Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Veceras posle heksa bese noc hokeja...konacno se setise ovi sa ESPN Amerike da prenose...prvo sam malo ukacio Pitsburg - Bafalo, a do pre 5 minuta zavrsi se mec Kojota i Kingsa...a ja jos malo moram na predavanja, bice lud dan :haha: No sleep

Bafalo dobi Pingvine i to u gostima, citavih 4-1...prekinuse im seriju od 15 pobeda, jurili su rekord po broju pobeda poput Majamija, ali oba tima poklela pri kraju...nevera, pogotovo sto su Sablje u ocajnoj formi, 5 poraza za redom su imali...Miler dominirao ( a ja ga ne stavim u fantaziju), vise je Bafalo imao i suteva i zasluzeno dobio...Pingvini imali inicijativu, ali mnogo jalovo, nisu bili ni blizu gola cak ni za vreme power play-a...nova akvizicija, olmaiti neki tamo crnac Iginla dao prvi gol za novu ekipu i to ce se jedino pamtiti, sto se domacina tice.

Kasnije, u sred arizonske pustinje, ne preterano kvalitetan mec izmedju Finiksa i LA, ali uzbudljiv, prstalo na sve strane...dobise Kojoti 3-1, blistao Kit Jendl, 2 komada, prvi i odlucio pobednika 3 minuta pre kraja pri rezultatu 2-1..ubica od igraca, bas odskace stavom, kontrolom paka i dodavanjima, a pogotovo sutom...samo se zaleti i baaam, Kvik koma...kolko sam zapazio iz ove tekme, bolji od vecine napadaca u timu, moze komotno da se prebaci u navalu...ekipa Kojota kao Zabari na heksu - nemaju neki preteran kvalitet, ali igraju timski i bore se kao lavovi...treba pohvaliti i golmana Labarberu, bas je zeleo da se dokaze protiv bivseg kluba i razvalio...sve skinuo, siguran na crti, uz Jendla i Douna, igrac utakmice...

Kingsi me nisu nesto odusevili, jesu napadali, dosta sutirali, ali osim prve linija napada, tanko mi deluju...ne verujem da imaju kapacitet da odbrane titulu (koja ide najvecim rivalima :D)...doduse, ovo im je peta i poslednja utakmica na turneji gde su sve vreme gostovali, mozda su se i istrosili...

Ne znam sto sam vam sve ovo ispricao, ali ne moze da skodi :haha: Mislim da bih mogao ceo dan bez prestanka da gledam hokej

Edited by KazimKazim
Posted

Nema šanse da Kingsi odbrane titulu, previše su slabi u napadu, preslaba realizacija. Ovi moji se malo trgli, tj. golmani i odbrana bolje funkcionišu, raduje bolja igra Eliota, vratili se povređeni igrači, valjda će bar plejof pozicija da bude :)

Posted

Duvaj ga Rattlesnakes :D Dočekao sam oporavak Andersona, kakva golmanska patnja u fantaziji :) Kazime neka bude nerešeno sledeće nedelje :D

I da, izduvali Wingsi :tehkista:

Posted

Ja usao u plejofove u sve 4 preostale lige u koje sam upao cekajuci vas pa nisam mogao da obrisem :haha: i izgleda da cu ekspresno i da ispadnem u sve 4 :haha: Ali dobro da sam dotle stigao, s' obzirom kakve sam igrace birao i da sam se manje-vise sprdao na draftovima, posle se to nije moglo ispraviti tako lako...sad sam mnogo iskusniji za sledecu sezonu :D

U nasoj ligi dobijam jednog tesno, 6-5 i tu imam tendenciju pada, samo da ne izgubim :) Sa Stoletom nereseno - i valjda ulazim u plejof iz kog cu isto tako ekspresno ispasti, ako me ne usere :haha:

Inace, Daksi toplo hladno...pobede Cikago u gostima, pa ih dobije jebeni Kolumbus (koji se definitivno popravio za razliku od proslih sezona + im dosao Gaborik i vec dominira), pa dobiju jednom Dalas u gostima i jednom kuci, pa opet izgube kuci, 3x za redom igrase sa Teksasanima :haha: Svasta se moze ocekivati u plejofu...sreca da oba golmana mogu po potrebi da upadnu i odrade posao, mada sam vise za Fasta, Hiler mi ide na ganglije, ali realno ne treba nikog otpisivati...sad su malo utegli odbranu, a napad nesto trokira, to se mora sve ispraviti do pocetka plejofa i bice sve ok...bar prvo kolo da se pregrmi, za dalje se nikad ne zna

