Mistress Burzum Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 (edited) @Mistress: pa za jednu vilicu ti je cena 350-600eur otprilike, zavisi od sistema koji biras i renomea zubara Jebo te, mislila sam da će cena da im padne posle nekog vremena ali jok. Pre su opravdavali cenu nedostatkom materijala koji se uvozi, šta im je sad opravdanje?? Ja trenutno koristim običnu iako su mi pričali da ne može sa njom. Jedna fina zubarka mi je lepo rekla da može, samo se duže ispravlja nego sa fiksnom. Iskreno, fiksne su mi odbojne, jer ne bih baš volela da imam čelični osmeh. Ali i to bih pretrpela da imam keš. E da, to za dah, ne mora uvek da bude od zuba, možda je u pitanju problem sa varenjem. Isto, lekovi, sva ta hemija i tako to.mogu da utiču na zube, da ih kvare ili da utiču na zadah. Nijeni čudo što narkomani imaju katastrofa zube. Edited February 9, 2009 by Mistress Burzum
MissionVao Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Zapravo dokazano je da ne moze da bude varenje istrazivala ja. Ima cak i sajt od coveka koji je zivot posvetio istrazivanju, dr Katz a sajt je valjda www.badbreath.com Mislim da s obzirom da imam gljivice ne trebam ni jednu drugu dijagnozu al nista sto Nistatin ne moze da ubije. On je zakon jer se ne apsorbuje u organizmu, izbaci se nepromenjen, za razliku od ostalih antimikoticnih zala Od kako koristim konac za zube primecujem poboljsanje, nevezano za ostalo, znala sam da hrana ostaje medju zubima ali ono je bilo previse
Mistress Burzum Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ha vidi ti ovo. Nisam to znala. Još jedna iluzija razbijena kmeeee Svaki dan naučim nešto novo.
MissionVao Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Pa navodno posto je kanal koji spaja usta i zeludac zatvoren misicem (valjda je sfinkter, kruzni misic) ne moze da izlazi vazduh iz creva osim dok podrigujes nekako je logicno. mada mislim da ishrana i te kako ima veze s dahom (ne mislim na banalne stvari tipa smrdljiva hrana ) u smislu sastava pljuvacke. npr i kad mi je sve ok i ne pojedem nista mnogo brze dobijem los ukus u ustima. pa onda los dah kad si bolestan, kad te boli stomak, kad si pod stresom...
Footog Qpoos Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Tesko pitanje...nekada ako ih pokazes,mozes i ubrzo da ih skupljas valjda ih treba pokazivati samo manjima i slabijima od sebe...
Sisus Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 pa sve ostalo. Pušengija? Zapravo dokazano je da ne moze da bude varenje istrazivala ja. Ima cak i sajt od coveka koji je zivot posvetio istrazivanju, dr Katz a sajt je valjda www.badbreath.com A kako onda objašnjavaš zadah mog pokojnog dede, koji nije imao ni jedan zub? Naravno, mislim na zadah kad je bio živ.
MissionVao Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 mislis da usta bez zuba nemaju mirirs? a uzrocnik loseg daha broj jedan - jezik? ili ni njega nije imao?
Sisus Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Odsekli mu Nemci u WWII. Samo jezik, kitu su mu ostavili. Pa ono, moze taj misic i da oslabi pa da pusta miris iz utrobe. Nek me ispravi neko od medicinara ako gresim, ali koliko ja znam, kod zamrsaja creva, mogu da se osete fekalije iz usta.
Brynhildr Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Trebalo je da ja nosim fiksnu, al' ništa od toga... Nosila sam običnu u 3. osnovne, al' sam samo još više sjebala zube. U 8. razredu su mi rekli da fiksnu moram nositi DO 18. godine jer ću imati problema kad mi budu rasle osmice. Ćale je bio u fazonu: "Ma, ima vremena!" Tada sam i htela da nosim... Pošto mi ćale radi u NIS-u mogla sam da besplatno dobijem. Al' budala nisam htela sa 17 god. da nosim jer sam mislila da je već kasno i da ću ružno izgledati + sam tada počela da nosim naočare, a nema odvratnije stvari od fiksne+naočara. Tako da sam odustala. Sad se kajem, ali ćale je odustao od toga, ne želi više, kao imala sam šansu, uprskala sam je. E, stvarno sam debil. I trebalo je ranije da se setim toga. I stvarno imam skroz krive zube.
