Toksa Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Ne znam gde je tema nestala, trazio sam nema je nigde. Htedoh sa vama da podelim par snimaka koji se skoro pojavise na youtube-u. Poz Quote
ProgressiveR Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 E to je moj bend Ne znam zašto, ali ja ih prosto obožavam već godinama ... totalno su polupani Quote
Jovan Cvijic Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Ček, jel sam ja to neš pomešao, ili se sad bend vika SUN CAGED? Tj, promenili ime ili su neki članovi benda sada u porobljenom suncetu? Kultan bend, iako ih ne volim previše. Volim ih umereno. Kao npr poznu jesen. Quote
Toksa Posted December 24, 2008 Author Report Posted December 24, 2008 Marcel Coenen, gitarista Lemur Voice-a je nastavio da radi kao Sun Caged. Ostali clanovi su skroz promenili pravac, tako da, Sun Caged nema puno toga sa Lemur Voice. Negde pise da su nastavili kao Sun Caged, ali ja to ne dozivljavam tako. Polupani. Kult. Quote
AstralliS Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Dobar, dobar. Začudio sam se da ova tema tek sad otvorena. :S Quote
Jovan Cvijic Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Aha, pa tako se i meni čini, da je sa Lemurčinom gotovo, a da danas šljaka Sun Caged kao sasvim drugi bend. Inače, čini mi se da SC ima bar dva vrlo solidna ostvarenja, treba ih se podsetiti, dakako. Quote
azal Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 jbg mislim da u SC i LV malo vokal kvari utisak. Marcel je zverina na gitari, i solo album mu je solidan. dobru su obradu imali na onom rush tribute-u, mislim da su free will svirali. Quote
ProgressiveR Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Heh, a meni je baš vokal na LV bio to što ih je izdvajalo od gomile ostalih Quote
Uruk Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 dobru su obradu imali na onom rush tribute-u, mislim da su free will svirali. jeste freewill... mada meni se nije svidelo nacin na koji je lik to otpevao... Quote
Imrahil Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Slusam ih sad po prvi put (album: Divided). Muzika je dosta dobra, ali mi vokal kvari utisak :/ Quote
Recommended Posts