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Sportska porodica :D Znam da je bilo slucajeva da dva brata budu u istom timu, ali mislim da je ovo presedan...tri u istom timu (cak i u istoj postavi) + cetvrti brat protivnik :) Mada, mozda su malo Harikensi hteli da privuku paznju na sebe, posto su ove godine prsli kao oblande, pa bar da budu u centru zbivanja...kad je bal nek je maskenbal, ionako nema nista od plej-ofa ove sezone :D

Edited by KazimKazim
Posted

Ne znam bas za Red Vingse, stare su to kuke, a i popravili su formu koliko toliko u poslednje vreme...ja sam za Minesotu, al kreteni pukose kuci od Edmontona 1-6, sad je neizvesno da li ce uopste uci u plej-of...Kolumbus nas je dobio poslednja 2x, isto bi bilo dobro da ih izbegnemo...ali otom-potom

Posted

Meni je drago što Bluesi ove godine dočekuju plejof u odličnoj formi, Eliot blista, Halak će biti spreman za početak plejofa. Prošle godine su bili u vrhu konferencije i opustili se kada su obezbedili plasman u plejof. Potencijalni protivnici su LA i San Hoze, ni jedni ni drugi nisu u nekoj naročitoj formi, San Hoze je igrao odlično pre nedelju-dve ali su se opustili u poslednjim utakmicama.

Treba se paziti ekipa koje u odličnoj formi ulaze u doigravanje, tako su i Kingsi prošle godine osvojili; jedva je dokopali 8. mesta i onda pregazili sve redom. Bilo bi lepo da se Bluesi osvete možda već u prvom kolu :D

Posted

Bluesi se provukli, uspeli su da prime gol 32 sekunde pre kraja utakmice :no: Ali onda su greškom Quick-a u produžetku postigli gol sa igračem manje :mhihi: Bili su mnogo bolji celu utakmicu, pobeda jeste zaslužena, ali opuštanje na kraju utakmice je no-no :da:

• 2 weeks later...
Posted

Tacno sam imao neki los predosecaj za Red Vingse i tako i bi...stare kuke Zeteberg i Dacuk pokazale klasu, Abdelkader mladjani iz senke iznenadio, Filpula se trgao iz letargije + Hauard na golu i cao cao Daksi :( Budro se pokazao kao baksuz i nedorastao za velike domete u plej-ofu...isto tako je sa Vasingtonom kidao u regularnom delu, a u plej-ofu jedna velika 0...Manuel Pelegrini of NHL :D

Steta, odlicna polusezona, treci sveukupno u ligi, ali prebrzo ispadanje i pisi propalo za sve dobro odradjeno pre toga...toga sam se i pribojavao, mislio sam samo da se prodje prva runda i mogli su daleko da doguraju...zato i rekoh - sto ne upade Minesota, taman idealni za zagrevanje u plejofu, ali ne bese sudjeno...no jebes to, sta bi bilo kad bi bilo, u praksi je ispalo da su Red Vingsi za nijansu bolji :) U svakom slucaju, dobra serija je bila, neizvesna, kod Daksa podbacili kljucni igraci, ali to je sport...sledece sezone, uz par korekcija da se nastavi u ovom ritmu i da se ode bar stepenicu vise od ovoga...otarasiti se Hilera prevare, to svakako :)

Navijam za Toronto na dalje, posle duzeg vremena su u plej-ofu i imaju finu ekipicu...mada ce i njima biti cupavo u sedmoj u Bostonu, al nek se ponovi scenario Red Vingsa

Stole, kako ocenjujes ovu skracenu sezonu, kako si zadovoljan? :D

Posted

U poslednjih 20ak godina svakako...secam se dobro prethodne serije, polufinale konfrencije 2009 - isto je bilo na 7 utakmica i neizvesno do samog kraja...zato sam gledao - samo da izbegnemo Detroit u prvoj rundi, iako su se veci deo regularnog dela mucili...ali dodjosmo mecki na rupu :haha:

• 1 month later...
Posted

Jbg ovima je čudesni klinac zdrav, košarkaška sekcija nema toliko sreće.

Šteta malo za Bruinse, posle ovoga:

sam imao osećaj da će da se dočepaju titule :da: Svaka čast čoveku. Videćemo, ima još da se igra, bilo bi fino da serija ode do 7 utakmica :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...