Marishte Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 митар перфекциониста. зајебао је мене . тај човек никад неће бити задовољан. није распадање, баш је кул. може боље наравно, али далеко од тога да је распад. и кул је звук на апарату скроз. и Зече, буди реалан, нико не може да буде напегланији од спринг енд јута bubnjar slusa bubnjara, gitarista gitaristu a pevac pevaca... ako iko primeti osim nekog ko svira tu pesmu da se ispadalo, onda se stvarno ispadalo... Quote
Postmortal Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Еј, ако ико посећује ову тему, ја би' 'тео да најавим свирак са Консекрејшном и Вентом у петак са посебним акцентом на чињеницу да је улаз бесплатан! Значи, ЛивингРум СКЦ (сада некадашња мала сала), у 22ч!!! КЛИКНЕШ ДА СКОКНЕШ НА ТЕМУ!!! Quote
Mita Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 ovo mnogo dobro zvuci svaka cast vidimo se sutra Quote
Теша Тешановић Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 bend sam cuo jednom na metal sandu i nije lose samo tako nastavite Quote
ÆSTROPHOBOS Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 bend sam cuo jednom na metal sandu i nije lose samo tako nastavite Nisam bio na nekoj vasoj svirci, ali po snimcima zakljucujem da ste deset u glavu za ostale govnare na tzv BG modernoj Sceni, jedino mi vokal ovog sto Nece da se sexa a pravi caj malo gejast, ali verujem da ce se to namestiti na nekom boljem snimku... Quote
Postmortal Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Tja, to su samo snimci i to manje-više bajati! Sad je drugačija priča! Quote
MakeTeaNotLove Posted May 21, 2009 Author Report Posted May 21, 2009 Nisam bio na nekoj vasoj svirci, ali po snimcima zakljucujem da ste deset u glavu za ostale govnare na tzv BG modernoj Sceni, jedino mi vokal ovog sto Nece da se sexa a pravi caj malo gejast, ali verujem da ce se to namestiti na nekom boljem snimku... snimci nam nisu bas najreprezentativniji. dodji na svirku sutra da vidis o cemu se radi. seks je precenjen. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Videt cemo da dojdemo, a vi indijanci dojdite 24. U "D(j)angubu", pa cemo kolektivno da ubedimo Dimitrija da je karanje ql, ako treba karat cemo ga svi Quote
Valtiel Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Iskreno, ja sam trakodje zainteresovan da opshtim sa Dzimijem. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Zasto si, bre, takav gej. jesam li ti rekao da onaj ko sexualno opsti sa tobom je u svakom slucaju sodomista Nisam ja kriv sto ti prizeljkujes neke gejeve.... Quote
alek(sa) Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 momci moram da priznam da ste mi privukli pažnju. nadam se da ćete uskoro da radite neki ozbiljniji snimak pa da se čuje to lepo. keep up! Quote
MakeTeaNotLove Posted June 22, 2009 Author Report Posted June 22, 2009 Sound Eleven svira sa Spring&Youth, Through Art, Hang i Ashen Epitaph u Dangubi, (24.6.2009) Ulaz je 100 dinara Nastupamo i na narednoj Metalsound svirci, takođe u Dangubi, 28.6.2009 (nedelja). Quote
:matija Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 E ljudi cuo sam vas sinoc u dangubi i stvarno ste me iznenadili. Poslusao sam ove dve sa majspejsa i jos dve sa nekih klipova na jutjubu i imate potencijala, samo napred. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 zrakomlat zeli da vam postane oficijelna maskota,zauzvrat cete dobiti besplatan transport zrakomlatom od kuce do lokacije svirke! Quote
MakeTeaNotLove Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 Nije to uopste losa kombinacija, vidis. Da li bi, u tom slucaju, zrakomlat dolazio po svakog od nas kod kuce da nas pokupi pred svirku? Ja godinama trazim neki prevoz da ne moram kicmu da lomim pod stalcima, klavijaturama i torbama sa ostalim neophodnim glupostima Quote
Vuk Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) zrakomlati su precenjeni samo GSP Edited July 3, 2009 by -Vuk Quote
Vuk Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 (edited) Jes vala, samo kad radi. Otpao mi auspuh skoro Mada sam jednom naterao sanjina da razvlachi svoju opremu + moje pojachalo kroz gsp - sam izvodljivo je Edited July 3, 2009 by -Vuk Quote
darthmoog Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Sanjin sve moze da odradi tako to nije merilo... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Nije to uopste losa kombinacija, vidis. Da li bi, u tom slucaju, zrakomlat dolazio po svakog od nas kod kuce da nas pokupi pred svirku? Ja godinama trazim neki prevoz da ne moram kicmu da lomim pod stalcima, klavijaturama i torbama sa ostalim neophodnim glupostima Deal,samo trazim da mi se zahvalite u bookletu prvog albuma koji izdate. Quote
MakeTeaNotLove Posted July 6, 2009 Author Report Posted July 6, 2009 (edited) Posle dosta vremena, snimili smo nesto novo. Doduse, samo jednu pesmu, ali je ona sama dovoljna za pokazivanje onog sto zelimo da uradimo sa svojom muzikom. Dve pesme koje smo dosad imali kao promotivni materijal pripadaju starijoj fazi benda kada se drugacije razmisljalo i radilo, ovo sto smo sada snimili je pravac u kome cemo se dalje kretati. Pesma se zove Communication. link za download rar fajla (muzika i tekst) Bilo bi nam drago da cujemo sto vise komentara. Edited July 6, 2009 by MakeTeaNotLove Quote
GEORGE_SOAD Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ja sam svoje vec rekao, prosli demo je shit po meni, kako live zvucite i onaj snimak nemaju veze jedno sa drugim. Mnogo ste bolji bend i ova pesma vec polako uvodi celu vasu pricu u neki drugi tok. Sad polako da snimate svoje stvari onako kako vi zelite pa da bude albuma do sledece godine! Quote
azal Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 odlicno zvuci. jedan savet, mislim da ste ga malo preterali sa vokoderom. ja bi prepolovio strofu da pola bude vokoder, pola pevanje, da ne bih usao taj refren tako niotkud. inace je kul, licite mi na ...and oceans dosta sto je skroz kul. Quote
Recommended Posts