Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vitis pravi super proizvode za oralnu higijenu, saznala sam za njih u Spaniji. Sad vidim da imaju uvoznika kod nas, http://www.biodentbgd.rs pa ako nekome fali nesto.. recimo pravi konac bez voska :D

Takodje imaju kul jednostavne cetkice za zube (kao Curaprox ali za razliku od njih nude i medium i hard cetkice).

Posted

После друге операције, два зуба у доњој вилици су ми мало обрушена, да бих добио бољи загрижај. Сада ме сваки пут када их перем или једем нешто хладно, пролази блага језа. Може ли то да се среди код неког зубара и колико кошта?

Posted

Прошле су три недеље од брушења, до сада ми је цео тај део вилице био утрнут и тек сада сам осетио да понекад бриди.

Posted (edited)

до сада ми је цео тај део вилице био утрнут и тек сада сам осетио да понекад бриди.

...

:haha:

Edited by Џрк
Posted

@Boško Jakovljević navijačke scene: Za to ti je navodno Sensodyne pasta ali slazem se, nije trajno resenje. Moze da pomogne ako ti se bas jede sladoled pa pre toga operi zube :haha: Koji smor.

Posted

ма јок, хоћу да баш средим то, не да се јебем са четкицом по граду :haha:

мора постојати навлака или неки други начин

Posted (edited)

U ostalom pitaj tog ko ti je brusio.

nije to bas tako lako, nosio je fantomku :haha:

Edited by Џрк
  • Upvote 3
Posted

Inman? Ima na nekoliko mesta, pogledajte na forumu doktor.rs, podforum Stomatologija :da: Kosta vise od svega koliko znam, tipa 1500-2000 po vilici. Mislim da su pominjali da nema u BGu vec u NS-u ali moguce da se promenilo u medjuvremenu.

Zesce se istripovah, Inman je alternativa fiksnoj, vi mislite na lingvalnu protezu :D Ostatak posta je ok.

Posted

Bog te, kad vidim koliko sve to kosta

ovim putem koristim priliku da se zahvalim mami i tati sto od njih dobih dzabe pravilne zube, i nani sto mi je bacila cuclu i mlatila me da ne sisam palac.

Posted

Zahvaljujem ženskoj strani porodice što su mi svi zubi zdravi i na mestu, iako bi koji mogao da bude na boljem mestu.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Bio kod zubara posle 5 godina,nemam nijedan kvaran zub,objasnjenje zubara je sto volim da glodjem koske tako da eto saveta ,nemojte samo pecenje od stomaka da jedete uzmite i neki chaponjak

Edited by STARSHOOTER_SUPREME
  • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...