MakeTeaNotLove Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Jeseni 2006. se nekoliko dobrih drugova okupilo i resilo da oformi bend zbog par nezgodnih okolnosti,visestrukih promena u postavi i dugog vremenskog perioda tokom kojeg su se trudili da odluce u kom ce se pravcu razvijati njihov zvuk,ozbiljnije su poceli da napreduju tek pocetkom 2008. godine tada je bend dobio ime 'Sound Eleven',oformljen je osnovni zanrovski koncept i ja dobijam cast da se dotadasnjoj ekipi prikljucim kao novi pevac tako da je postavka: Milos Broceta i Borivoje Eskic - gitare Stevan Relic - bas Filip Mihaljcic - klavijatura Aleksandar Hristic - bubnjevi Dimitrije Cvetkovic - glas/elektronika snimili smo dve pesme,cisto da imamo bilo kakav promotivni materijal,mozete da ih cujete na www.myspace.com/soundeleven doduse,posto kombinujemo dosta pravaca,pesme nam se drasticno razlikuju jedna od druge i te dve smo izabrali da snimimo samo zato sto su na neki nacin slicne. U poslednje vreme pokusavamo da sviramo gde god nam se ukaze prilika,da bi publika mogla da stekne pravu sliku o tome sta sviramo. kad smo vec kod toga u sredu, 17.12.2008 u Dangubi nastupamo na MetalSound svirci,ako nekog zanima da nas cuje bilo bi nam drago da cujemo sto vise komentara bili oni pozitivni ili negativni u svakom slucaju ce nam pomoci u daljem radu na neki nacin Quote
Stormlord Posted December 14, 2008 Report Posted December 14, 2008 Izbacite kljave, ne idu uz ovo sto svirate. Quote
Demon Seed Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 I ja mislim da кљаве ne valjaju uopste Quote
darthmoog Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Ja mislim da su bash zezanje... Quote
Шарки Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Ја мислим да је овај бенд до јаја и да ће успети врло брзо. Quote
Mita Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 svidja mi se napokon nesto moderno a normalno Quote
Speed_Dead Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 wining eleven:P pa ono ne volim ovakvu vrstu metala(tj kros over) al nije strasno, moze da prodje ,sam napred Quote
Radnaskela Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Samo bih da razjasnim to što je gospodin cvetković rekao za višestruke promene u postavi. Od svih članova u današnjoj postavi, svi su tu od početka sem dimitrija, pevača. Pre njega smo imali dva pevača sa kojima se prosto nismo uklopili. I naravno Mitar je ušao u bend u januaru ove godine i od tada je ova postava za koju sada znate. eto, samo to. On je na to mislio samo nije to elaborirao detaljnije. Čisto da napomen da ne bude posle neke konfuzije. Quote
PuPaK Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Auu dobro je ovo,nije lose ,samo napred! Pozzz za ova dva mufljuza Brocka i Boru! mjeetaall Quote
- Trinitus - Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Ljudi sve najbolje ! Do jaja ste bend stvarno ! Quote
Postmortal Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 То да се кљаве не уклапају је обично баљезгање! Као што једном рекох, овај бенд ће припитомити табу електронику задртој метал публици, ПАЗИТЕ ШТА ВАМ КАЖЕМ!!! Еј, доста више аналогних сигнала! Време је за нуле и јединице!!! Ѕ11 је јако добар бенд у коме свирају добри и блесави људи! Штета што данашња публика не воли ауторске бендове... Да је Ѕ11 на некој свирци одсвирао један риф Сик енд дистроја или Реининг блада, одмах би помислили да су треш метал трибјут! Елем, само газите даље!!! Живео Ѕ11! Quote
Stormlord Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 То да се кљаве не уклапају је обично баљезгање! Као што једном рекох, овај бенд ће припитомити табу електронику задртој метал публици, ПАЗИТЕ ШТА ВАМ КАЖЕМ!!! Еј, доста више аналогних сигнала! Време је за нуле и јединице!!! Ѕ11 је јако добар бенд у коме свирају добри и блесави људи! Штета што данашња публика не воли ауторске бендове... Да је Ѕ11 на некој свирци одсвирао један риф Сик енд дистроја или Реининг блада, одмах би помислили да су треш метал трибјут! Елем, само газите даље!!! Живео Ѕ11! Analog je car svih kljava. Quote
