KRANG Posted December 11, 2008 Author Report Posted December 11, 2008 evo ga metal mix, duzi je nego sto treba, 130, 80 min. jel moze neko da mi kaze gde da uploadujem, posto rapidshare mi dade da samo 10 ljudi skine pa ce da nestane. ili ako neko od vas premium pedera hoce da uploaduje kad skine. imas sad opciju na rapidu kad uploadujes nesto da otvoris neki "collectors account". to je besplatno i samo treba da napravis username i sifru, nema nikakve verifikacije i tih sranja, i posle toga tvoj fajl moze beskonacno da se skida. odlican cover. lepo krange, lepo... odlichan ti je tejp... ili za curice ili za fine gej mushkarce, biraj... i do it for teh ladies Quote
Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) jel moze neko da mi kaze gde da uploadujem, posto rapidshare mi dade da samo 10 ljudi skine pa ce da nestane. Samo registruj onaj free collecters account i moći će ljudi da skidaju koliko hoće puta. Mada, ne zanm da li to može sada, kada si već završio sa uploadom i verovatno zatvorio tu stranicu gde ti je bio link. EDIT: Upade KRANGŽ u post. Edited December 11, 2008 by BaalBehrit Quote
Lunar Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Lazo neradi ova muzika za jake momke. Evo preslushah Lazini mixtejp, i bilo mi lakshe kada sam video da nema crnaca. No malo previshe india za moj ukus, ali vi to curice volite pa ajde kao okej. Za ovog Venetian Snares prvi put cujem ali zvuchi opako dobro, dok me je onaj Benga smorio. Posle te pesme idu sve sami hitovi, meni najveci hitovi na mixtapeu su Golden Days of sun i The Adolescent. 8/10 Evo skinuo se Baal. Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 meni krangov rar nesto ne radi. preslusao sam sad ball-a, sta su trake 3 i 14? evo rapida za moj tape: http://rapidshare.com/files/172360389/mxd.rar Quote
Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) Imaš tracklist.txt u folderu, pa vidi. Napravio sam drugi, "metalniji mix" turiću ga posle da se uploaduje. Edited December 11, 2008 by BaalBehrit Quote
Lunar Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 I nemoj molim te da pishesh track 01,02,03.... nego samo stavi pesme i ispred brojeve da bi ishlo po nekom redu. : ) Quote
Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Ne razumem. Kao i prošle godine, izbrišem sve tagove, stavim redne brojeve pesama u track tag i u title tag stavim redni broj pesme, za one fegete koji koriste swinjamp. Quote
Kokopelli Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Ne razumem. Kao i prošle godine, izbrišem sve tagove, stavim redne brojeve pesama u track tag i u title tag stavim redni broj pesme, za one fegete koji koriste swinjamp. E pa jedan feget ti kaže da je ti je mikstejp odličan Quote
VoivodBG Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 http://rapidshare.com/files/172363365/Voiv...ixtape_2008.rar Quote
Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 E pa jedan feget ti kaže da je ti je mikstejp odličan Hahah, hvala. Evo moga buckurisa Jebo te sendspace. Quote
Simadin Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) Jebi ga, krenuo sam na rapid, ali mi prso upload iz ne znam kog razloga, pa sam popizd'o. edit: "Sorry, the free service is at full capacity." lol Kacim na megaupload. Edited December 11, 2008 by Simm A))) Quote
KRANG Posted December 11, 2008 Author Report Posted December 11, 2008 preslusao sam 3 do sada i sva 3 su fenomenalna. "the year i lost a testicle", ball (no pun intended), i markomaniju za one kojima ne radi rapid, ili je rar sjeban, mirror mog mixa na mediafire http://www.mediafire.com/?ot1gxmqleyr prepakovao sam i rar, ovaj put bez kompresije. Quote
marcoman Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 preslusao sam 3 do sada i sva 3 su fenomenalna. isto, preslusao i svi su odlicni, banana mi je najvece iznenadjenje, nisam ocekivao ovoliko elektronike Quote
azal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 ja jos nista nisam preslusao ali cu veceras. i uploadovacu metalurgiju opet, zao mi da propadne fotka. Quote
Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Tvoj sam preslušao još onda kada si okačio na spejs u bulletinu. KRANGov je super, ona stvar od meho plaza je hit. Markomanija fina, kao i svake godine (ja nisam imao mesta za LOA ). Skinuo sam i ostale, preslušaću u prevozu, stavio sam po plejlistama u plejer. Quote
Kokopelli Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Baal i Sima su sjuper, za Marcomana znam da će biti dobra (prošle godine my fave ), ostatak čeka da se pusti. Quote
Simadin Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Megaupload i alternativni cover: Quote
VoivodBG Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Za sada sam preslusao Behritov, Ponijev i Krangov mixtape. Behrite, uz pomoc tvoje kompilacije cu definitivno skinuti par bendova o kojima sam citao samo recenzije (koje su uglavnom bile pozitivne) ali me je uvek mrzelo da skinem bilo sta od istih da bi ih preslusao. Smetalo mi je jedino sto su sve pesme mirnijeg konteksta, nema neke cukacine (ocekivao sam da ces staviti neke doom-aste pesme ali nista od toga) Pony, sa Cynic-om i Ashes D. si potrefio ostatak mi se i nije toliko dopao sa obzirom da su mi 3-4 pesme u slicnom stilu radjene pa mi je to malo bilo dosadnjikavo, a i poslednja je preokrenula sve naopacke. P.S. Nabaci mi album Samadhi na pp. A za kranga, otkrio sam svoju potisnutu indie licnost, i odlucio da izvadim svoj irnonicno sivi vuneni dzemper sa kragnom iz naftalina, somotne svetlo plave pantalone i odem do obliznjih domacih klubova da stojim u cosku sa picem u ruci, i merkam indie cice. the shame. Sledeci na redu su Markoman i Simm A))), posle ce i suzan kada uploaduje metal mixtape. Quote
Supergalactic Lover Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) ...merkam indie cice. zar??????? azal, nisi stavio benga e-trips? to sam ja teo edit: kad pre ste svi stigli da odaberete pesme, napravite cover i uploadujete sranje za ovako kratko vreme? Edited December 11, 2008 by Superius Deus Quote
Simadin Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Preslusao Lazin, ima super stvari koje nisam slusao [tipa Orange Tulip Conspiracy, Spiritualized], ili koje sam pak zaboravio da overim [poput Venetian Snares, Kayo Dot].. Krangov i Behritov - odlicna plejlista za pustiti kad ti ortak dodje da prespava Moj mixtape ispade najvise mainstream Quote
marcoman Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) preslusao sam i Suicide Ponyja, nije me bas toliko smorio koliko sam mislio da bi mogao, mozda nekom prilikom pustim jos jednom taj mikstejp za sad su mi najzanimljiviji DLG i Krang posto ballov znam bukvalno napamet svaku pesmu Edited December 11, 2008 by marcoman Quote
Simadin Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 ^ sad sam preleteo tvoj, cini mi se da si ojebao. Mora palim, preslusacu 'morra. Quote
Recommended Posts