Јарослав Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 osim toga, moraš mi reći koji ti je tip kože, normalna/masna ili suva/osetljiva (ako je ovo drugo, bukvalno si izdao thrash) izdao sam, jebiga
oʞɾoƃ Posted February 2, 2016 Report Posted February 2, 2016 aj proverim sutra da li imamo nešto u asortimanu još uvek pa ti javim
Kumodraski Vo Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Fina je nova guarana nekakva jagoda ukus..
Hail Metal Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Ona crvena, što piše afrodizijak?
Runner Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Zna li neko da li igdje kod nas ima da se kupi ova crna cokolada, da li to neko ovde uvozi?? Jednom sam je samo probao i odusevio se. Neuporedivo bolja od nase Menaz cokolade. 1 1
Zen Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 one tupperware flase za vodu su pun pogodak nosim stalno sa sobom i ono, za godinu dana sam kupila ukupno 10 flasica vode od po pola littre, uglavnom u gradu kad zaboravim svoju da pnesem inace je bilo katastrofalno, tipa kupim bar 3 nedeljno :/
Berliner Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 da...pocinje se s taperverom next stop amway onda kirby i na kraju odes u mormone
Zen Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 neki bi rekli bolje u mormone nego na yumetal al sad kasno
Zen Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 gledam na sajtu planeta sport neku torbu i svidi mi se, al ne pise nigde kolike su dimenzije torbe naravno, jer sto bi to pisalo i posaljem im mail da pitam za dimenzije (posto nema nigde broj radnje, vec sve ide preko budjave centrale a nemam zivaca da se cimam i sto puta nesto objasnjavam - been there done that) i stiže odgovor "Postovana, mozete nas pozvati na 069/xxxxxx kako bismo napravili porudzbinu za Vas, a sto se tice dimenzija mi tu informaciju nemamo, jer roba nije fizicki kod nas vec robu povlacimo iz nasih radnji." pa sjajno dakle torbu mogu slobodno da kupim, a kolika je to je misterija :haha: pa jebem vam mater ono, mozes da mi posaljes mail, ne mozes da pitas radnju ili magacin ako ja bas hocu da kupim torbu kod njihovih velicanstava, onda moram sama da se cimam jebite se bre i posle, sto je u Srbiji losa online kupovina pa zato sto su vecina prodavnica koje vrse prodaju preko neta kompletni moroni uglavnom na njihovim sajtovima mozes da naruicis nesto, cak i da platis karticom ako verujes u kosmicku povezanost sebe i propizvoda jer vise informacija o istom neces naci sta te boli kurac koliko je to nesto, od cega je, i ne daj boze vise od jedne slike u rezoluciji 200x200 idioti
Zen Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Jel imao neko iskustva sa Sencor tehnikom? razmatram neki toster, imaju divne sarene (haha koja kvalifikaciaj za toster, da je saren ) al ne znam nikoga ko je kupovao njihovu tehniku...
Јарослав Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 (edited) verovatno misliš na Sencor, pošto Senco proizvodi bušilice i tome slično ja imam Sencor aparat za brijanje, odličan je, mada kapiram da te ne zanima nešto tako Edited June 1, 2016 by Јарослав
imaginos Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 i posle, sto je u Srbiji losa online kupovina zato sto u srbiji postoji monopol na uvoz/prodaju (skoro) svega pa nema konkurencije i jebe im se. jer da ima konkurencije oni bi se polomili da ti nesto prodaju.
kuruz Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 kurac živeo, naručih neku masku za telefon pre mesec dana, još nije stigla 1
Oak Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Kinezi su prevara od države, ja naručio nešto iz hong konga preko e baya pre dve godine, još nije stiglo, džaba pozitivne ocene džaba sve. Što se tiče sencora, imam ja njihov električni bokal, šljaka već 4 godine bez problema.
ShinigamY Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Moja zena narucuje non stop stvari sa Alija, stize redovno u roku od dve do cetiri nedelje. I redovno im lupa packe kada posalju nesto sto nije bas 100% tacno opisu, tipa pise da je nesto 100% pamuk, a u stvari je 80% na etiketi. I ona im trazi povracaj novca, i dobija sve regularno. Takodje, ako ti ne stigne, trazis povracaj novca, dobijas skoro uvek nazad sve. Pa mozes to da radis i ako ti stigne stvar, jer oni nemaju tamo nikakav dokaz da si ti primio taj paket, srpsku carinu zabole da se akaju sa time. 1
aRmatuRa Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Ok je aliexpress.Za kevu sam narucivao neke dzidza bidze,mnogo je jeftinije nego ovde,a stizale su u periodu od 7 do 55 dana.Najcesce se cekalo 15-20 dana.Za garderobu,obucu,sam cuo da je vecina divco ili teski raspad.Ako jurite neku tehnicku robu,pazite se ima dosta kopija.To jurite na Bangggood,Gearbest,tamo ima bas dobrih i povoljnih stvari,ako vam nije problem da se kockate i smarate sa nasom carinom.
Machka Naopachka Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Ja imam sencor ketl i radi evo treca godisnjica braka za nedelju dana a dobih ga ko poklon onomad. To i neki blender, mozda je i taj isto sencor al sam ga poklonila mami pa ne znam. I taj sljaka, al koga bole uvce
kuruz Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 ladno danas stiglo to što sam naručio sa AliExpress Zen magijo
Zen Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Ovo leto sam dobila gomilu krema za suncanje za facu avene i la roche i probala vichy sta znam, za sad mi se najbolje pokazala ova mada jes malo masnija sto se kod mene vidi na celu , ali je koza meka i super i sveza preporucujem, narocito onima koji imaju tamniji malo ten, ovo ne ostavlja nikakve tragove, potpuno je prozirno ovo mi je kul, ali mi odgovara samo kad je napolju bas katastrofa vlazno i vrelo daje donekle matirani fazon, ali je malo suvlja i na kraju dana mi se ne svidja bas kakva mi bude koza kada je skinem sto je ok ako je bila apokalipsa ceo dan, ako je bilo fino vreme, zaista se oseca da je koza malo suvlja i ne svidja mi se to al ko ima bas masnu kozu, moze mu biti spas. ne ostavlaj bele trageove, skoro pa providno. Ovo je sjajna krema!!!! .. ali za sve koji imaju ten kao moritsa adams, inace ce izgledati ko pokojni Toza salu na stranu, ovo blokira sve zivo, zbog efekta pokojnog toze ovo stavljam iskljucivo kada cu ceo dan biti napolju na suncu i voziti bicikli ili sta vec aktivno drzi odlicno i pored znojenja. U ostalim slucajevima njome mazem ruke pre nego sto izadjem napolje jer :baba: i najjeftinija u ovom izvlacenju ova krema je sasvim korektna za sve ono sto nije lice/vrat dosta je masna i drzi dobro, daje dobru zastitu od sunca drzi bas dugo i relativno se nikad ne upije do kraja, vec koza ostane onako masna ko posle otimanja o slavsko pecenje ovaj vichy sam probala dva dana dok je padala kisa tako da nemam formirano misljenje, ostaje za sledeci put mada deluje da obecava i da ne susi toliko kao avene
jelchica Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Eucerin 50 za facu nije loš. Dajte preporučite neku mašinicu za kućno šišanje. Ne za mene, za dragog mi. Imao je jednu matoru roventu, bila mu je vrh. Kupio pre par godina isto roventu, nebo i zemlja - štipa, ujeda. Sad je vreme za novu, pa ako imate neki predlog...
Recommended Posts