thrash forever Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Stari, veoma stari oldschool belgijski bend. Mi smo kao klinci mislili da je to najbrži bend na svetu. Dva albuma, Brutal Destruction i Inferior to None. Prvi po meni bolji, malo i zbog nostalgije. Quote
RNA Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Мени је дуго времена овај бенд био тотална мистерија. У свом првом бенду, тамо 1996/97, радили смо 3 песме (или боље речено 2 и по) с првог албума: интро, 'Call Of Steel' и 'Fall Under His Command'. Пошто никако није могао да провали шта лик пева, гитариста је написао своје текстове за ове песме. Мислио сам да ћу видети какви су прави текстови кад набавим диск или плочу, али хоћеш... имам оба, а текстова нема ни на једном од та два носача звука. Мало ми је сада тај њихов рани звук превише сиров, али је и даље ОК. Ипак, слика са првог албуам је сјајна. Џемпер је непроцењив! Quote
Saša Grbić Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Jesi probao tražiti tekstove po netu? Quote
Thrashformers Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Prvi album razbija drugi josh nisam stigao da preslusham a stoji mi u kompu ko zna od kad.... Quote
WoI Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 slusao brutal destruction fin bend, mada mi vokal malo ne lezi Quote
Thrashformers Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Pa i meni je u pochetku malo smetao vokal ali sad mi skroz ok... Quote
thrash forever Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 samo za generacije posle tita: thrash forever! http://www.youtube.com/watch?v=3fKZUqJXi1A&feature=related Quote
Recommended Posts