Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Verovatno se ne zna ništa, samo da je 'start sezone ugrožen', a sezona bi trebalo da počne 11. oktobra :D Nešto mi ne deluje izvesno da će doći do dogovora u tako kratkom roku, a neki od igrača su već potpisali ugovore sa evropskim ekipama, Malkin i Kovalchuk su već u Rusiji, Malkin čini mi se Metalurgu iz Magnitogorska, a sad vidim da tamo igra i legendarni Sergei Fedorov, sa 42 godine :) Kovalchuk je valjda u SKA u Sankt Peterburgu.

Edited by Stolet
  • 3 months later...
Posted

Potpuna dominacija, 6:0 na kraju, šutevi na gol 36:14, ruki Tarasenko dva lepa gola u prvoj utakmici za klub. Početak iz sna, utakmice sa Red Wingsima su obično bile jako neizvesne, ali bolje je ovako :D

Posted

Kamo sreće... Neće, nisam baš mnogo pratio, ali čini mi se da im je ekipa ostala na okupu, Howard na golu, tu su Datsyuk, Zetterberg, Franzen, Kronwall, biće oni prvi vrhu kao i uvek.

Posted (edited)

Одлично је кренуло. Мајти Дакси рутински, ЛА и Детроит пукли :)

Тему разбија а има 42 године. Цар!

Edited by serblackbeard
Posted

Tja, Bluesi dominiraju u Nešvilu ali krajem druge trećine gube 3:2. Halaku izgleda nije veče, zamenio ga je trener i sad brani Ellliott, nadam se da neće primiti gol do kraja, a da će neko već uvaljati koji gol na drugoj strani :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...