F4R15 Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Tek sad izvalih..ozloglaseni pjevac Quote
Erektus Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Aleksandar je napustio bend. Quote
Mita Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Aleksandar je napustio bend. zasto? Quote
F4R15 Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Vjerovatno nesuglasice u žanrovskom manevriranju, ili jednostavno dobijamo još jedan bend Quote
ΣΟΚΙ Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 ХАХАХАХА ВОКАЛ ЈЕ ОБЈАСНИО! јесе размишљали да издате сплит са Дагалуром? Quote
nenad_pa Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Aleksandar je napustio bend. Ovo odmah da ide na Blabbermouth. Quote
Mita Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) a ja taman hteo da vas predlozim za Violent Promotions da svirate nema veze nabavite novog i stay tr00 xaxaxaxaxaxa xaxaxaaxax :) Edited January 31, 2009 by Mita Quote
Erektus Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Pitajte njega slobodno, ako vas zanima zasto nije vise u bendu Da, naci cemo novog. Ja se s gitaristom nisam cuo duze vreme, pa kad se cujemo, dogovoricemo se. Dao bih oglas ovde, kad mi ljudi s ovog foruma ne bi bili nekako odbojni. Ali nadam se da cemo naci neki drugaciji vokal, meni bi bilo lepo da bude poput Ianovog (Joy Division), tako da bismo verovatno time i menjali zanr. Takodje bi bio dobar i zenski vokal. A zadovoljili bismo se i obicnim black vokalom ili vristanjem kao dosada.. A nikad nisam cuo za Dagalur, inace. Quote
ΣΟΚΙ Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 стварно??? па мораш да их контактираш. волео бих да вас гледам у пакету... ево имам ја певача за вас..овај бата он сабија...рекао ми је да би желео да пева... Quote
Fapril ethereal Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Dao bih oglas ovde, kad mi ljudi s ovog foruma ne bi bili nekako odbojni. to elito,taj rad! Quote
Erektus Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Hah, njega sam jednom video u Dimmu Borgir duksu.. Quote
Feniks . Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Ovaj garant ima depresivan vokal...od tuge kad mu nestane piva Quote
Feniks . Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 (edited) I onda tuznim glasom zapeva : Ja sam siromah, obuzela me tuga, sta da radim sada bez njega... Onada ide neki melanholicno tugaljivi deo...zatim ubrzanje, koje daje nadu da nije sve izgubljeno, pa peva malo zivlje... Ali ne dam se ja, prerovacu sve kontejnere i rupe, mozda negde nadjem drage tecnosti, pa cu opet biti srecaaaan jaaaa! Zatim ide najbrzi deo i on peva sav srecan sledece... Nasaoooo saaaaam, evo jedne boceeeee, nema kraja mojoj sreciiii! I na kraju tuzni, najdepresivniji deo.... Sudbino kleta, sta mi to napraviiiii, nije bilo pivo u bociiii, prazna boca bilaaaa, otisle su sve moje nadeeee....ne mogu vidse da ziviiiim... I tu se pevac benda ubio, a bend po tome postao slavan, zaradili milione, gostovali u jutarnjem programu, jebavali sve od 7 do 77g. i na kraju svi crkli od silne droge i razvratnog zivota. Edited February 1, 2009 by Feniks . Quote
Speed_Dead Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Novi pevac Pustosi: ...aaaa pa dobro tad je pewo u borgirima,samo sto se sminkao pa ga nisi prepoznao,, sminkao se i na ovoj slici ,al govnima i peglom tj zamaskirao se 111 Quote
Џрк Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 ево имам ја певача за вас..овај бата он сабија...рекао ми је да би желео да пева... dobar je, samo mu nemojte davati cokoladu da jede ;] Quote
ΣΟΚΙ Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 волео бих и ја да се прикључим овом саставу ако је то икако могуће... Quote
Tower... Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Samo ću reći: ___ | / \ | | | | | |___ \__/ |___ Xaxa, voleo bih da umem bolje da kucam ova sranja... Quote
Dead Man Walking Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Šta to treba da predstavlja? Quote
Melodicus Deathus... Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 TRI PUTA sam se upisao u gace od smeha, kad sam preslusao ovo Quote
Recommended Posts