Haos sam ja Posted August 17, 2020 Report Posted August 17, 2020 Lebtejebo, na isti dan nova 12 Stones i Crazy Town pesma, odosmo u totalni regres kao civilizacija. Quote
Haos sam ja Posted September 25, 2020 Report Posted September 25, 2020 Znam da se Ćazim loži na ove: 2 Quote
KazimKazim Posted September 25, 2020 Report Posted September 25, 2020 To, moi sputnikmusic brte Quote
Haos sam ja Posted June 30, 2022 Report Posted June 30, 2022 Voleo sam prvi album ovih hrišćana, posle su ušli u neki generični fazon Quote
Haos sam ja Posted August 24, 2022 Report Posted August 24, 2022 Prva Botch pesma posle 20 godina, dobra je Quote
Haos sam ja Posted August 24, 2022 Report Posted August 24, 2022 Jebiga. Više vrede 2 Botch minuta nego pola Russian Circles diskografije. Quote
Haos sam ja Posted October 20, 2022 Report Posted October 20, 2022 Novi Counterparts je valjda neki zlatni standard metalcorea ovih dana Quote
Haos sam ja Posted February 17, 2023 Report Posted February 17, 2023 Botch idu na US turneju na jesen, tako da ostaje nada da će možda i u Evropu dogodine. Quote
Kumodraski Vo Posted April 24, 2023 Report Posted April 24, 2023 slusam ovih dana 90s metalkor, nisam bio svestan kolko tu ima stvari da se cuje.. Ovo bi bolje islo negde na hc podforum.. Quote
Talvi Posted April 24, 2023 Report Posted April 24, 2023 dođi na entombedcore, tamo worshipujemo sve slično Quote
truliandedzombileš! Posted August 5, 2023 Report Posted August 5, 2023 mozda je negde pominjan tekst, ništa posebno nije napisano, ali je zanimljiv fenomen svakako https://www.nytimes.com/2023/07/24/style/nu-metal-gen-z.html Quote
Haos sam ja Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago (edited) Išao sam u petak u Peštu na koncert koji me je transportovao direktno u 2003u. Prvi na meniju xEscalatex, metallic hardcore bend iz Vesprema koji bukvalno kao da je izronio sa početka milenijuma i zvukom i izgledom. Neki Throwdown nabod fazon, pevač u treši i air maxu, gitarista fura emo frizuru iz MySpace ere, ludilo mozga. Ništa spec bend ali par likova moshovalo sve u 16, najsmešnija i najdebilnija pojava ikad je taj mosh dance. Onda Undying zbog kojih sam i potegao put, sad su u Evropi pa ko zna kad. Njihova jedina 2 albuma su po meni sami vrhunac melodeath meets hardcore priče, daklem elitni pravi metalcore. Ubiše burazeri, sve sami hitovi, a debeli ćelavi OG pevač je bio presrećan, doduše više sam voleo fazu kad im je pevala riba. Vratilo me ovo debelo u srednju školu i početak faksa. Klasa bend. Za kraj mađarski KSE, Bridge to Solace, budimpeštanske legende koji su mislim neaktivni već neko vreme pa se koncert rasprodao i bila je opšta ludnica na njima, kao nekada davno na Hitmanu kod nas. Nostalgia set, lete ljudi preko tebe na sve strane, totalno rasulo, jedino mi bilo bolje kad sam u Pešti gledao Ignite tamo neke 2007e što se tiče atmosfere. Klub Turbina je u centru, jedna uličica iz Jozef Koruta tako da je sve bilo lako organizovati, stići do Pincea i napiti se kao vo. Mission accomplished. Edited 5 hours ago by Haos sam ja 2 Quote
Recommended Posts