Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Šteta što je većina saveta u stvari nešto sasvim drugo, maskirano u savet 1
Јарослав Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 kreme su zakon, daj Gojkaro preporuči neku dobru za lice ili dajte svi neki dobar gel za posle brijanja. ranije sam uzimao Oriflame neki, ali već neko vreme ne mogu nigde da nađem. Ne no će dizgori na suncu i da ga išiba vetar, pa da sluča onaj seljački Load. Za mene je blek metal način negovanja kože. mora se imati podloga za korps pejnt btw, pušim ja travu radnim danom
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 'sve je jasno', rekli bi zli jezici Blood Labels i see what you did there aa morao sam samo da napišem pardon da me Jaroslav ne bi ispravio
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Pa jeste, jebem te, kažem ti samo da sam morao da dodam pardon... Što mi ukvari da objašnjavam ovol'ko aa = a'a = aha
kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 (edited) on razmišlja šta će mu Jaroslav reći poslušaj Groba, knjigu u šake Edited February 1, 2016 by Underkuruz
Grobodan Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Jare brat. Ne valja mu ta trava samo jbg.
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 zapravo sam razmišljao da će Grob da pomisli da sam pogrešio pa da me ispravi, pa da ga to omete da uzvrati udarac na pravi način, Jaroslava sam tutnuo posle da ga zajebavam ali da, jesi duplo gori od njega što se tiče zahtevnosti za objašnjavanjem
kuruz Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 jebo vas brt jebem vas u prkno rutavo dokle više aaaaaaaaaa najiritrantnija reč od kako je sveta i veka, ozbiljno kažem da teba ukucati ekser u čelo onome ko je to smislio
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Pravi metal za Groba ŽIVELA TRAVA ŽIVELA ZELENA TRAVA! Jer na njoj se dobro spava <3 2
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 lol više trovanja, a glavni efekat pražnjenje debelog creva
Descender Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 jebo vas brt jebem vas u prkno rutavo dokle više aaaaaaaaaa najiritrantnija reč od kako je sveta i veka, ozbiljno kažem da teba ukucati ekser u čelo onome ko je to smislio Brt, brige me prt... Opustise brt moj lepi, poyy
truliandedzombileš! Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 ispuši paklu cigara i jednaku količinu marihuane da vidiš šta je veće trovanje
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 nub ne posmatra se trovanje u odnosu na dozu nego u odnosu na efekat, ili, još gore, potrebu
truliandedzombileš! Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 čim ti pričaš o efektu, nisi daleko od potrebe. samo uživanje.
Demon Seed Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 A i kad tako uporediš manje je trovanje, jerbo nema nikotina. Ali ajd da kažemo da ćeš istom količinom trave više da nagrdiš pluća jer je nećeš pušiti kroz filter za cigarete <3 Zato vejporajzer i bog da te vidi... haha, ja sam sa potrebom ciljao na tebe, tu u odnosu na nikotinsku zavisnost vutrica nema šta da traži <3 Nešto mnogo mora da vam se objašnjava, vodite se onom Čarlijevom da nije da vi ne kapirate nego ja pričam gluposti :*
oʞɾoƃ Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 (edited) e gojko ali da je za osetljivu kozu,nijansa neka svetla da bude Probaj Mixu: http://mixa.rs/katal...v-crvenila-50ml Najbolji brend na tržištu za osetljivu kožu. Univerzalna je, tako da se prilagođava nijansi lica (zato ima zelenastu teksturu pre stavljanja). Ne znam da li imaju testere u drogerijama, doduše, pa da probaš pre nego što kupiš. Ne znam koji ti je cenovni raspon prihvatljiv, ovo ti je klasična varijanta iz Lilly-ja/dm-a, znači red veličine 500-600 din. Avène je poznat po CC kremama, ali oni su 3-4x skuplji. E ovo će biti novi level tebrex ja sam prešao igricu kreme su zakon, daj Gojkaro preporuči neku dobru za lice ili dajte svi neki dobar gel za posle brijanja. ranije sam uzimao Oriflame neki, ali već neko vreme ne mogu nigde da nađem. hipsterčino osim toga, moraš mi reći koji ti je tip kože, normalna/masna ili suva/osetljiva (ako je ovo drugo, bukvalno si izdao thrash) Edited February 2, 2016 by oʞɾoƃ
soul wandering Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 gojko, nemam reci e,ali nemam ja ovo crvenilo, hoce li mi odgovarati bez obzira? ja koristim avene gel i tonik, dakle jasno ti je koliko mi se osetljiva i nezna koza.
Recommended Posts