zordan Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 nova procurela pesma. totalno drugacija od prve. OBAVEZNO poslusajte http://www.youtube.com/watch?v=GLzU6rT-h40&feature=channel i dalje sve vesti na srpskom http://www.facebook.com/pages/Limp-Bizkit-Serbian-Army/117081688330283?ref=ts 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 uh bas mi je legla stvar, odlicna pesma i poseca na boiler na neki nacin bice sigurno jos dobrih pesama to je to, dolaze Linkin Park i Limp Bizkit sa novim albumima, kao u osnovnoj skoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 to je to, dolaze Linkin Park i Limp Bizkit sa novim albumima, kao u osnovnoj skoli hehe isto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest (bot) Razjareni Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Ortak me sinoc slagao da Bizkiti spremaju thrash metal album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zordan Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 hah, i korn je izbacio i deftones... meni 3p ko da sam u osnovnoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Američki bend Limp Bizkit objaviće ove godine dva albuma. "Očigledno je da imamo dva spremna albuma, u slučaju da to niste shvatili", napisao je frontmen Fred Durst na svom Twitter nalogu. "Naziv prvog je 'Gold Cobra' i izlazi uskoro". Durst je otkrio da na "novim albumima" gostuje Lil Wayne i da bend trenutno radi na "17. pesmi". Prvi album biće objavljen ovog leta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Ako se dobro secam, cureli su neki klipovi po youtubeu u kojima neko od njih slusha pesme sa Gold cobre... nisam bio impresioniran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) meni je Walking Away odlicna pesma, totalno u duhu njihovih najboljih dana Edited March 17, 2011 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=G44prF0s0Zg download: http://rghost.net/6550231 Edited May 16, 2011 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 jbt bice ovo pravi nastavak Starfisha, ceka se album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Odlicna je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phil Schneider Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 jedva cekam ovaj album, ima da kida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 zvuci zilion puta bolje od zadnjih 2 albuma ali realno chocolate starfish je nenadjebiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Taj album je stvarno neprevazidjen za njih. Keep trolling trolling trolling trolling... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Samo se nadam da ce biti brzih pesama, Durst zvuchi nekako umorno, mora da se vidi da li je u stanju da se cimata kao pre 11 godina. Borlandova djitra izvanredna, totalno u svom maniru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 vraca me u srednju skolu, but not in a good way Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Starbuck Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 brate, koji je ovo obsolete, kao da sami sebe parodiraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Shta ja znam... iako je vec proshao rok trajanja takvoj muzici, zvuchi mi kudikamo svezije i drugachije od ovih ".....core" magaraca koji iz nekog razloga ne odustaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Da, potpuno se slazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Sta ja znam ja nemam tu nostalgiju za Limp Bizkitom jer ih nikad nisam slusao, ali ovo sto cujem je tolko slabo... i tolko ima tih kvalitetnijih "core magaraca" od ovoga da je malo smesno porediti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Nisam nigde pominjao kvalitet vec promenu u zvuku koji se forsira vec 6-7 godina. Sve je isto. Isto nashtikmovani, isti rifovi (svi imaju korenje u Maidenima i thrashu '80-ih), derachke strofe sa melodichnim refrenima u kojima gitare najcheshce udaraju terce. Naravno, virtuozni solo. Koliko god tebi LB bi smeshan bend, razbija monotoniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Sta ja znam ja nemam tu nostalgiju za Limp Bizkitom jer ih nikad nisam slusao, ali ovo sto cujem je tolko slabo... i tolko ima tih kvalitetnijih "core magaraca" od ovoga da je malo smesno porediti. u rpavu is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Nisam nigde pominjao kvalitet vec promenu u zvuku koji se forsira vec 6-7 godina. Sve je isto. Isto nashtikmovani, isti rifovi (svi imaju korenje u Maidenima i thrashu '80-ih), derachke strofe sa melodichnim refrenima u kojima gitare najcheshce udaraju terce. Naravno, virtuozni solo. Koliko god tebi LB bi smeshan bend, razbija monotoniju. Ako je do toga , onda si upravu. Ali ima i dosta metalcore bendova koji su dosta napredovali i promenili se, a raznih tih math,djent, progressive metalcore koji se sada pojavljuju koji definitivno zvuce drugcije od tih bendova nastalih krajem 90ih, pocetkom 2000ih. Ali naravno ima i bendova koji nicu u US kao pecurke posle kise i grabe taj talas koji se udavno ugasio, mada trenutno preovladjuje trend pojavljivanja kopi pejst post-hardcore bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Jbg, mora se tako Videcemo da li ce i grunge da se vrati na mala vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Meni je svaki sledeći album LB slabiji od prethodnog, ne računajući RMV, koji je najslabiji. Ove nove pesme koje sam čuo su loše, Fred zvuči mrtvo i jadno, i riffovi su ništa posebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts