AstralliS Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Mabool je sad već klasika, a eno mu naslednika na vidiku. Quote
Stormlord Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Ja taj album da slušam danonoćno, nema šanse da mi dosadi. Jedva čekam sledeći deo trilogije, koji će već u narednoj godini, uz brdo drugih izdanja koje čekam prilično dugo. Meni Amaseffer stize original krajem januara Quote
AstralliS Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Naručiću i ja album, prilikom sledeće ture diskova. Ono vredi da se ima u kolekciji. Quote
In The Flesh Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Kako je zamro ovaj podforum zadnjih 5-6 dana..katastrofa! Jedino Kamelot i ova tema imaju po par postova dnevno... Quote
AstralliS Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Oživeće kad počnu da se pojavljuju albumi redom. PoS, DT, Porcupine Tree... Biće, polako. Quote
Lunar Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Evo dok cekate te albume skinite Demians - Building an Empire iz 2008 ( http://www.megaupload.com/?d=OM0P0XL6 ) , da malo ubijete monotoniju. Quote
azal Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 sa tim albumom moze samo da se poveca kolicina monotonije Quote
AstralliS Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Evo dok cekate te albume skinite Demians - Building an Empire iz 2008 ( http://www.megaupload.com/?d=OM0P0XL6 ) , da malo ubijete monotoniju. Ujbt... Strava album. Quote
Bata Trokrilni Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Mene živo zanima zašto je ovaj forum osmišljen tako da se power i prog trpaju u isti koš. Ima puno bendova koji se označavaju kao power/prog, ali nije zanemarljivo ni preklapanje između proga i drugih pravaca. Kad tome dodamo i neslaganje oko definicije powera, situacija postaje još složenija. Quote
Lunar Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 (edited) sa tim albumom moze samo da se poveca kolicina monotonije Nachi, znao sam da cu ovakav neki riplaj dobiti od tebe, pa nebi bio Azal da to nisi rekao. Ujbt... Strava album. Ono album nije bog zna sta ali sasvim okej, a kroz svako novo slusanje postaje ti sve bolji. Teksture na albumu su divne, i bash se onako oseca Steven Wilsonova skola. skroz fin album za slusanje dok se nepojave giganti na sceni. : ) Edited December 30, 2008 by Lunar Quote
METAL Man Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Previse je meni ovo monotono.. mislim ok ne treba da bude oranje svo vreme ali ipak, treba imati malo raznolikosti u pesmama.. Quote
vudun Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Mene živo zanima zašto je ovaj forum osmišljen tako da se power i prog trpaju u isti koš. Ima puno bendova koji se označavaju kao power/prog, ali nije zanemarljivo ni preklapanje između proga i drugih pravaca. Kad tome dodamo i neslaganje oko definicije powera, situacija postaje još složenija. Otprilike. Ali to i ne treba nešto da te opterećuje posebno, postoje toliko preče stvari u životu o kojima valja trljati glavu. Quote
AstralliS Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Ono album nije bog zna sta ali sasvim okej, a kroz svako novo slusanje postaje ti sve bolji. Teksture na albumu su divne, i bash se onako oseca Steven Wilsonova skola. skroz fin album za slusanje dok se nepojave giganti na sceni. : ) Pa dobro, nisam ni očekivao da bude neko savršenstvo, ali kao što si rekao sasvim je okej, za ovaj neki prelazni period. Quote
METAL Man Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Mene živo zanima zašto je ovaj forum osmišljen tako da se power i prog trpaju u isti koš. Ima puno bendova koji se označavaju kao power/prog, ali nije zanemarljivo ni preklapanje između proga i drugih pravaca. Kad tome dodamo i neslaganje oko definicije powera, situacija postaje još složenija. Zato sto bi onda bili podforumi: power prog power/prog pa bi se onda neko bunio sto je neki bend na progu a on je u stvari vise power ili obrnuto. A i kako bi se razgranicilo koji je bend power a koji power/prog? Ovako je sve jednostavnije. Quote
AstralliS Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Kako si mu ovo objasnio prostim rečima. Quote
Telcontar Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Da ne pominjem to shto bi na to Prog/Power moglo da se doda i 'Melodic' i da sve bude OK.... Mislim meni te zanrovske podele ionako sluze samo okvirno da objasnim nekome otprilike kako nesto zvuci, ili ako nisam slushao bend da znam shta da ocekujem... ko shto neko vec reche, nije ni toliko bitno, barem ne meni. Inace hteo sam da dodjem ovde da kazem da sam provalio neki album i 2008 koji sam tek pre neki dan cuo i da je dobar, al sad sam zaboravio shta sam hteo... Quote
Mita Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Azal ti nisi tr00 da bi bio ovde mod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Mita Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 :) najvise volim to sa slikama kada te neko pwnuje najaca stvar :) Quote
Kumodraski Vo Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Avantasia - The Metal Opera Helloween - Keeper of the Seven Keys Part II Rage - Black in Mind Rhapsody - Symphony of Enchanted Lands Stratovarius - Eternal 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Au mislio sam da je top 5 generalno Quote
Recommended Posts