Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tamo pri kraju je,pre HBO.

Dobar je Studio B,djarmi ima ionako pun kurac na kablovskoj,nisu morali i ovde da ih ganjaju.Ali jebiga,nacionalna tolerancija,demokratija,picke materine...

Yaista preterase sa tim kanalima ya decu...pun kurac ima,jebalo ih to.Bolje da su Sport Klub i Sport Klub Plus jos stavili.

Posted

Је л' истина да Спорт Клуб преноси Енглезе ове године, а не РТС? Немам јебени Спорт Клуб, нећу ваљда морати у кладиноцу сваког викенда да гледам Јунајтед.

Posted

Е да им јебем матер, ја немам кабловску. Додуше, ионако нисам код куће од септембра до јула.

Андријашевић сад ради на Спорт Клубу, одавно га нема на РТС - у.

Posted

Zbog nekog novog retardiranog zakona. Kada je filmski program, oni isključe emitovanje u inostranstvu. I mi isto to radimo njima.

Posted

Aham, pretpostavio sam da je zbog toga.. to važi samo za HRT, pošto vidim da se BN i OBN emituju bez problema..

da, kod njih je sve bolje.

Posted

Filmski program im svakako jeste bolji. :da:

HRT je po tom pitanju nesto bolji od RTS-a,i to iskljucivo zbog glupave politike urednistva na RTS-u.Privatne stanice nisu bolje,cak slobodno mogu reci da su RTL i Nova kurac na biciklu u poredjenju sa Avalom,FOX-om i Pinkom.

Uvek dinar, nikad kuna. :bigblue:

Cek malo,sada mi nista nije jasno...pa ti navijas za NK Franjo Tudjman,otkud ljubav prema dinaru?

Posted

HRT je po tom pitanju nesto bolji od RTS-a,i to iskljucivo zbog glupave politike urednistva na RTS-u.Privatne stanice nisu bolje,cak slobodno mogu reci da su RTL i Nova kurac na biciklu u poredjenju sa Avalom,FOX-om i Pinkom.

Avali svaka čast, Fox mora malo više da se potrudi, i ne sećam se kad sam poslednji put pogledao dobar film na Pinku. RTL je mama. :da:

Ponavljam, pričam isključivo o filmskom programu.

Posted

Ako pricamo o iskljucivo filmskom programu,Avala je broj jedan u regionu (ne znam kako je stanje u slovenackim medijima,ali njih ionako niko ne racuna).RTL je odlican,ali je generalno po programskoj semi kurac na biciklu za Fox,Avalu i Pink.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...