Dersu Uzala Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Ja licno i navijam za svoj gradski tim. Tu su mi ispred nosa maltene, 15-20 minuta kolima po praznom gradu. Ok je malo 'trashtalk'-a, ipak je to muski sport. Samo ne na nacionalnoj i religioznoj bazi, sve ostalo je cool .
KazimKazim Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Zar ti nisi u Texasu il sam ja nesto permutovao?
KazimKazim Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Znaci LA...jbg, pogresi coek (izvinjavam se za off topic)
Dersu Uzala Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Prolazio sam par puta ali ne bih se nesto nastanjivao tamo.
KazimKazim Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 (edited) Sad bas gledam, sto se tice Kings vs Ducks, za sada je skor 1:2 , a ima da se odigraju jos 3 meca, dva su u razmaku od 2 dana 6. i 8. januara i poslednji 18. februara...cenim da ce opet biti 2:1 za Duckse u preostale 3 tekme Edited December 28, 2008 by KazimKazim
Dersu Uzala Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Jaci su Ducksi poslednjih 4-5 godina. Pogotovu od kako je Dizni prodao tim i uletele nove gazde kojima je stalo da osvoje Kup i prestiz. I osvojise ga dok si rekao keks. U L.A.-ju je godinama valadala sala (mesju navijacima Kingsa) da ako slucajno Ducksi (koji su relativno novi tim i tada su bili kriminalni) osvoje Kup rep Kingsa, navijaci Kingsa ce prestati da gledaju hokej. Onda se i desilo. Neki su uredno vratili sezonske karte. Vlasnik L.A. Kingsa je jedan od najbogatijih ljudi na svetu (medju prvih petnaestak najbogatijih Amera) i neopevani smrad koji je kupio Kingse samo da bi mogao da dobije prednost u jezivim dilovima (konstrukcija, izgradnja, real-estate, oblakoderi) u centru grada (downtown jelda) gde su Lakersi i Kingsi sagradili novu dvoranu. Taj deo grada je bio propao poslednjih 30-tak godina, i ovaj baja je tu uleteo u dilove vredne 10-tak milijardi dolara, samo za jebeni centar grada. Kingse je kupio za par stotina miliona, pa sad ti vidi koliko mu se to sve isplatilo. Sljam. Baja je inace redovno proglasavan kao najnepopularniji biznismen u Americi od strane drugih velikih biznismena.
KazimKazim Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 (edited) Ne bih se bas slozio da su tada Mighty Ducksi bili bas toliko kriminalni, mozda prvih sezona dok nisu stali na noge (jbg, ti kad tek osnujes franchise-u ne mozes da racunas na neki izuzetan igracki kadar)...znaci - prva sezona im je bila 1993/94, oni su vec 96/97 upali u plej of, cak su i prosli prvo kolo, da bi u polufinalu konferencije ispali od Red Wingsa, koji su kasnije postali sampioni...sve stoji sto ti kazes za nove gazde, doveli su iskusne veterane Skota Nidermajera i Prongera (inace mi je najomrazeniji igrac oduvek bio, al sta da se radi) koji su sigurno u mnogome zasluzni za osvajanje Stenli Kupa i hvala im na tome, al iskren da budem mnogo bih vise voleo da je onaj tim koji je igrao u sezoni 2002/2003 osvojio (Devilsi bili bolji 4-3), sa starim logo-om i nikom, nekako i ta ekipa mi je bila mnogo draza, no nije bilo sudjeno. Edited December 28, 2008 by KazimKazim
Dersu Uzala Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Ducksi su tada samo sticajem okolnosti i suludim branjenjem J.S.G.-a i dosli do finala. Desava se. Nije da nisu zazluzili, nikad ne mozes da kaze da neko nije zasluzio da igra u finalu plejofa, previse je tu suza i znoja proliveno u toku dva meseca da se neko profura 'na kvarno'. Ali ponekad pomaze i providjenje. Sto kazu, 'sreca prati hrabre'. Daleko je bolji bio tim koji je osvojio Kup. I sad je to sjajan tim. Ali 'status quo' nije nikakva pozitivna manifestacija. Ducksi su zadrzali stari tim, stavise imaju i mladju ekipu koja dolazi, sjajne momke, ali dva tri cetri drufa tima su se isto pojacali. U tome je lepota. A ne pojacas se samo tako sto kupis igrace (kao u fudbalu u Evropi) nego sto stasaju ovi tvoji klinci koje si birao i gajio od 18. godine. Ovi 'timovi sa farme' ('farm teams'). E, i batali me sa Steve Rucchinom. Nije on neki talenat, nego je igrao sa Karijom i Selaneom. Au sto brkam ovde spellovanye. No, imas ti pravo na svoje vidjenje. Postujem sto si vrlo upoznat sa situacijom, kako timom tako i istorijom. Siri pasiju za hokej okolo, pa sve ako ces da agitujes i za Duckse. Ljudi ce sami kasnije odabrati svoje timove, prirodna stvar, neko voli pogacice, neko vise pastete, a neko burek i gibanicu. Neki cugaju cokoladno mleko uz to a neki jogurt (samo da se zna, ja krkam sve kombinacije).
