Bejbe Kompajler Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Jako važno, molim modove da ot'ore temu Čisto da vidim u šta se upuštam.. Dakle, da li ste korisnici biblioteka i kojih, kakva su vaša iskustva sa fondom, zaposlenima, itd.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Nisam nijedne, posto mi je burazer clan gradske, pa uzimam preko njegove kartice Zaposleni su ok, fond je odlican, ali su knjige cesto ispreturane, pa se ubijem dok nadjem ono sto trazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Nisam nijedne, posto mi je burazer clan gradske, pa uzimam preko njegove kartice i kod mene isti slučaj, samo što ja uopšte ne idem u biblioteku, nego ponekad čitam ono što burazer uzme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestvarna Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Gradska...Imala sam u pocetku par neprijatnosti jer su me bibliotekarke gledale kao da hocu da drpim neku knjigu, mada su posle provalile da obozavam da setam izmedju polica, a i bas sam neodlucna, ne znam sta bih pre.Malo mi smeta sto se mogu uzeti najvise dve knjige ali Boze moj...Procitam pa 'ajd Jovo nanovo ...Osoblje zna da bude i jako ljubazno, dosta su mi pomogli oko strucne literature iako to nema nikakve veze sa skolom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra_ Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 naravno, Matica Srb_ska, Novi Sad... nisam zadovoljna sa drzavnim knjiznicama, jednostavno je uredjenje pogresno, ambijent, odnos prema "musterijama" i svi nadobudni, nacitani ...svi bolji od svih...ko razume pricace !!! A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
choche Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Gradska...Imala sam u pocetku par neprijatnosti jer su me bibliotekarke gledale kao da hocu da drpim neku knjigu, mada su posle provalile da obozavam da setam izmedju polica, a i bas sam neodlucna, ne znam sta bih pre.Malo mi smeta sto se mogu uzeti najvise dve knjige ali Boze moj...Procitam pa 'ajd Jovo nanovo ...Osoblje zna da bude i jako ljubazno, dosta su mi pomogli oko strucne literature iako to nema nikakve veze sa skolom.Kako bre smao dve knjige?!!! To su te nesto zeznuli. Ja uvek uzmem po tri i niko me ne cima niti prati, imaju one lasere-skenere, ili kako se zovu ona cuda na ulazu pa nikog ne jure jer ono zapisti kad neko oce da digne knjigu. Prisutvovao sam sceni kad su nekog bakutanera skembali . A reko bi covek fina baka Ono bas volim da citam, redovan sam u Gradskoj, fino osoblje imaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Ja sam u univerzitetskoj, i smeta mi što moram da ostavim indeks kada uzimam knjigu, kao i da čekam pola sata da dobijem istu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestvarna Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Ali ja nisam iz Beograda i u ovoj nema lasera Mozda svaka biblioteka ima neko svoje pravilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Clan sam skolske i gradske biblioteke. Iz skolske uzimam samo lektire (jer u gradskoj lektire mozes uzeti na samo 10 dana, a u skolskoj mozes i na celo polugodiste, ako hoces. xD) Gradska je okej, prilicno je opremljena, zaposleni su super, cesto i preporucuju odlicne knjige, svaka knjiga je na svom mestu, sve je fino rasporedjeno, lako je za snalazenje. I tako. x] Jedino bi im onaj deo sa istorijom mogao nesto maaaalo veci da bude. (u prevodu, treba mi literatura za maturski, a bas i nema puno :S) Na sajmu sam se nakupovala knjiga, tako da u poslednje vreme citam samo svoje... Obozavam da citam svoje knjige, pa podvlacim i sl. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Ja nevolim da savijam papir na mojim knjigama a kamoli da bilo sta podvlachim ili svrljam , volim kada su knjige ochuvane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Uclanjen sam u gradsku, knjige uzimam iz one prekoputa Kalemegdana, najbliza mi je faksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 ja sam clan biblioteke vec godinu dana zemunska biblioteka'sveti sava',desavalo se da i nemaju knjige koje sam trazio,ali nisam bio dugo jer citam svoje knjige.tamo sam od '96. Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Uclanjena i uzimam iz gradske kod Kalisha wecc dosta godina, jedinu zamerq imam i imala sam, na osoblje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Uclanjena i uzimam iz gradske kod Kalisha wecc dosta godina, jedinu zamerq imam i imala sam, na osoblje. Isti slučaj. Pored te učlanjena sam u Servantesovu biblioteku zbog literature koje nema u biblioteci moje katedre ( u koju sam takođe učlanjena). Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Uclanjena i uzimam iz gradske kod Kalisha wecc dosta godina, jedinu zamerq imam i imala sam, na osoblje. Nece otici same da ti potraze knjigu, nema sanse. Znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 pa savrseno bi bilo da knjige same doleccu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Nisam mislio bas tako, vec, posto im objasnis da nikako nisi uspela da pronadjes knjigu, prevrnuce ocima i ustace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 Ja sam u univerzitetskoj, i smeta mi što moram da ostavim indeks kada uzimam knjigu, kao i da čekam pola sata da dobijem istu da, to i meni smeta... Svega nekoliko puta sam otišla tamo i zarekla se da više neću kročiti nogom. Neljubazni su do bola. Uclanjena i uzimam iz gradske kod Kalisha wecc dosta godina, jedinu zamerq imam i imala sam, na osoblje. Kakvu zamerku, konkretno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Vechito su nadrndani, swi odreda [ako ih ima 4oro, swi ce biti, 24/7 ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 da... živa istina :/ Posećuje li neko programe po bibliotekama i šta bi voleli da vidite (kakve tribine, radionice..)?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Ti to sporvodis anketu u ime svih biblioteka?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 Ne, mene zanima šta sve ljudi žele od svojih biblioteka i bibliotekara.. Moramo znati šta da popravljamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 JESAM. U ARANDJELOVCU. CLANSKI BROJ MI JE 666. HTELI SU DA MI GA PROMENE - DETE DAJ DA TI PROMENIMO DJAVOLJI BROJ, A JA REKO NE DIRAJ TO NEMO GUJA DA VAS UJEDE!!! I ONDA SAM PREJEDNO 10 GODINA PROCITAO SVE KNJIGE IZ BIBLIOTEKE PA SAM SAD PRISILJEN DA KUPUJEM KNJIGE I DA SKIDAM E-BOOKS. OSLEPO SAM SKROZ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 @ Hefest - alal ti vera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost of Perdition Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Uclanjena u Gradsku vec par godina, osoblje je super, posebno jer cesto idem tamo, pa se fino i ispricamo... Jedan od zaposlenih slusa Block Out, i uvek je to ukljuceno u pozadini kad je on tamo. Fond bi mogao biti i veci, ali ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts