Baal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Evo metalemo mixa: @VoivodBG: ovde ima malko dooma i masti. Quote
Lunar Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Dobar Ballov, mozda je malo pocishe jednolichan ali nije losh. A ovaj Markov je stvarno dobar, ali treba se t oslushati josh. Ostal isu vojvoda poni i sima. : ) Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 preslusao voivoda, ocekivao sam vise iskreno. osrednji msi, osrednja sedma i sjajna jedanaesta stvar. trenutno ide krang po drugi put, za sad naj mix od ovoga sto sam cuo. Quote
Sinstrel Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Evo i mene... izvolte... Inace Simin tejp mi je kul... i par stvari od Voivode. Quote
Lunar Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) OMG , uplouduje mi vec 2 sata, a pishe da treba josh 3 . T.T Nego ovako da napishem Simin mi se mnog osvidja, onako ima komercijalnosti, al isve je lep ospakovano da moze iz jednog cuga sa zadovoljstvom da se preslusha,i ako sma sve pesme vec chuo.8.5/10 Kao sto rekoh ranije , Baalov je mnog ofin ali previshe istih pesama, tako jest mnogo indija bre. Ima jedna pesma koja mi se izrazito svidela a to je Tiger Lou, to moram u skorije vreme da skinem da poslusham. Ali ima josh tu kul stvari. 6.5/10 Marko, me je odushevio. Jes sto dosta stvari nisma chuo odatle nego sto mi se sve svidja, stvarno lepo i izuzetno, poshta sma slushao na MP3-u neznam tachno da kazem koje pesme mi se svidjaju, ali ima dosta onih cool. 8.5/10 Hahahahah cool cover Sinsitrelu. : ) Edited December 11, 2008 by Lunar Quote
Out Of Time Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 krang > rekoh, ili gej ili za cure lazin nemetal > pazljivo lazin metal > zicer sima > poshteno Quote
darthmoog Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Lazin metal mikstejp je sa izborom zajebao sve ostale metal mikstejp pokushaje Quote
Out Of Time Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) zajebo vek? inache, ja bi vam postovao link za svoj mix al 3 puta mi puca na par procenata pred kraj... probam josh jednom, pa ako nece ko vas jebe... Edited December 11, 2008 by Out Of Time Quote
azal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 meni isto pucalo 4 puta. na kraju sam morao preko sendspace-a jer imam onaj wizard gde ne moze da puca http://www.sendspace.com/file/tifone Quote
Simadin Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 (edited) hahah sto je generisao link.. tifone edit: ok je sendspace, sta kenjate.. pici max brzinom i ne ceka se apsolutno nista.. edit2: @Lunar: kako si sve pesme vec cuo kad kazes da nisi slusao Tiger Lou? P.S. Tnx Edited December 11, 2008 by Simm A))) Quote
Lunar Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 (edited) Evo ga mamu li mu, posle 6 sati uplouda. http://www.megaupload.com/?d=OG2FMCF1 Dok sam uploudovao ovo chudo , shvatio sam jednu gorku istinu, a to je da 50% muzike koje sam hteo da stavim u ovaj mixtape su otpali. Dosta je ne-metlaski a to nelichi na mene, tako da u skorije vreme ochekujte #2 , koji ce biti dosta tvrdji i tachno da zaokruzim neki ciklus koji je proshao ove godine. I sada kada sam uploudovao napokon mogu da skinem preostale mixtapove, P.S. Ima li neki brzi nachin za upload umro sam dok sam ovo upovao? : ) Edited December 12, 2008 by Lunar Quote
Out Of Time Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 markoman i pamuchni ball > disko/zurka/sedeljka, valja, na mestu... metalni ball > ziceri i jedno 3,4 precizna pogotka shto, kao lovac, cenim... sinistrel da turi negde playlistu... Quote
KRANG Posted December 12, 2008 Author Report Posted December 12, 2008 (edited) ti se držiš te svinjske teme. ali ovaj put si igrao pametno i izostavio sebe sa slike da ne bi lego bodyremoveru na penal e, kul, znam 4 pesme sa tvog mixa Edited December 12, 2008 by KRANG Quote
Out Of Time Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 da. od tog penala me josh uvek boli bulja. svakako je bilo za ochekivati da zbog toga sebe izuzmem sa slike ovoga puta. Quote
VoivodBG Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 http://rapidshare.com/files/172601453/Mixtape_Zwei.rar Quote
marcoman Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Hvala Petru koji mi je omogucio da prebacim cifru od 1.000 preslusanih bendova na lastfm-u! Quote
Baal Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Sinstrelov fin. 27 mrtvih vetrova ima par zanimljivih koje nisam čuo pre, a skinuću albume.. Lunarov neću da preslušam, čisto zato što je neverovatno neduhovit sa tracklisting.txt. Sledeći na redu Ponyjev i Kristianova oba i darthov. Quote
Lunar Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 (edited) Vazno je da si ti skinuo, sve ostalo je manje vazno. Ionako si verovatn chuo 80% onoga sto ima na tom mixtapeu. Ko ja sa Azalovim metal Mixtapeom.: ) Nego te pitam. Ovaj Tiger Lou , jel u slichno vajbu ceo album ko ova tvoja pesma sto si ti postavio poshto mi se mucho svidja. Dok mi Kings of Leon nekako stvanro nepashu. Edited December 12, 2008 by Lunar Quote
KRANG Posted December 12, 2008 Author Report Posted December 12, 2008 zašto svi ovi veprovi imaju rasečene stomake? ovo je vanjin mixtape. Quote
Lunar Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Voivodo neradi ti link za mixtape . Sto se tiche Ponijevog okej je i neke pesme su mi se bash dopale kao tipa one od Sybreeda Ashes Divine i Samhain. Neshto sam imao odbojnost prema ovim grupama, ali sad cu im dati shansu i ako verujem da je ovo samo na prvu loptu i da ce mi se samo ta jedna pesma od ovih grupa dopasti. Sledeci na redu je metal Baal pa Sinstrel, OOT , Vojvoda 2 pa Darth. : ) Quote
Baal Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Nego te pitam. Ovaj Tiger Lou , jel u slichno vajbu ceo album ko ova tvoja pesma sto si ti postavio poshto mi se mucho svidja. Dok mi Kings of Leon nekako stvanro nepashu. Jest', mračniji je album poprilično nego prethodna dva. Skini, A Partial Print se zove. Skidam Vanjin, a i drug Buda je napravio remix, sad uploadujem taj mix, pošto Budji nije baš sjajan upload. Quote
Recommended Posts