Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 (edited) @V - Slozenica je besmislena, kao i sve ostalo Evo tekstova Objava Smrti Truo miris iznad mora Širi se poput vatre I sledjeni brod što luta Udiše nebo i talase guta Zid, kamen i cuvar sveta Svi skoncavaju i sve se lomi Umiremo mi i umire planeta Oluja spasa širi svoja krila Sve Sve se slilo u crnu reku Kraj Suze prestaju sad da teku Predah Olakšanje sviju bica Kraj Rane prestaju sad da peku Sumrak, zora, svetlo, tama Objava smrti, Konacnik mre Skoncava ova užasna cama Objava smrti, umire sve... ----------------------------------- Blaženi sumrak tvoj Pogledaj na dole U jamu, blato I crni ponor Baci mi se u narucje Prihvaticu te Svojim belim hladnim Rukama Pre no što sat otkuca kraj, Ja uzecu tebe, Tvoj smrad I tvoje zlo. Za tebe ne Postoji raj, Za tebe Postoji samo Muka i jad, Prevruce tlo. Gledacu tvoje golo mrtvo telo Kako se sa zemlje mirisno spira Kako crno polako postaje belo Kako zemlja konacno nalazi mira. ------------------------------------------ Blud Nož iz tame ko sen drevne Igra po utrobi majke i oca Gnjili ponor ruši život Na dnu snevaju deca i stari Sjaj se s tvog jezera svlaci Ostaje samo crna smola Mrtvim dušama crno zraci Mrtvim dušama punim bola Magla guta nevine duše Noc bez svetla Gola tela Preplicu se, strasno guše Ružne kurve ..Bludna dela.. Magla guta nevine duše Nevina deca Ubogi starci Preplicu se, strasno guše Ružne zveri Bludna dela.. Edited January 12, 2009 by Erektus Quote
Dead Man Walking Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ovo meni liči na onu priču: decebar - prvi put sedam za bubnjeve januar - snimamo demo februar - postajemo kvlt mart - pevač uzima sačmaru i okončava život Nemoj da se vređaš al mora tu još dosta da se radi pre nego što se snima demo. Ovo jako loše zvuči. Bar meni... Quote
Bejbe Kompajler Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 tačno sam znala... Nisam ni morala da otvorim myspace stranicu, već sam znala da će negde pisati Aleksandar Katić..... :) Komšija je legenda! Quote
Sandman Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Katić i Đol su postali legende domaćeg undergrounda. Sticks & Stones,TDMA,Erekta...a sada i Pustoš. Evo poslušah demo,i sasvim mi je ok ovo,ima dobrih delova i ideja u pesmama,treba to još malo razraditi i potruditi se. U svakom slučaju predviđam uspeh. Quote
Chicken Little 420 Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 drugari, meni je ovo katastrofa, ali najozbiljnije. ovo sam ja sam (a ne sviram nijedan instrrument) mogao odsvirati a i otpevati. ste sigurni da ovo nije zajebancija? Quote
Bejbe Kompajler Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Zajebancija?! Katić i Đol se nikada ne zaebavaju. Jel tako, Sandman? Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 Sigurni smo da nije zajebancija. @Dead man walking - nama je lepo i ovako. Quote
Шарки Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Katić i Đol su postali legende domaćeg undergrounda. Sticks & Stones,TDMA,Erekta...a sada i Pustoš. Нема веће легенде андерграунда од Independora. Quote
Mathenigma Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 moj predlog... gitarske linije su ok, pogotovo clean, ostalo moze da se napuca... nadjite bass, dobicete masnocu, bubnjar neka za sada programira bubnjarske linije (midi kroz ez drummer/drums from hell kit) dok ne nauci ok da svira... a sto se tice pevaca... hm, da ga ubijete or something... jer glas je katastrofa... Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 U planu je nalazenje bassa, a i klavijature cemo uskoro dobiti. Sto se ostalih tvojih saveta tice, necemo poslusati Quote
Mita Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) fegeti cek vama je Blekic svirao onaj kec ili si ti? Edited January 12, 2009 by Mita Quote
dimmu1 Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 nazalost sve vishe ima ovakvih bendova koji misle da su kul i da je to shto oni rade vrh..ajde shto ste vi oformili bend u decembru i odma krenuli sa autorskim pesmama to je za pohvalu,ali bubanj vam je 0,vokal takodje,jedino shto tu imalo valja je ta gitara koja mozhda i nije tako dobra kada krece vokal jer se nishta nechuje.moj savet vam je da MNOGO vezhbate (narochito bubnjar i pevach) pa da tek onda neshto snimate.jedino ako ste vi zheleli da napravite neku bm sprdnju koja ce zasmejavati publiku,ali ako ste ozbiljni zhali bozhe para shto ste pukli(ako ste pukli za taj demo).. Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 "Don't like what we play? Fuck You!" Eindig Quote
banedeathmetal Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Sve je to ok ljudi, i treba raditi sve iz srca, i treba raditi ono sto volis da radis najbolje sto mozes. Ovo je poslednji koment koji cu ja napisati na ovoj temi, sve dok ne budes (uspeo) da preslusam sledeci snimak. Iskreno, ovaj sam izdrzao nekih 10-tak sekundi i shvatio o cemu se radi. Ovo stvarno nije za mene, ali mozda ima ko voli. Da se trenutno razlikujete od vecina domacih bendova to je istina, ali nazalost neznam da li je to dobro ili lose. Sa neke strane je dobro naravno - jer neki ljudi ce vas zapamtiti i cekati sledeci snimak/live nastup. Ali zato cevas neki ljudi od sada pa zauvek zaobici u sirokom luku. A vecina ce se verovatno smejati kad bude cula ovako nesto...(i OPET kazem - ok je sve to, ima ko voli, vi pravite muziku prvenstveno za sebe, pa onda za ljude koji ce slusati vasu muziku). Ljudi, METAL nije zajebancija i treba ga shvatiti ozbiljno. Ja prvi necu nikad slusati "Metal" bendove koji neznam da li su ozbiljni ili se zajebavaju. A verujem da mnogi misle kao ja. Eto, objektivno receno. Sve najbolje vam zelim u radu pa nek vam se sa srecom, ali pre nego sto pritisnem "Add Reply", moram quote-ovati jednu cinjenicu sto je dimmu_ rekao: "Nazalost sve vishe ima ovakvih bendova...". Quote
Chicken Little 420 Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 lepo si napisao. ali ja i dalje verujem da je ovo neka zeza. i.. mislim da vam ime bas pristaje. Quote
Guest humppapirate Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 ajde bezi koje sranje treba vise ovako da zvucite http://www.youtube.com/watch?v=rk2HuPbPxLE...feature=related Legenda! Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 Heh, zbunio si me na trenutak... Ljudi, METAL nije zajebancija i treba ga shvatiti ozbiljno. Ja prvi necu nikad slusati "Metal" bendove koji neznam da li su ozbiljni ili se zajebavaju. A verujem da mnogi misle kao ja. Eto, objektivno receno. Sve najbolje vam zelim u radu pa nek vam se sa srecom, ali pre nego sto pritisnem "Add Reply", moram quote-ovati jednu cinjenicu sto je dimmu_ rekao: "Nazalost sve vishe ima ovakvih bendova...". Mislim da muziku, umetnost, uopste, treba shvatiti subjektivno. Ako ti shvatas nas bend kao zajebanciju, shvati ga tako, slobodno. Nije nam bio cilj, naravno ,da pravimo zajebanciju, iako se jesmo zabavili praveci ove pesme, ali tvoja je stvar kako ces ga prihvatiti. Ako "neznas" da li smo ozbiljni ili ne, jednostavno nemoj da slusas ovo, jer ionako ti je neslusljivo. I dalje ne znam na sta mislite kad kazete da ovakvih bendova ima sve vise. Dajte nekoliko primera bar.. Sve u svemu, meni je drago i sto vam se ne svidja, i sto vas nervira, a drago mi je i ako se nekome svidja. Meni je bitno, pored toga sto sam izrazio osecanja, zabavio se i slicno, da dobijemo bar neki odgovor od publike. Vasi su bili vrlo vatreni. Hvala! Quote
Kingmanowar Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ja i dalje nisam siguran dali sam slusao muziku ili mesalicu za beton Quote
Erektus Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 Kako li bi tebi onda zvucao neki noise.. Poslusaj Merzbow. Mozda ce ti to zvucati kao neki valcer Quote
Speed_Dead Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 nije bas da ste depresivni,,(mozda i jeste al privatno ,u muzici i niste)] ne znam o kakvom se ono snimku radi al za demo je ok (da li je kucan bubanj?) ideje .... ok? da ima ovakvih bendova...ima ih pun palac...valjda zato sto je lakse da se bude atmosferik mid tempo Bm bend nego da se kida kec i razara is svih snaga. vokal - tripozan(dal` u losem il dobrom smislu:P,,,) na ok putu, al ko da je sve snimio na keca, mogo je i neki deo da se ponovi ,ponovo otpeva,da se snime dva tri glasa u nekim trenucima itd.. ovako neozbiljno zvuci poslusajte bend "jatagan" mozda vam se svidi(meni ne) Quote
gadget Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Kako li bi tebi onda zvucao neki noise.. Poslusaj Merzbow. Mozda ce ti to zvucati kao neki valcer nisi trebao onda okaciti na metal forumu. trebao si okaciti na noise forumu, ili bar staviti noise black. ne verujem da bi im se Merzbow svideo. Hash noise nije muzika, ali odredjeni noise ima muzike. Government Alpha ili Aube su jako dobri, Merzbow ima milion izdanja, tako da sve zavisi koji album je u pitanju. tako da samo promeni naziv - noise black i ljudi ce drugacije pristupiti muzici. Naprosto, ljudi ne slusaju nojz, i ja ih u potpunosti razumem, kao sto razumem i ljude koji slusaju. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Sve najbolje vam zelim u radu pa nek vam se sa srecom, ali pre nego sto pritisnem "Add Reply", moram quote-ovati jednu cinjenicu sto je dimmu_ rekao: "Nazalost sve vishe ima ovakvih bendova...". Quote
Erektus Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 Nisi me razumeo gadget. Ako njemu blek metal zvuci kao buka, pitao sam se kako li bi mu zvucala buka. Pustos nema veze sa bukom Quote
Recommended Posts