Erektus Posted December 30, 2008 Report Posted December 30, 2008 Poceli smo pocetkom decembra ove godine. Zasad imamo 3 pesme (jednu nedovrsenu, na kojoj upavo radimo) i par obrada u planu (Joy Division i Prljavo Kazaliste), mada ko zna da li cemo to i uraditi. U sustini, ideja je bila da ovo bude depressive black metal, ali to je vrlo eksperimentalno podrucje u black metalu, tako da to nije najprikladniji naziv, ali sta sad. Muzika jeste melanholicna, sizofrena i haoticna. Moram i napomenuti da sam na prvoj probi Pustoši, prvi put seo za bubnjeve, tako da nemojte mnogo očekivati od bubnjeva, ali trudim se. Gitarista vrlo dobro svira, a vokal sasvim fino vrišti (bukvalno, ne mislim na klasičan skrim u bleku). Demo smo imali u planu da snimimo u januaru. Quote
Apeiron Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Prijatelju, cemu tema kad jos uvek nemate apsolutno nikakav snimak? Mogao si sacekati taj demo da uradite, pa onda otvoriti, jer ovako nema o cemu da se raspravlja, niti ista moze da se cuje... Ali dobro, sta je tu je, srecno u daljem radu. Quote
Chicken Little 420 Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 prvi put sednes u decembu za bubanj a planiras u januaru demo? nije to malo brzo? Quote
vudun Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Prljavo Kazalište obrada? ''Tu noć kad si se udavala'' u black metal zonfa kad bi se odradilo, pa posle slobodno da skapam. Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 Postavljen je demo na myspace stranicu www.myspace.com/pustos u plejeru. Uskoro ce biti postavljen link za download. Inaci nista od Prljavog kazalista, resili smo da ipak ne radimo i nije bila u planu ta pesma od PK pozdrav Quote
Mathenigma Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 au... sine... glas katastrofa... Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 U odnosu na sve vrste muzike ili u odnosu na klasicne depresiv BM vokale? Quote
banedeathmetal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 au... sine... glas katastrofa... Ali zapravo sam se pitao da li vokal tu kao zajebancija ili je ozbiljan? Mislim nije da vredjan, ali ono... Quote
Mathenigma Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ali zapravo sam se pitao da li vokal tu kao zajebancija ili je ozbiljan? Mislim nije da vredjan, ali ono... isto mi je palo na pamet... Quote
vudun Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 ''Умиремо ми умире планетааа!'' Страшан вокал, баш депресиван до костију! Звучи попут неке дубоко уцвељене баке, риспект. Само напред! Quote
Dead Man Walking Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Vokal je...drugačiji... Quote
Mita Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pa to su hteli i da urade da naprave kvlt bm Quote
Hamsun Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) ''Умиремо ми умире планетааа!'' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! kakav momenat! Edited January 12, 2009 by [kinetic] Quote
Grobodan Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Vidi se da Igvman vokalna skola pocela da pusta pipke. Quote
:matija Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ja ne vidim u cemu je toliko problem. Meni je ovo sasvim ok, ideja je odlicna, a i ovo je samo demo. Sto se vokala tice, mislim da je jedini problem sto se previse glasno cuje u odnosu na instrumente. Nije neki totalni promasaj vokal, samo da bude malo mracniji, kao nyktalgia ili tako nesto. Quote
Vermis Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Daleko da ovo u potpunosti zvuci zadovoljavajuce, ali u nekim momentima ima elemenata koji mogu biti obecavajuci. Zanima me kako ce se ovaj bend razvijati u buducnosti ako bude nastavio da svira. Isuvise je imbecilno black metalu pripisivati i naglasavati pridev depressive, jer dovodi do uzasnog pleonazma u svojem znacenju, a sa druge strane kao da ima teznju razgraniciti se od nekog euforicnog podzanra black metala za koji ne verujem da je iko ikad cuo da postoji (izuzev nekih tragi-komicnih brljanja u pokusaju parodiranja zanra), ali dobro znam da nisu ovi momci iz benda ti koji su osmislili ovu nesrecnu slozenicu vec je ona aktuelna nekoliko minulih godina. Quote
Mita Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Blazeni sumrak tvoj-deo od 0:20-0:30 Iguman Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 (edited) Mito siris pogresne informacije. Najveci uticaj sto se glasa tice je Silencer, a mislim da Katic nije bas u mogucnosti da izvede glas poput Nyktalgije.. On vristi iz duse ! I jel moze ijedna blek metal tema da prodje bez pominjanja Igumana? @Vermis - Ne znam bas da li je imbecilno, jer ako napisem samo black metal, ljudi ce ocekivati odredjen zvuk. Mogao sam napisati isto kao Dead Shell "open mind black metal" ali mi je bilo nekako glupo. Svejedno, zanr je sitnica, neka drugi odrede koji je ovo pravac. meni je svejedno sta ce drugi reci. I ne bih rekao da je nuzno pleonazam, neki bm bendovi su agresivni, neki depresivni, a neki su "ponosni". Edited January 12, 2009 by Erektus Quote
Grob Bez Dna Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Najveci uticaj sto se glasa tice je Silencer, onda valja preslusacu danas. Quote
Vermis Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 @Vermis - Ne znam bas da li je imbecilno, jer ako napisem samo black metal, ljudi ce ocekivati odredjen zvuk. Mogao sam napisati isto kao Dead Shell "open mind black metal" ali mi je bilo nekako glupo. Svejedno, zanr je sitnica, neka drugi odrede koji je ovo pravac. meni je svejedno sta ce drugi reci. I ne bih rekao da je nuzno pleonazam, neki bm bendovi su agresivni, neki depresivni, a neki su "ponosni". "Open minded black metal" nije zanrovska odrednica vec opis pristupa koji takodje, kao sto slutim da primecujes, ima za cilj da se razgranici od ostalih bendova, ali ne u zanrovskom smislu nego u metodologiji nastajanja. Dobro, s obzirom koje bendove ljudi ukalupljuju u depressive black metal meni je itekako jasno o kakvoj se ideji radi i shvatam da je zelja ovog benda bila da i on dozivi kao deo tog kvaliteta, ali moje licno misljenje je kao sto sam i rekao da je ta slozenica besmislena. Quote
Recommended Posts