Chicken Little 420 Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 @ speed dead znas, nisu svi ljudi ograniceni kao neki.. kakve veze ima ako pise bend iz hrvatske? @ dr. killdrum uradite, naravno, ovo je uradjeno radi internet promocije, ne znam kako kod vas ali u kikindi se sve mora na vreme izreklamirati.. pozdrav! Quote
dr.killdrum Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 @ speed dead znas, nisu svi ljudi ograniceni kao neki.. kakve veze ima ako pise bend iz hrvatske? @ dr. killdrum uradite, naravno, ovo je uradjeno radi internet promocije, ne znam kako kod vas ali u kikindi se sve mora na vreme izreklamirati.. pozdrav! Slazem se sa tobom u vezi toga...Kakve veze ima sto je bend iz Hrvatske... Da...Pa ja sam bas planirao da kazem ovima iz benda da odradimo plakat ove nedelje...Samo su nas ovi iz Terarosse pretekli...Mislim jeste istina da nisu dovoljno poznati da bi bili headliner-i,a u svakom slucaju je svirka bila planirana kao svirka dva benda a ne svirka glavnog benda i i benda koji ih podrzava... Pozdrav Quote
Chicken Little 420 Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 ljudi, opusteno, nema to nikakve veze, ljudi ni vas ni njih ne znaju, tako da je njima svejedno ko prvi, ko drugi svira.. posebno se reklamiraju koncerti iz inostranstva jer ne dolaze svaki dan bendovi iz madjarske, poljske, ceske, hrvatske, bosne itd. cheerz! Quote
Justin Case Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Dolazim ja sa BlackDivison,sviram bass s njima privremeno. Kakva je inace scena u Kikindi,nisam bio do sada? Quote
dr.killdrum Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 (edited) Dolazim ja sa BlackDivison,sviram bass s njima privremeno. Kakva je inace scena u Kikindi,nisam bio do sada? Realno ni mi nismo bili...Tako da stvarno ne znamo...ocekujemo vecu masu...ali s obzirom na situaciju u Srbiji moze biti 20 ljudi samo... I tome jos pridodaje sto su dva benda za koja je mali broj ljudi culo...Tako da stvarno ja ne znam...jedino ako ovi drugi znaju... Edited August 11, 2009 by Dr.Killdrum Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 (edited) znas, nisu svi ljudi ograniceni kao neki.. kakve veze ima ako pise bend iz hrvatske? Samo razmisli u kojoj zemlji zivis i sve ce ti biti jasno. Isto bi bilo kad bi negde u Hrvatskoj napisao METAL BEND IZ SRBIJE. Edited August 11, 2009 by SATAN-iz Batajnice Quote
Chicken Little 420 Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Dolazim ja sa BlackDivison,sviram bass s njima privremeno. Kakva je inace scena u Kikindi,nisam bio do sada? bendovi: AMENTES DOWNSTROY ANIMA CATASTROPHY RAZE SELF-DIFFUSION KGB RELIC OF INSANITY mediji: TEORIJA HAOSA RADIO SHOW METAL ONSLAUGHT VIDEO SHOW festival: REFUSE/RESIST Quote
Burn My Eyes Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Samo razmisli u kojoj zemlji zivis i sve ce ti biti jasno. Isto bi bilo kad bi negde u Hrvatskoj napisao METAL BEND IZ SRBIJE. Kapiram da vojvodjani totalno drugacije razmisljaju o tim stvarima, ali nema veze, necemo da kvarimo temu o bendu Myth. Quote
Justin Case Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 bendovi: AMENTES DOWNSTROY ANIMA CATASTROPHY RAZE SELF-DIFFUSION KGB RELIC OF INSANITY mediji: TEORIJA HAOSA RADIO SHOW METAL ONSLAUGHT VIDEO SHOW festival: REFUSE/RESIST Opa fino,festival cak postoji. Sorry za spam. Sto se tice Myth-a nisam slusao do sada,vidicu uzivo kako zvuci prvo. Quote
dr.killdrum Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Opa fino,festival cak postoji. Sorry za spam. Sto se tice Myth-a nisam slusao do sada,vidicu uzivo kako zvuci prvo. Ja jedva cekam vas da cujem... Dolazim ja sa BlackDivison,sviram bass s njima privremeno. Kakva je inace scena u Kikindi,nisam bio do sada? Ja tek sad skontah sta je on pitao...xD*Udarac po celu* Quote
Justin Case Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 @Burn My Eyes : Ja sam iz Vukovara. @Dr.Killdrum : Vidimo se u Kikindi onda! Quote
dr.killdrum Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ljudi glasajte za nas mislim da znate o cemu je rec ako ne znate...Pobednik dobija da potpise za Nuclear Blast Records...Tako da stvarno bi smo vam bili zahvalni ako glasate za nas. http://award.rockthenation.eu/vote.php. Unapred hvala Quote
Slava Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Samo razmisli u kojoj zemlji zivis i sve ce ti biti jasno. Isto bi bilo kad bi negde u Hrvatskoj napisao METAL BEND IZ SRBIJE. Imas na cmar-net.org/forum isto se reklamiraju i srpski bendovi... Mada, i tamo ima ogranicenih budala kao i tu... Sto se tice benda Myth, mislim da sam se davno nesto cuo s njima, a mozda i ne... Ok su ljudi. Quote
Denny Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ja se nadam da neće biti neke netrpeljivosti, dosta se mi razlikujemo od ovih iz Srbiju. I nemamo raspalih huligana, biće dobro. Quote
Narsil Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Да нису рекли да је бенд из Хрватске, све би било у реду и нико појма не би имао. Quote
dr.killdrum Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Ja se nadam da neće biti neke netrpeljivosti, dosta se mi razlikujemo od ovih iz Srbiju. I nemamo raspalih huligana, biće dobro. I ja se nadam isto. Quote
Fapril ethereal Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Да нису рекли да је бенд из Хрватске, све би било у реду и нико појма не би имао. dapache Quote
Remedy Lane Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Momci dobro ste przili u subotu u Kikindi, svaka cast. Posebna pohvala za Hypocrisy! Quote
dr.killdrum Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Momci dobro ste przili u subotu u Kikindi, svaka cast. Posebna pohvala za Hypocrisy! A nista drago mi je da ti se svidelo... Quote
Myth Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Bend Myth ima novog bubnjara, Mladena Zelena iz Backe Palanke koji takodje svira u progresive metal bendu Ignis. Posle dvomesecne pauze i odlaska Damira Radeljasa, pocinjemo opet s radimo, sredjujemo pesme i radimo nove i bolje sa vise "masti". Quote
Recommended Posts