dvaes Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 sad vidim na zubu linija mala, udubljenje, ali plika to gledj ode ili sta?
oʞɾoƃ Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Добро, ти глоди, а ја ћу да глођем. I ja glođem
Demon Seed Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 (edited) Добро, ти глоди, а ја ћу да глођем. Glodjaj Jaroslave Ulete ovaj. SVI GLODJAMO GLODJ GLODJ Добро, ти глоди, а ја ћу да глођем. Jotovanje anyone? Edited August 3, 2012 by Demon Seed
dvaes Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 sad vidim na zubu linija mala, udubljenje, ali plika to gledj ode ili sta? ?
Lou Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 Ne mora da bude propast, mnogi ljudi to jednostavno imaju. Ako se tek pojavilo, poseti čika zubu.
Demon Seed Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 To gledj ode! GLODJ GLODJ Ja ne razumem, je l' to pukotina, onako kao zemlja kad krene da puca u crtanim filmovima ili sta?
MissionVao Posted August 3, 2012 Report Posted August 3, 2012 (edited) @dvaes: Zavisi na sta mislis, da li na opipljivu, reljefastu manu ili na shatro pukotinu u gledji dok je povrsina potpuno glatka (to drugo je skroz prirodna stvar, vise se vidi kad imas belju gledj). Ako je ono prvo i pocinje od ivice zuba i sve je plica ka korenu onda si malo potrosio gledj al nista sto se ne moze srediti Edited August 3, 2012 by MissionVao
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 A ja sa se oduvek pitam sta predstavlja tvoj avatar,pa ona pere zube!! 2
obsessed by cruelty Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Ja pokupih od roditelja zube, nazalost. Jedan po jedan mi se kvare i zubari obicno samo konstantuju da je zub za vadjenje (a nije da ih ne odrzavam, vec su jako loseg kvaliteta). Cale u 25. stavio vestacku vilicu (sad ima 55), tako da cu uskoro i ja izgleda tako nesto..
MissionVao Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Jel si pokusao bas sve, tipa i pranje posle svakog jela + ispiranje + konac?
obsessed by cruelty Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Konac nisam, obicno iscupam dlaku iz kose pa cistim tako. I sad ih perem posle svakog jela, i ispiram svako vece nekim zelenim cudima, ali i dalje nista..
MissionVao Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Daj ne seri Ja uvek koncem posle pranja izvadim cudo bozije hrane tako da moz da se nadas da si i ti takav i da ti se zato kvare
MissionVao Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Nema na cemu, nadam se da imas isto guste zube i da je u tome problem Izvadis par komada, ispravis protezom i nema vise kvarova (ako te smara da stalno koristis konac). 1
bo88gdan Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Dobro vece . Imam problem . Pre neki dan sam jeo bele semenke i zaglavi mi se parce semenke izmedju kutnjaka i nisam mogao 2 dana da ga iscackam nicime , pocelo da me boli i da me ziga , generalno strasno da mi smeta a imam dobar prag boli , i ja budala uzmem odsecem od stare kartice onu plastiku skalperom napravim trougao i sa njime divljacki par puta pokusam kao sa nekom vrstom klina da izbijem to parce semenke i slomim cosak od kutnjaka . ljusku od semenke sam isterao . elem da ne serem vise sad me extra boli kad jedem sve dok ne operem zube posle toga prestaje da boli sve dok ne jedem . Dal da idem kod zubara ? Ne bojim se nego mi smor . STA VELITE MUDRE GLAVE YU METLE ?
Oak Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 hahah kakav kralj, evo ja ti laički preporučujem da odeš kod zubara, a sledeći put koristi zubni konac.
bo88gdan Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 Najjace od svega sto sam imao jebeni zubni konac u kupatilu ne naceto pakovanje , ali sam smatrao da mi ono nece pomoci da uklonim jebenu ljusku od semenke stoga sam pribegao ovoj alternativi pravljenja klina od kartice stare
salebghouse Posted April 10, 2014 Report Posted April 10, 2014 bravo. sto pre odes kod zubara, to ce ti staviti manju plombu. tako sam ja svojevremeno sjebo jedan zub ribljom koskom.
Srlandand Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Sad sam vadio osmicu i nikad u zivotu vise, makar mi poispadali zubi a u kurac.
Demon Seed Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Au, ja treba vadim obe donje osmice. Sta ti se desilo? xD
Srlandand Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 (edited) Ma fora, vadio u utorak, donja leva isla horizontalno tacno u sedmicu, mada me nista nikad nije boleo. Izvadili mi nekako, taj ceo dan mi krvarilo, bio otecen 5 dana, danas vise ne toliko, ali zatezu jebeni konci, ne mozes nista normalno da jedes, do danas nisam mogao ni da pricam lepo ni da se nasmejem (plus svih pet dana na brufenu da bih mogao malo usta da otvorim). Eventualno tu i tamo nesto sebi komadam pa samo na desnu stranu jedem, ovako sve supice i neki vocni jogurti, poludeh vise. Ne mogu docekam utorak da mi skidaju konce, pa valjda cu onda moci normalno da funkcionisem. E da, i dok ne zaraste rana ne sme nikako fizicko naprezanje, a prvih par dana mora i sunce da se izbegava. Edited July 6, 2014 by Srlandand
MissionVao Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 (edited) Sunce? Mozda zbog antibiotika, inace nema razloga. Koji ti je to kasapin vadio kad nisi mogao ni usta da otvoris I meni je bilo zajebano al ne toliko. Mada ortak kom su bili impaktirani je izgledao kao medved par dana @Demon Seed: Ako su ti vec izrasle boli te uvo, ako su i dalje ispod kosti al nisu impaktirane opet te boli uvo, e sad ako jesu pa, spremi se na par dana dijete Meni je najveci problem bilo pranje zuba jer moras ko neuro hirurg da precizno majes oko rane da bi oprao da se ne bi ugusio od sopstvenog smrada od krvi i hrane, tad redovno pocne dodatno da krvari, al kad prodje tih par dana osecas se srecno sto si ziv i mozes da jedes pa ti taj rush nadoknadi malo pretrpljeni bol. A moz i da napravis kul nakit od sopstvenih kljova Edited July 6, 2014 by MissionVao
Srlandand Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Ma mogu da otvorim, ali zatezu konci previse i onda osecam k'o da mi se cupa koza dok ne popijem brufen da se opuste malo misici Jao pranje zuba je katastrofa za sad, desna strana koja je normalna super, a od leve hocu da riknem
Recommended Posts