Feniks . Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Zakljucak je...opasno je sa vama se druziti, sumnjivi ste do bola
Feniks . Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ja pazim s kim se druzim i s kim snimam ton filmove, mozete samo da mi zavidite, na zdravlju
Теша Тешановић Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Ali ces se iskriviti od drkanja , a ni to ne valja uvek gledam da ga drkam sto redje,tako je bolje
Vresište Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 mozhda se i znamo (ovo vazhi i za Fenixa - i on je tu negde po godinama), mada mene nije bilo tud od kako se datura raspala sho beshe negde oko 99te. a tad se itekako znalo ko vuche hiv, jel'te....
Feniks . Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 uvek gledam da ga drkam sto redje,tako je bolje Ne valja ti to, bolje izbaci
Теша Тешановић Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ne necu da ga drkam redovno,tako je bolje za mene. usput sve te ksteove treba zapaliti!! posteni ljudi idu u kafane a ne u te rupcage!
Теша Тешановић Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ne necu da ga drkam redovno,tako je bolje za mene. usput sve te ksteove treba zapaliti!! posteni ljudi idu u kafane a ne u te rupcage!
Ајлин Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 mozhda se i znamo (ovo vazhi i za Fenixa - i on je tu negde po godinama), mada mene nije bilo tud od kako se datura raspala sho beshe negde oko 99te. a tad se itekako znalo ko vuche hiv, jel'te.... feniks i ja smo godište a ti si vidim tu negde pa da i ja sam prestala aktivno da izlazim po klubovima otprilike 98-99. to za hiv pojma nisam imala, doduše logično je da su među muškima te informacije bile dostupnije mi žene smo se bavile lakiranjem noktiju u crno
Vresište Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ne necu da ga drkam redovno,tako je bolje za mene. usput sve te ksteove treba zapaliti!! posteni ljudi idu u kafane a ne u te rupcage! a ne! jedine prave kafane su rupchage.
Vresište Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) feniks i ja smo godište a ti si vidim tu negde pa da i ja sam prestala aktivno da izlazim po klubovima otprilike 98-99. to za hiv pojma nisam imala, doduše logično je da su među muškima te informacije bile dostupnije mi žene smo se bavile lakiranjem noktiju u crno naravno. mozhda ne bi bilo zgoreg da se proverish? samo lakiranjem noktiju? meni je u to vreme valjao i wd40 jer kad se dovatish s devojkom nemosh' se chujesh od shkripanja kozhe (sho na tebi sho na njoj). Cenim da bi vr'unac vatanja bio na kozhnoj fotelji. i tako death'n'thrash'n'broken bones... Edited January 8, 2009 by matatrtaDgrejt
Vresište Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 a. vazhi. aj' ch' raja streljache me zhen....ovde j; 2itrijes' gilotsav shobas...rozhdestvo tvoje i sl.
Ајлин Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 pazi na ženče. pa ti si stvarno u mother russia laku noć čo'ek.
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 a ne! jedine prave kafane su rupchage. naravno ali prave kafane imaju stila u tome u razliku od narkomanskih jazbina
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Tešo, a što je bolje kad se ne tučka? pa vishe psihicke energije sacuvas za sebe.bolje se osecas i razmisli koliko je samo proteina i svega potrebno radi stvaranja te silne sperme i kst ima stila каквог црног стила та рупчага има?то једно наркоманско легло где одлазе неки дебили,атмосфера је одвратна,пуно је којекавих дебила металских,музика је срање и све вас педере што тамо излазите треба тучи са усраним моткама да се научите реду
salebghouse Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 pa crnog stila ontopic:cuvajmo se side
Grob Bez Dna Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 каквог црног стила та рупчага има?то једно наркоманско легло где одлазе неки дебили,атмосфера је одвратна,пуно је којекавих дебила металских,музика је срање и све вас педере што тамо излазите треба тучи са усраним моткама да се научите реду sto ne dodjes tamo i kazes to nekom u lice?
Zen Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Well svako ima prava da mu se nesto ne svidja ali nema pravo da drugima kvari uzitak. I za tebe vazi Tesho. Narocito zato sto nisi iz Bg i nisi bio u KSTu vise od par puta. Neki ljudi ovde izlaze u KST vise od 10 godina. I da, jeste rupa i ruzno je. Ali ponekad kad sabaresh dva i dva vidish da u celom BG imas nekoliko klubova (klubova ne kafana ili birtija) gde mozes da cirkash i djuskash sa drugarima uz muziku koju volish gajbi da slushash. Mada se slazem da je kst cesce od jednom u tri meseca los po zdravlje
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 sto ne dodjes tamo i kazes to nekom u lice? bio sam i radio sam to,probao sam da popricam sa tim ljudima i da im objasnim da to ne valja.cak sam i kitu izvadio.ali ne vredi tamo su svi toliko nadrogirani i retardirani da uopste cak i ne reaguju
Recommended Posts