Phallusifer Posted October 13, 2018 Report Posted October 13, 2018 Bas da cujem. Ovih dana obrcem Imaginery Soundscape i Gallows Gallery osamsto puta dnevno. Quote
obsessed by cruelty Posted October 13, 2018 Report Posted October 13, 2018 jel ovo Hallowed Be thy Name jbt meni Imaginary među omiljenim albumima ikad možda Quote
Haos sam ja Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 Super ova nova stvar, realno. Quote
Phallusifer Posted October 15, 2018 Report Posted October 15, 2018 Jes, do jaja riffovi, me gusta Quote
Grobodan Posted November 15, 2018 Report Posted November 15, 2018 idemo https://getmetal.club/147784-sigh-heir-to-despair-2018.html Quote
Angelystor Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 Ovaj "Heir to Despair" jak pretendent za najprijatnije izenađenje 2018. Daleko sam od Sigh fana, uglavnom mi bili dovoljno quriky i interesantni za par slušanja svakog albuma, ali ovaj me je baš fino držao. Da je malo originalniji materijal, pre svega u domenu riffovanja, pa bi mi i jači bio na top2018 listi. Quote
HellAwaits Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 (edited) Evo ga još jedan. Album objavljen pre par dana. Edited August 29, 2022 by HellAwaits Quote
Haos sam ja Posted September 17, 2022 Report Posted September 17, 2022 Rastura novi album. Možda najfokusiraniji Sigh, bez previše ludiranja ali zato melodije, rifovi, dalekoistočni začini...fantazija. Quote
VoivodBG Posted September 17, 2022 Report Posted September 17, 2022 Usaglasiću se, hej desilo se i to! Pokušavao sam pre da slušam pređašnje albume kada ste ih hajpovali po albumu, i cenio sam svirku, ali mi je oduvek sve bilo nekako prenatrpano i bez reda. Poslednji album je daleko kohezivniji kao jedna celina i čak kada ima tih prelaza da pesma ode u neočekivano, prija ušima. Ali daću šansu starim albumima ponovo. Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2022 Report Posted September 18, 2022 On 9/17/2022 at 2:12 PM, Haos sam ja said: Rastura novi album. Možda najfokusiraniji Sigh, bez previše ludiranja ali zato melodije, rifovi, dalekoistočni začini...fantazija. Čak i meni, koji nisam neki fan benda uopšte. Quote
Grobodan Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 Odličan je Shiki, jeste fokusiraniji a mislim da je to zbog toga što je Mirai za ovu turu unajmio jebene muzičare da utegnu svirku do maksimuma. Samo mi to ime albuma kao ortak iz kraja, e s kim si blejao sinoć ma bili Džoni, Pera i Shiki. Quote
Angelystor Posted October 15, 2022 Report Posted October 15, 2022 Pridodajem virtuelni plus za album takođe. Šije Šiki, jaki Master's Hammer vibez, odobreno. Usput, šteta što ovo nije turneja Quote
Angelystor Posted August 20 Report Posted August 20 Sjajan je Saj uživo, u gustom avgustu jedan od upečatljivijih koncerata. Imao sam već očekivanja da je Mika luda, ali nisam očekivao da je Mirai onako, pa, miran uživo, zanimljiv kontrast u performansima, a sve skupa zvuče sjajno kao bend. Još veći kontrast pored kimono Miraia gitarista u punoj samurajskoj opremi sa sve mačem. A dodatnu kjuti kult dozu ludila daje što im je ćerka (nadam se da je ćerka ) na backing vokalima, i to stoji nasred bine između njih. Malo malo headbanga, pa malo malo pa zeva, malo malo pa joj krvava majka nudi vodu, jako čudna situacija, ali nekako ne previše čudna. 3 pesme sa Shiki u kanda kratkom setu, ja jako srećan. Quote
Recommended Posts