sabbra cadabra Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Ej ljudi,slusa li je neko?Zenska je genije!pricajte,pricajte!!! Quote
GirlAnachronism89 Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 volim. mnogo. šta još da kažem? Quote
sabbra cadabra Posted December 19, 2008 Author Report Posted December 19, 2008 volim. mnogo. šta još da kažem? Ma nemam ni ja pojma! Cisto mi bilo neobicno da je niko(cast izuzecima)ne slusa.Ali eto tu smo nas dve.Za pocetak,nadam se! Stvarno ljudi,poslusajte je.Preporucujem Little earthquakes,Sugar,Caught a lite zneeze za pocetak.Girl,slazes se?dodaj jos nesto! Quote
Ma Jelena. Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Ma ima negde vec otvorena tema na kojoj se pisalo... Tori je odliiicnaaaa. Winter, The Wrong Band, Pretty Good Year, Precious Things, Icycle... Quote
sabbra cadabra Posted December 20, 2008 Author Report Posted December 20, 2008 Ma ima negde vec otvorena tema na kojoj se pisalo... Tori je odliiicnaaaa. Winter, The Wrong Band, Pretty Good Year, Precious Things, Icycle... Precious things,ah da!To sam zaboravilaI gde je je uopste topic,preokpala sam ceo forum!? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Tori Amos se slusa zimi Quote
Masha Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pa evo i ja slusam Tori Ne znam koju pesmu bih izdvojila kao favorit..ali evo neka bude Sugar...a sjajna je i ova nova pesmica Boucing of a Cloud. Mada njen prvi album je sjajan od pocetka do kraja! Eh, stvarno je ta zena pravo cudo! Quote
Лука Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 (edited) winter Edited January 6, 2009 by johndoe Quote
Masha Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 Ej, Tešo, to nije ''ovo'' već Tori Amos! Quote
Paklena Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Tori Amos je moj novi idol =) Mada, ne znam zasto, ali pitala sam mnoge ljude, nju i PJ Havey svi nesto zaobilaze... Quote
GirlAnachronism89 Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 a meni su njih dve (tori i pj) omiljene. Quote
Lunatje Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 oh tori tori. i also like my Sharon's crucify she took from tori. And tori had really good songs. sweet Quote
Kokopelli Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Odličan je album. Koncepcijski skroz drugačiji od prehodnih, ali prijatno iznenađenje! Quote
In The Flesh Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Jeee, nijesam imao pojma da izlazi novi album ove godine. Quote
KinSlayer Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Taman da se preslusa sutra nesto novo... Quote
Talvi Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Fin je album, u nekom klasičarskom fazonu odrađen. Quote
KinSlayer Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Prija album bas, a odradjen je u klasicnom fazonu skroz, sve pesme su ili varijacije klasicnih pesama ili inspirisane istim. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Jeeeej! Sad nova Kate Bush u novembru Quote
Lunar Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Kad smo već kod Kate Bush, pošto nema tema, ovo sam čuo skoro i baš je interesantno. Nije dobra verzija ko gothic verzija This Mortal Coil, ali je veoma interesantan duet. http://www.youtube.com/watch?v=WKAOu37oMkM&feature=related Quote
Masha Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 A jel se ja tripujemi ili na novom Torinom albumu čujem glasove Bjork i Ejmi Vajnhaus?? Nisam proveravala jel su joj gostovali neki drugi pevači na albumu? Na prvo slušanje album mi zvuči solidno, ali sigurno moram barem još 5 puta da preslušam album da bi mi se slegli neki konkretni utisci. Jedino što me zbunjuje je ta promena glasova...kao da nisu njeni...ne znam da li ste i vi to čuli. A za Kate Bush - jeeeeeee Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 deca neka joj pevaju, jedno je valjda i njeno. dete na Job's Coffin zvuci ko maloletni Ed Harcourt http://www.youtube.com/watch?v=37x0gBD9PgM Quote
Kokopelli Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Njena ćerka pjeva The Chase i Cactus Practice. Za ostalo ne znam. Ćerka joj se i ranije pojavljivala na albumima, ne znam napamet kojim. Quote
Recommended Posts