VoivodBG Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Da li se planira demo ili album u nekoj skorijoj buducnosti? Quote
MakeTeaNotLove Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Da li se planira demo ili album u nekoj skorijoj buducnosti? necemo da zurimo trenutno radimo na novim stvarima u koje ukljucujemo dosta elektronike,trebace jos neko vreme dok se to sve lepo sredi tako da verovatno nista necemo da snimamo uskoro Quote
MakeTeaNotLove Posted February 14, 2009 Author Report Posted February 14, 2009 (edited) Sound Eleven ce svirati na Metalsound svirci u nedelju,15.2.2009 u Dangubi sa Doomrash,Forlorn whisp i Vox Deorum; kao i 22.2.2009,takodje u Dangubi,sa Through Art,Spring & youth i Crysis. Ako nekog interesuje da cuje kako zvucimo,eto prilike Edited February 14, 2009 by MakeTeaNotLove Quote
MakeTeaNotLove Posted February 22, 2009 Author Report Posted February 22, 2009 Sound Eleven ce svirati sa Through Art i Spring & Youth u Pancevu 7. marta 2009 u klubu 'Studio 21' pa navratite ako ste u blizini i,naravno,jos jednom vas pozivamo na svirku veceras u Dangubi bendovi sviraju sledecim redosledom: Sound Eleven, Spring & Youth, Through art, Crysis ulaz 100 dinara, pocetak u 9 (realno, oko pola deset pocinjemo da sviramo) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) Broceta je izgleda bio najveci hit u Pancevu! U nedeljniku Pancevac uz tekst o svirci - jedna slika i na njoj se samo Broceta vidi... Danas snimim da ima i neki Pancevacki Press i odem na sajt, arhiva proslih brojeva, kad imam sta i da vidim: http://www.pancevackipres.com/sh/56/130/908/ Btw, Sound11 svira sa Spring&Youth i Through Art 11.aprila u Paracinu, dzabe ulaz, u nekoj opstinskoj sali ili tako nesto Edited March 23, 2009 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
ProgressiveR Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 SOUND 11 zvuči tako da mene niko nije mogao da ubedi da su iz Srbije! Veoma veoma veoma dobar bend. Nadam se da neće biti lenji jer bi stavrno bilo šteta da ne urade nešto veliko. Meni je ovo jedan od najboljih bendova iz Srbije koji sam čuo u poslednjoj deceniji ... moderno, sveže, orginalno, zanimljivo ... Klavijature su extra! Quote
Apeiron Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Da, oseca se taj Machinae Supremacy uticaj Tako valja, zanimljive su vam pesme, oseca se veliki potencijal, samo napred Quote
azal Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) mnogo su bolji uzivo nego sto se cuje na spejsu. odlicno sve u svemu. Edited March 23, 2009 by azal Quote
Demon Seed Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Tacno, uzivo je skroz druga prica Quote
MakeTeaNotLove Posted April 12, 2009 Author Report Posted April 12, 2009 Hvala svima na podršci Izbacite kljave Učinjeno Analog je car svih kljava Naravno. Doslo je do promene članova Sound Eleven, tako da je trenutna postava: Miloš Broćeta i Borivoje Eskić - gitare Stevan Relić - bas Aleksandar Hristić - bubnjevi Aleksandar Manja - softverski sintisajzeri/instrumenti Dimitrije Cvetković - vokal, VA sintisajzer, sempler U ovom sastavu smo prvi put nastupili u Paraćinu, a beogradskoj publici ćemo se predstaviti na trećoj, poslednjoj večeri Mettal Battle u SKC Livingroom u utorak, 14.4.2009. Voleli bismo da dođete da nas osetite uživo jer se naša muzika (naročito posle izmene postave) itekako razlikuje od pesama koje možete čuti na myspace-u; i da čujemo što više mišljenja o onom što radimo jer nas interesuje utisak koji ostavljamo. Quote
Recommended Posts