Stolet Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Nego, sezona se polako zahuktava, timovi su odigrali 20-25 utakmica. Ima nekih prijatnih iznenađenja, Toronto se napokon malo uzdigao i trenutno je na deobi 2. mesta na istoku, sa Panterima koji su takođe prijatno iznenađenje. Na zapadu Minesota praši, odlično su počeli, sada su malo usporili ali još uvek drže vodeću poziciju u konferenciji. Moji Bluesi opet odlično otvaraju sezonu, trenutno su 3. na zapadu, poen iza Minesote i Čikaga, sinoć pobeđeni umišljeni Capitalsi u Vašingtonu Šteta što ne prenose hokej na našim televizijama, pošto ovi američki komentatori ubijaju koliko su dosadni. Posebno kada gledaš svoj tim na gostovanju i slušaš komentatore ekipe domaćina. No dobro, lepo ih je čuti kako tuguju
Talvi Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) Na zapadu Minesota praši, odlično su počeli, sada su malo usporili ali još uvek drže vodeću poziciju u konferenciji. Ali ispušiće oni pre ili kasnije, uvek je tako. Edited November 30, 2011 by Talvi
Stolet Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Isto kao Bluesi, prošle godine počeli sa 13-2-1 ili tako nešto, a završili negde na 11. ili 12. mestu u konferenciji
Floyd Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 nastavljaju se zestoki okrsaji izmedju canucksa i bostona od prosle godine.. pala je i tucha
Јарослав Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 И, наравно, наш човек Лучић је био главни. Кажу да му прети суспензија од осам утакмица јер је са клупе улетео и испресавијао пар противничких играча.
Јарослав Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Лучић опет бије. “Dobro je bilo”, istakao je posle meča 23-godišnji hokejaš. Овај човек је луд.
Јарослав Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 http://www.mozzartsport.com/iz-drugog-ugla/431/lucic-ponovo-bije-(video)/ И опет.
Floyd Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 svaku utakmicu neka sranja pravi inace izgleda su kranuli prenosi na areni sport sa NHLom...e jbem ti kablovsku kad ne mozes gledati....
Demon Seed Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Meni bas nije najjasnije kako se ova tuca uklapa u pravila.
Stolet Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 To je valjda samo zabava za publiku, mada ima i nešto taktike u tome, tipa biranje igrača sa kojim ćeš da se biješ kako bi isti dobio isključenje od 5 minuta i tako bi njegova ekipa bila oslabljena
Stolet Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Zanimljiv podatak, a možda i koristan - St. Louis nije izgubio u regularnom toku utakmice od ekipe iz istočne konferencije od prošlog marta
Stolet Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Bilo je tih zajebancija na all-star vikendu sad, ali retko se viđa na utakmicama
Demon Seed Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 To je valjda samo zabava za publiku, mada ima i nešto taktike u tome, tipa biranje igrača sa kojim ćeš da se biješ kako bi isti dobio isključenje od 5 minuta i tako bi njegova ekipa bila oslabljena Pa dobro, ali mi nije jasno zasto ih pustaju da se biju, odrazava li se to na rezultat nekako osim tako sto ta dvojica bivaju iskljuceni?
Stolet Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Pa to što obojica bivaju isključeni može da utiče na rezultat Neke ekipe su bolje u igri 4 na 4 od drugih ekipa. Pošto se inače igra 5 na 5 (ne računam golmane) taktika se obično uvežbava za taj brojčani odnos, ili za igrača više/manje. 4 na 4 su ređe situacije, ali eto neki verovatno i tuče kombinuju u taktiku kako bi dobili taj odnos na ledu
Talvi Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Počeo sam više da simpatišem Canucks-e otkako im svira "Electric Worry" kad daju gol.
Stolet Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Možda će ih to motivisati da postižu golove, kao što ne rade u poslednje vreme Ja sam u konstantnom šoku što je ekipa koju simpatišem na vrhu lige. Navikao sam da podržavam autsajdere Kad malo razmislim, već neko vreme nisam gledao plejof
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Готова регуларна сезона. Ево плеј-оф парова:
Stolet Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Ispalo je jako zanimljivo. Bilo je mnogo borbe za poslednja mesta i na istoku i na zapadu, tako da 'najslabije' ekipe ulaze u plejof otprilike užarene, posebno npr. Finiks, LA, Vašington. Biće odličnih utakmica. Ako je suditi po međusobnim duelima ove godine, jedino je St. Louis počistio svog protivnika (4-0 ove sezone, 9-3 u golovima valjda), kod ostalih parova i jedna i druga ekipa su ugrabile bar po pobedu. Zanimljivo da npr. Otava ima 3 pobede i poraz protiv Rendžersa, dok je sasvim moguće da će se namučiti Vankuver, LA je igrao odlično za tu osmu poziciju, a imaju 2-2 protiv Vankuvera u toku sezone. Ali, 4. protiv 5. mesta, u obe konferencije, biće klanje Ispadaju Red Wingsi u prvom krugu
Talvi Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Biće zabavno. I baš kao što sam i rekao za nesrećnu Minesotu: Ali ispušiće oni pre ili kasnije, uvek je tako.
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Не дирај ми Детроит. Тешко да ће Нешвил успети да их избаци. А од тога у какву форму Вингси уђу зависи да ли иду у финале конференције, пошто бих рекао да су објективно бољи и од Чикага и од Финикса (а ту ипак Којоте очекујем да прођу даље).
Stolet Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Nešvil je jako dobar protiv ekipa iz divizije, protiv svih imaju pozitivan skor ove sezone. Ali jbg, ako budu zdravi svi u Detroitu, mogli bi Red Wingsi proći. Ali, moraju da pobede u gostima, a to im je bio popriličan problem ove sezone. Biće dobra serija
Јарослав Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 То стоји. Можда су се целе сезоне чували и нису хтели на страни да запињу, па ће сада све да поједу. У сваком случају, рекао бих да је од ових четвртфиналних парова најзанимљивији Филаделфија - Питсбург.
Recommended Posts