MissionVao Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Konci su sranje, kad ti izvade malo ces da krvaris i posle pola h bices ko nov Tek tad zaista zaraste.
kuruz Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 ne znam kako je kad operišeš osmice, ali znam da meni konci nisu smetali previše, a lomljeno je i sečeno svašta na levoj strani
kuruz Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 (edited) naš kakav osećaj budiš se iz opšte anestezije, zubi su ti potpuno uvezani žicama i ne možeš da ih razdvojiš, u nekom si polusnu, a piša ti se toliko da nije normalno onda ustaješ i povraćaš krv unazad, po zidu iza kreveta trebalo je da pišem neke lirike tad Edited July 6, 2014 by Underkuruz
lemmy sixx Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 A tek ce imati problema kada na juznifront.net osvanu neke slike... 1 1
Demon Seed Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 naš kakav osećaj budiš se iz opšte anestezije, zubi su ti potpuno uvezani žicama i ne možeš da ih razdvojiš, u nekom si polusnu, a piša ti se toliko da nije normalno onda ustaješ i povraćaš krv unazad, po zidu iza kreveta trebalo je da pišem neke lirike tad Mom jednom drugaru u Nisu su to radili u lokalnoj anesteziji, poblentaveo je od bola dok su zavrsili.
kuruz Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 šta bre? operaciju vilice? nemoguće Шта ти радиш дечко... :haha:
Demon Seed Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 (edited) Da, slomili mu vilicu u tuči, turali mu šine u lokalnoj. Ne sećam se tačno jesu li mu radili nešto na samoj vilici, ne bi me čudilo da jesu, jer mu je kost bila smrskana, ali me ne bi čudilo i da su samo pustili da zaraste kako god, govna su to. Kad smo već kod govana, Bora Todorović je trenutno u Kliničkom na samrti, a nije mi pametno u ovoj polu-javnosti da pričam kako je došlo do toga. Zvanična informacija će verovatno da bude da mu se iskomplikovala operacija slepog creva. Edited July 6, 2014 by Demon Seed
kuruz Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 na dva načina se rade te operacije vilice, koliko ja znam prvi je da ti samo uvežu zube i da puste da zaraste meni je to prvi lekar uradio, ali nije video drugi prelom i onda sam morao ponovo da idem na operaciju, gde su mi opet lomili kosti vilice i spajali ih titanijumskim pločicama koje i sad imam u glavi, što je drugi način taj prvi i može u lokalnoj, ali mi to baš zvuči jezivo
Demon Seed Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Mislim da su to prvo samo njemu radili. Bilo je tamo 2007. godine pa se ne secam. Bezveze sto si ga najebao sa ponovnim lomljenjem jer prvi lekar nije lepo video pr€lom :/ 1
Srlandand Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Konci su sranje, kad ti izvade malo ces da krvaris i posle pola h bices ko nov Tek tad zaista zaraste. Ne mogu docekam taj utorak
Hail Metal Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Danas sam u depresiji. Ostadoh bez zuba, već danima sam imao oticanje desni, i odoh danas, i zub kvaran, odlomio se deo, koren propao...Pljujem krv ceo dan, noli deo gde se vadilo a najviše me smara to što bih hteo da stavim veštački zub, tj morao bi se most staviti između dva susedna zdrava zuba...210e.... Mada sada čitam o implantima, zna neko koliko košta za jedan zub? Ne ih voleo da sjebavam dva susedna koja su za sada zdrava. Da ne pričam da redovno perem zube, 2-3 puta dnevno, ali verovatno je i genetika malo uticala. Vučiću pederu!!! 3
bo88gdan Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 ja imam zdrave zube uvek mi na sistematskim hvale kako su mi zubi dojaja Mada sam poslusao savet Big Lenny-ja perem zube posle svakog obroka da postignem njegovu belinu a ispiram ujutro i uvece usta listerine tecnoscu
Sreta Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Evo i mene nahvalila zubarka danas, mislim cak da se pali na mene koliko su mi kvalitetni zubi. Tijanica kaze da se zove, mislim da bismo mogli da budemo srecni. Dvojkiracu Soul Wandering.
vudun Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Jedanaest zuba sam radio zimus. Četiri cirkonijumska + sedam metalokeramičkih. Hejle, izdrži.
kuruz Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Evo i mene nahvalila zubarka danas, mislim cak da se pali na mene koliko su mi kvalitetni zubi. Tijanica kaze da se zove, mislim da bismo mogli da budemo srecni. Dvojkiracu Soul Wandering. evo ti vizuelna pomoć https://streamable.com/tewc
Мајор Гашпар Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Evo i mene nahvalila zubarka danas, mislim cak da se pali na mene koliko su mi kvalitetni zubi. Tijanica kaze da se zove, mislim da bismo mogli da budemo srecni. Dvojkiracu Soul Wandering. Питаш с ким живи, мораш у вц С мамом, вели... 3
vudun Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Ni vrata nije zatvorila a piški stojeći...
Fapril ethereal Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 letos sam popravljao zub u donjoj vilici.. nekoliko sati kasnije 50 metara od ordinacije ubijen neki klinac, sin vlasnika nekih kladionica po Cacku.. naravno, prva pomisao mi je bila, ovaj je dugovao za protezu ali ne
vudun Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Možda je dečko kačio po fejsbuku slike izvađenog zuba, pa je nekom moćnom to zasmetalo...
PajatheTrut Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 ja imam zdrave zube uvek mi na sistematskim hvale kako su mi zubi dojaja Mada sam poslusao savet Big Lenny-ja perem zube posle svakog obroka da postignem njegovu belinu a ispiram ujutro i uvece usta listerine tecnoscu Urinom Nekim cudom su i meni hvalili zube na sistematskim u srednjoj, a secam se da sam kao klinac uvek imao kvarne neke zube Dal je to sto sam pre pet godina dobio ujnu zubarku pa mi ona to odradi full ili sta vec.... 1
Dark_Elf Posted February 18, 2017 Report Posted February 18, 2017 Jebeni zubi. Imao sam prekjuče operaciju na desnima... zapravo, skup više operacija... skidanje tih džepova. Otečen sam ko da me neko tuko... ne mogu ništa čvrsto da jedem... pa se zanimam izborima da skrenem pažnju....
Recommended Posts