Geralt of Rivia Posted December 30, 2008 Author Report Posted December 30, 2008 (edited) evo odlicnog sajta za nhl live brodcast: http://www.livescorehunter.com/Livescores/...Hockey-NHL.html pored nhl-a moze se gledati i nfl,nba,baseball itd...and it's all for free Edited December 30, 2008 by Geralt of Rivia
Geralt of Rivia Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 (edited) evo nove zvezde Anaheim Ducks-a... Edited January 12, 2009 by Geralt of Rivia
F4R15 Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 jaoo kakvu sam majicu danas dobio New England Patriots
Geralt of Rivia Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 (edited) ^ promasio si temu,ovo je hokej Nego...zanima me,da li mozda neko zna gde u bg-u ima da se kupi oprema za hokej? Edited May 17, 2009 by Geralt of Rivia
serblackbeard Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Јуче Аустрија-Србија 13-0 А сад играју Србија - Јапан, тренутно 0-1 јебига.
Hail Metal Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 http://www.b92.net/sport/zimski/hokej.php?yyyy=2010&mm=05&dd=03&nav_id=428570 Pogledajte preporucene komentare .
Grob Bez Dna Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 (edited) valjda ce neko prenositi sp. sutra valjda pocinje. edit: prenosi arena. Edited May 6, 2010 by Milenko Tepic
Stolet Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Jao ljudi, pa zar niko ne prati NHL? Kao i jos neki ovde, nikad na klizaljke nisam stao, ali otkad sam na SEGA mega drive 2 zaigrao NHL '95 postao sam ljubitelj. Kao i u svakoj ligi, svakom sportu, nekako su moji favoriti uvek neke srednje ocajne ekipe (blago receno), tako da nije tesko pogoditi da su u NHL-u u pitanju St. Louis Blues ALI, ove godine St. Louis poceo da GAZI. Poslednjih par utakmica imali su teska gostovanja pa i nisu bas najbolje zavrsili, ali pre toga 7 pobeda u nizu, zaista impresivno, maksimalan ucinak kod kuce, fantasticni Jaroslav Halak na golu. Kad se povredjeni oporave, bice Blues-i opasna konkurencija Red Wings-ima u diviziji. Posto, blago meni, ESPN America koji imam na kablovskoj skoro nikad ne prenosi utakmice u kojima ne igraju Pittsburgh, Philadelphia, Washington ili Boston, retko Blues mogu da pratim na TV-u. Zato sam zahvalan sto zivimo u vremenu Interneta i atdhe.net Evo par odbrana u jednom naletu Sharks-a http://www.youtube.com/watch?v=tJZ7zk4d2o8
Nixx Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Baš sam pre neki dan gledao Pitsburg-bafalo...slučajno uhvatio na areni. Bila dobra utakmica. Jako sam davno aktivno pratio ovaj sport, još su Gretzky i Yzerman bili aktivni, a od tada jedan poduži blackout.
Download_manager Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Zna li možda neko u kojem bendu svira hokejaš Marko Sretović iz HK Partizan?
Zoidberg Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 (edited) Atlanta Thrashers Edited February 28, 2011 by Zoidberg 1 1
Nesalomivi Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Posto nema teme, postavicu ovde... Partizan uzeo kup u hokeju, danas smo ubili cigane 11-1 http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=500568
Dead Man Drinking Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Коначно једна титула у Бостону. И то од тима од кога се то најмање очекивало. Требало би Patriots-и и Celtics-и да се угледају на господу хокејаше.
Floyd Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 e ljudi, jel ce prenositi sportklub NHL ove sezone??
Recommended Posts