Grobodan Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 NOT! Ljubljenje je razlog broj 1 što jedva čekam da skinem ovo sranje, pa onda pet praznih mesta, pa sve ostalo. Jel imaš problema kad nekom duvaš?
Ајлин Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Sad se kajem, ali ćale je odustao od toga, ne želi više, kao imala sam šansu, uprskala sam je. E, stvarno sam debil. I trebalo je ranije da se setim toga. I stvarno imam skroz krive zube. ništa nije izgubljeno. ispravila sam kljove u 28. godini života. imam sve zube, uključujući i sva 4 umnjaka
Brynhildr Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 (edited) Ja nemam donje šestice. Al' izvadila sam ih pre nego što su mi izrasle sedmice koje su lepo legle na ta prazna mesta. Edited February 9, 2009 by Brynhildr
мать Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 a nema odvratnije stvari od fiksne+naočara. blasfemija! mada, meni su nerdy stvari skroz ok jos ako si musko valjda ce ovix dana cika zuba da mi da obicnu protezu , posto vec fixnu nece.. videcemo.. nikad ne treba odustati od popravke zuba.. ruzni zubi su mi, fizicki gledano, jedna od najodvratnijix stvari (tvorevina) koje osoba moze da ima..
WoI Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 ne znas ti kakve covek odvratn tvorevine moze da ima
oʞɾoƃ Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Jel imaš problema kad nekom duvaš? Šta, treba ti tips & tricks?
Ајлин Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 bilo je zanimljivo ljubiti se sa fiksnom u ustima naravno ako je sve čisto bude baš... mrnjau. perite zube. konac je zakon
мать Posted February 9, 2009 Author Report Posted February 9, 2009 ne znas ti kakve covek odvratn tvorevine moze da ima ti bas imas lepe bubitje smekeru i ovako imam nocne more, jos mi fali neka tvoja medicinska knjiga.. bilo je zanimljivo ljubiti se sa fiksnom u ustima naravno ako je sve čisto bude baš... mrnjau. a koja je razlika sa/bez proteze, ako smem da pitam? jel nesto grebe? skripi?
necko Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 nikada nisam imao problema sa zubima, svi su na mestu, svi su zdravi, bez ijedne plombe i tako tih sranja... sva 4 umnjaka su tu takodje... nosio protezu u osnovnoj, onu sto se skida, ali nisam bio disciplinovan sa tim tako da se nisu bas ispravili ali nije ni strasno, vrlo malo su krivi perem ih obicno dvaput ili jednom dvevno, colgate ili signal pasta i colgate 360 cetkica poslednji put bio kod zubara ovde na studentskoj poliklinici pre 3 godine kad sam imao sistematski dok sam bio na bivsem faxu zubar mi je tom prilikom rekao da zbog takvih kao sto sam ja oni ce da izgube posao
WITCH84 Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Jedini problem sa zubima sam imala kad su mi rasli jebeni umnjaci.U jednom trenutku mi je doshlo da sazvacem pivsku flashu.Kod zubara idem samo na izbeljivanje,zbog jebenih cigara.
Генеральный Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 да ти цигару када заврши третман? сећам се да су давно давали бомбоне, ал' су се модернизовали/либерализовали...
Ајлин Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 a koja je razlika sa/bez proteze, ako smem da pitam? jel nesto grebe? skripi? ma ne samo je zanimljivo zavisi i sa kim se ljubiš naravno
WITCH84 Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 да ти цигару када заврши третман? сећам се да су давно давали бомбоне, ал' су се модернизовали/либерализовали... Aaaaaaaaaaa!Very funny!Mada,ne bih se bunila da pochnu da dele cigare,poshto su sve skuplje.
Sisus Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 ma ne samo je zanimljivo zavisi i sa kim se ljubiš naravno Pa svako ljubljenje zavisi sa kim se ljubis.
Zoidberg Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 (edited) Ja sam bre najtr00,imam metal cak i na zubima sa sve crnim plocicama Edited February 14, 2009 by Nolff
Sisus Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 - Guys, do you have those metal plates in your heads? - Hehe, yeah, we're both metal heads.
Recommended Posts