Zen Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ja ne mogu ni konac da proturim. Ali srecom sve je na mestu, sva 4 umnjaka jos od osnovne skole i nista nije kvarno. genetika je cudo
Ајлин Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ti si Kuruze već evoluirao u viši stadijum Homo Sapiens Sapiensa.
Zen Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Meni još nisu porasli umnjaci. Nisi dovoljno napredan :)
Ајлин Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 ne ne baš jeste napredan. Umnjaci su rudimenti nekadašnjeg izgleda ljudi. Nekima nikad ne izrastu umnjaci, jer realno, ničemu ne služe. Kao i patrljak od repa.
NećuDisplejNejm Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 ni ja nemam umnjake, samo nocne more sa njima
Sisus Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Meni izbija samo jedan i to vec godinu dana, nikako ceo da iznikne, samo je provirio. A jednoj mojoj ujni su poceli da rastu u 60-oj godini.
kuruz Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam idiot. Malopre sam ustanovio da mi raste donja leva osmica. Desetak dana me blago bole desni na tom mestu, mislio sam da je afta. Ipak nije. Ne verujem da sam toliko glup.
Baal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam krajem jula bio kod zubara prvi put posle 1996. godine, možete da zamislite šta je bilo, a imam prirodno loše zube. 12 termina po 2 sata, uglavnom je radio po 4 zuba odjednom, bio sam natečen 3 nedelje. A plus treba da idem na operaciju da mi izvade umnjake pošto nemam mesta u vilici, a kada pokušaju da izađu pokriviće mi sve zube. Sad se samo smejem jer mi je na kraju i ispolirao zube.
Verbat Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Hocu li moci normalno da izvadim osmicu, s obzirom da je svega trecina zuba izrasla, a da ne idem na operaciju?
oʞɾoƃ Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 (edited) Greška post... Edited August 10, 2009 by Gojko
Ајлин Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Hocu li moci normalno da izvadim osmicu, s obzirom da je svega trecina zuba izrasla, a da ne idem na operaciju? To će ti reći stomatolog hirurg, a ne mi I nije to nikakva ne znam ti ja kakva operacija nemoj da se ložite. Malo vas nakrkaju sa lokalnom, iščupaju osmicu, ušiju i aj' kući na oporavak.... vađenje zuba bre
Baal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Taj rad. Doduše, kada ti to odrade, par dana nećeš moći da jedeš sem na cevčicu, al' vredi istrpiti jer posle nećeš imati bolova i problema... Inače, meni je zubar rekao da imam sklonost ka paradentopatiji, ali da ako izvadim umnjake to se može delimično srediti, kao i nošenje fixne proteze na donjoj vilici.
Baal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Što? Ja sam iz fazona da nosim na donjoj vilici, pošto su mi prednji zubi pokrivljeni.
Litthia Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam nosila 4 duge godine i svakog dana sam želela da umrem... Ali zato sad imam divne zube. Teške su to muke...
Rehabilitovani Bagrem Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 predlog nove teme- Polni organ-da li smes da ga pokazes?
Baal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam nosila 4 duge godine i svakog dana sam želela da umrem... Ali zato sad imam divne zube. Teške su to muke... Ah, dobro, ipak je to predugačak period, ja se sve nadam da ću da nosim najviše godinu dana ako se odlučim na to.
oʞɾoƃ Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ja sam posle 3 meseca već zaboravio i da imam protezu Ne znam ni kako mi zubi izgledaju bez nje, zapravo.
vudun Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Читав живот имам јаке, здраве зубе, буквално нисам знао за каријес...али црвц. Пре месец дана ми установише циклични, који је захватио предња четири зуба, један до другог. Хајд' да су кутњаци, па и да разумем. На ''голо око'' се баш и није примећивало, обзиром да је све било у почетној фази. Санирао сам то на време, али се не зна шта су узроци...
Litthia Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 @BaalBehrit Meni su rekli da je u pitanju 7 meseci... Nemoj ništa da im veruješ. Ali... Koliko sam ih mrzela, toliko sam im i zahvalna. @Gojko A zamisli 4 godine... Treba ti mesec dana da se navikneš na svoj odraz u ogledalu.
Baal Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Neću još uvek da stavljam, jer me je sad puno iznela popravka zuba (1080 evra) pa nemam keš, ali kapiram da ću za godinu dana odraditi to, bolje sada nego da imam problema kasnije.
vudun Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Баал, шта си све то испоправљао за хиљаду евра. Мене ова циклична бољка (којој још увек не знам узрок) коштала нешто више од 5.000дин.
Recommended Posts