Talvi Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Stvarno, pesma je skroz luda. I valja za sve pare. Quote
Talvi Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 (edited) Sigh dolaze na Brutal Assault naredne godine i cvrsto sam resen da idem. http://brutalassault.cz/en/ Ihsahn. Edited December 12, 2009 by Talvi Quote
morbid god Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Idi bre Talvisha u kurac, ja mislio novi album procurio Kolko vidim, zvanici datum izdavanja je 19. jaguar 2010. Ova godina je bila super, al iduce nestrpljivo cekam neke kultove i ortodoksije. Quote
Lunar Posted December 12, 2009 Author Report Posted December 12, 2009 Ma sada ce i album josh malo da procuri jedva se cheka. Quote
Descender Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ko prvi postavi link ima pivo Quote
Talvi Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=133286 Quote
Grobodan Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Spot je do jaja glup, ali pesma je kewl. Izgleda da će album biti u fazonu prethodnog. Quote
Talvi Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 U jbt, koja bolest od albuma. Ovo treba variti i variti... Ali odmah mogu reci da mi se ne svidja produkcija, nekako je mutna. A svirka je ocekivano na nivou. Quote
morbid god Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 (edited) Stvarno bolesno, svega ima. Na prvo slusanje bas dobro, iako mi na momente zvuci pretenciozno i preko mjere. Talvisa, ne znam samo sto hvali produkciji, ja sam ga bacio na sluske i sve mi to zvuci kako treba. Definitivno ima da se slusa, mozda se vremeom ispeglaju i ove manje zamjerke. Odlican pocetak 2010e godine. Kasnije cu se pozabavit Valkirom, i oni mi onako na prvu loptu zvuce dobro, al jos trebam slusati da bi mi se iskristalisalo misljenje. A tek za Scenes from hell.. edit: onaj finish na Summer funeral je simfonija. Edited January 16, 2010 by morbid god Quote
Talvi Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Sto se tice produkcije, bubanj mi je nekako mutan a gitare mi se cine tisim nego sto bi trebalo. Kad uporedim sa produkcijom na "Hangman's Hymn" zvuci mi nekako... cudno. Quote
Grobodan Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Slažem se sa Talvijem, i meni je produkcija slabašna, morale bi gitare biti jače i čistije. Ali sa druge strane... muzika je sjajna. A to je ono što je najbitnije. Quote
morbid god Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 (edited) Zasto mislim da ce se i grob sloziti sa tobom.. edit: ladno se slozio, hehehe. Bitno je da smo saglasni oko muzike, al meni je i dalje produkcija dobra. Edited January 16, 2010 by morbid god Quote
Defunctus Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 jeste da me je malo zabolila glava od konfuzije njihovog muzickog izraza (haha) i da je prebrzo za moj ukus...ali zaista zanimljiv album,ima nekih catchy momenata i siguran sam da ce se jos slusati. Quote
Grobodan Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 U mom rečniku ne postoji reč "prebrzo". Elem, preslušah album 3 puta, čini mi se nekako grandiozniji od prethodnika, ali ima i dobrih metal rifčina, kao da Venom sviraju na nekom bizarnom dvoru. Sve u svemu, album dostojan najviših ocena. Da li je neko izvalio u kojoj pesmi se pojavljuje Kam Lee? Quote
Little Butcher Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 omot je brutale voleo bih da se druzim sa pevaljkom Quote
morbid god Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Da zajedno jedete govna i crve. Dobar zadnji Sigh, bas dobar. I dalje mi se neki momenti ne uklapaju, zvuce pretenciozno, no to ne remeti dozivljaj slusanja ovog albuma. Brutalno. Quote
Lunar Posted January 21, 2010 Author Report Posted January 21, 2010 Odlichan je novi Sigh, mada sta se drugo i ocekivalo. Album je nastavak Hangmena, sa mnogo vishe simfonije i tripova, ali nista bash novo nisu doneli sa novim albumom. Kako Sigh sa svakim albumom je drugcije zvucao ocekivao sam ipak nesto novo, i to mi je jedina mana albuma, ali slusace se ovo podosta. Quote
Grobodan Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Isto ovde, posebno kad pogledas diskografiju od Imaginary pa na ovamo, kao razlicit bend da je radio. Sad su odigrali na sigurno, ali visok kvalitet izvlaci album. Quote
Brynhildr Posted January 24, 2010 Report Posted January 24, 2010 Uf, konačno prešluhah ovo i ne sviđa mi se. Pokušali su da iskombinuju dosta toga i na kraju je ispalo smešno. Barem meni. Ima nekih finih melodija, osrednjih pesmica, ali celokupni doživljaj je slab. Heavy solaže, thrash rifovi, folk melodije i black/death vokali? Not a good combination. Barem ne u ovom slučaju. Quote
Talvi Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Keep women out of Black Metal. Ehm... U Sigh-u ima zena, yknow? Quote
Recommended Posts