behemoth Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 My Soul For His Glory Taake The Age of Nero Quote
+Abigail+ Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 (edited) nije bila neka godina..odoka tu su samo dva albuma koja bih izdvojila (nova Mgla i Ofermod). prvi sam vec nahvalila na nekoj temi i mislim da je suvisno da ponavljam. Ofermod me na prvo slusanje malo razocarao, moram priznati, ali ubrzo sam promijenila misljenje. dva,ali i vise nego odlicna albuma. ovo ostale, srednja zalost (barem od albuma koje sam preslusala). Nachtmystium me smorio, Nyktalgia i nije nesto impresionirala..a za ostale mi mrsko i pisati. i DA, kako zaboravih, uz Mgla-u i Ofermod, bm album godine novi Arckanum. i, u poredjenju s osrednjim albumima ostalih bendova, novi SVEST se moze takodje izdvojiti. to je sad otprilike to cega se mogu sjetiti. poslusala sam onu jednu pjesmu DsO-a, odnosno minutu, dvije iste, i odlucno ugasila s obecanjem da necu vise trositi limit na njihova izdanja. Edited December 20, 2008 by +Abigail+ 1 Quote
Little Butcher Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Inferno - Uctívání temné zuøivosti Elite - We Own the Mountains Dead Shall Of Universe - Tamo gde pupoljak vene... Quote
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Belphegor - Bondage Goat Zombie (ako se oni racunaju... x)) Averse Sefira - Advent Parallax Keep of Kalessin - Kolossus Dead shell of universe - tamo gde pupoljak vene... tamo je moje seme Quote
oʞɾoƃ Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 (edited) poslusala sam onu jednu pjesmu DsO-a, odnosno minutu, dvije iste, i odlucno ugasila s obecanjem da necu vise trositi limit na njihova izdanja. Jbg, meni je odličan Edited December 20, 2008 by Gojko Quote
deadsy Posted December 20, 2008 Author Report Posted December 20, 2008 Danas sam skinuo ovaj Elite - We Own The Mountains, fino fino. Nakon prvog slusanja kapiram da cu mu sigurno dati jos par spinova. Dobra produkcija albuma, nenametljiva. Mislim da je ovo u rangu prethodnika Bifrost. Quote
Lunar Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) nije bila neka godina..odoka tu su samo dva albuma koja bih izdvojila (nova Mgla i Ofermod). prvi sam vec nahvalila na nekoj temi i mislim da je suvisno da ponavljam. Ofermod me na prvo slusanje malo razocarao, moram priznati, ali ubrzo sam promijenila misljenje. dva,ali i vise nego odlicna albuma. ovo ostale, srednja zalost (barem od albuma koje sam preslusala). Nachtmystium me smorio, Nyktalgia i nije nesto impresionirala..a za ostale mi mrsko i pisati. i DA, kako zaboravih, uz Mgla-u i Ofermod, bm album godine novi Arckanum. i, u poredjenju s osrednjim albumima ostalih bendova, novi SVEST se moze takodje izdvojiti. to je sad otprilike to cega se mogu sjetiti. poslusala sam onu jednu pjesmu DsO-a, odnosno minutu, dvije iste, i odlucno ugasila s obecanjem da necu vise trositi limit na njihova izdanja. jadno...... Edited December 22, 2008 by Lunar 1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 jadno...... Ona obožava SMRC, tako da, ne bih je ja tako olako kvalifikovao Quote
+Abigail+ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 jadno...... stvarno,sram me bilo sto ne svrsavam na elitisticka preseravanja Deathspell Omega-e. Quote
Маузер Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 (edited) Dodao bih Dead Shell Of Universe-Tamo gde pupoljak vene... Meni Ofermod gazi DSO! Edited December 22, 2008 by Kraljev Barjaktar Quote
+Abigail+ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Meni Ofermod gazi DSO! ovo sto je DsO sad, ne moze ni prismrditi jednom Tiamtu-u. Quote
deadsy Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 ovo sto je DsO sad, ne moze ni prismrditi jednom Tiamtu-u. Ne mislim da je bas tako, al ajde. ShMRC je novi album ace lukasa, baj d vej. Quote
Маузер Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Ma sve sto je poteklo iz Norme je kult zivi! Quote
KazimKazim Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Aham - to je ovo Si Monumentum Requires, Circumspice Quote
oʞɾoƃ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Aham - to je ovo Si Monumentum Requires, Circumspice Quote
deadsy Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 Ma sve sto je poteklo iz Norme je kult zivi! Amen to that. Jedva cekam nova izdanja tih ortodoksnih kultova, pa nek pricaju ljudi sto hoce. Quote
oʞɾoƃ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Norma je nosilac esencije black metala u 21. veku. I dok su recimo Mayhem, Immortal, Darkthrone itd. stvorili pokret koji danas tako nazivamo i dali mu smisao, ipak su bendovi poput Deathspell Omege ti koji su iznedrili suštinski nove forme. Quote
deadsy Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 Norma je nosilac esencije black metala u 21. veku. I dok su recimo Mayhem, Immortal, Darkthrone itd. stvorili pokret koji danas tako nazivamo i dali mu smisao, ipak su bendovi poput Deathspell Omege ti koji su iznedrili suštinski nove forme. Obzirom da su neke ideje vremenom postale obesmisljenje, takvi bendovi upravo daju odredjenu 'dubinu' kroz specifican pristup. Iako mi se ne svidja sto je sve napumpano(elitizam & stuff), tako je moralo biti. Pa cemo pozivjeti(valjda) da vidimo i cujemo sto ce se iz toga izroditi. Naravno, i dalje ostajem privrzen starom zvuku pobrojanih legendi, mozda vise nego ikad. Ali se prosto zanimam za neke nove puteve u BM muzici, cisto radi promjene. Makar se pokazala i losa, ali bitno je da se ide naprijed! Zato, novi zvuk DSO mi se izuzetno svidja, jer likovi guraju neki svoj trip koji ja izuzetno cijenim. Probijaju granice i neke ustaljene sheme a pri tom ne jebu zivu silu, sto je samo po sebi za rispekt. Osim toga, i muzika je izuzetno kvalitetna iako zahtjeva vrijeme i strpljenje(posebno FAS). Ovaj zadnji EP ih jos vise ucvrscuje na toj poziciji, dok je npr. s.v.e.s.t. dokaz da i stari stil itekako moze dobro da zvuci 20 godina posle. Quote
oʞɾoƃ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Ako išta mrzim, to su split izdanja Quote
deadsy Posted December 22, 2008 Author Report Posted December 22, 2008 Ja ih obozavam. Kratko ali jebitacno Quote
oʞɾoƃ Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Onda bolje daj EP po nižoj ceni, a sa ful bukletom i sranjima. Quote
VANDALICUM Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 :) Ali staviti May Result među ove bendove :) :) Sto, pa bas je zanimljivo... A album je stvarno odlican, jbg.- mora da bidne tu Quote
Recommended Posts