sam sad
truliandedzombileš! Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Uopaaaaaaa š'a je frajeri ništa evo tolerišem te dok držim dupe uz zid 3
soul wandering Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 e gojko ali da je za osetljivu kozu,nijansa neka svetla da bude
Grobodan Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Sad mi je jasno sto Gojko nikad nije voleo pravi metal. Previse grubo za njegove Labelom namazane usne i Niveom sacuvane sake.
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Jedan Blood Labels piša po svim tvojim pravim metal Sabatonima, Amarantima, Najtvišima, Ghostovima. Fintrolima. I po 85% epskog hevi metala. Pardon 1
B@K@ Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Ne no će dizgori na suncu i da ga išiba vetar, pa da sluča onaj seljački Load. Za mene je blek metal način negovanja kože. 2
Grobodan Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Opet pusis travu radnim danom? Idi bolje uci nesto, zavrsavaj te skole. Ko je rekao da je Amaranthe pravi metal? Sabaton mrzim. Itd.
Recommended Posts