Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedna od najkultnijih igara ikada! :rockdevil:

Čak i original posedujem(mada mi restartuje nekad bez razloga :( ).

Dobro me podseti da bih ga opet mogao instalirati. :pivopije:

Šta je taj wormnet?

Posted

pa nista, instaliraj, konektuj se na wormnet, u settingse unesi svoj IP (whatismyip.com il kako vec ide da ne komplikujemo ;))), ja udjem u neku sobu #partytime hostujem i pustim goluba i ovcu na tebe hahah, takoreci porazim te :ppp

e da, konopac je kljuc uspjeha :DDD

Posted

Uvek kad dodjem u KSh pikam je sa bratom :rockdevil: Actually do skora smo Armageddon cepali, pa je iskopao WWP, a sad sam u BGu poskidao sve delove koje sam uspeo da nadjem, pa smo tako juce posle 100 godina Dvojku pokrenuli :] 3Du cu takodje verovatno ovih dana dati drugu shansu.

Ma, kraljevska igrica.

Homing Pigeon FTW

Posted

ja sam ranije igrao wwp stalno. kultna igra.

skinuo sam bio nedavno sa neta da bih igrao online, ali pishe da mora sa cd-om da se igra da bi moglo online.

moracu da trazim od nekoga cd.

Posted
ja sam ranije igrao wwp stalno. kultna igra.

skinuo sam bio nedavno sa neta da bih igrao online, ali pishe da mora sa cd-om da se igra da bi moglo online.

moracu da trazim od nekoga cd.

mora i patch da skines -> http://wwp.team17.com/main.html?page=comm&...=17&type=uk

haha pa ja mountujem iso u daemon toolsu i bez problema igram online. ili josh bolje narezhi to sto si skinuo, mada, ko zna sta si ti skinuo hahaha :D

btw, worms 3d su sranje.

Posted

Forever and ever...amen.

Shotgun je mama! 25+25! Taman... :D

Haha, ali nema goreg skenjavanja nego ako mu umesto "obecanih" 25 skines 23-24, jos ako je ovaj pre toga imao tacno 50 ludnica :)

Realno, oruzje koje najvise stete nanosi (barem od ovih sto mogu da se nameste da se biraju) je banana bomb, plus sto ako se dobro iskoristi ta steta moze da se lepo podeli na vise mesta.

Posted

evo sad sam odigrao jednu online haha shvatio sam da najvise volim da koristim low gravity u kombinaciji sa dinamitom %DD

Posted
Haha, ali nema goreg skenjavanja nego ako mu umesto "obecanih" 25 skines 23-24, jos ako je ovaj pre toga imao tacno 50 ludnica :)

A, jbg, desi se! :D

Posted

ne, ne, najveci sjeb je kad se namucis da ubijes nekog crva i na kraju vidis da je to ustvari tvoj :DDD

a to se meni cesto desi.

Posted
ne, ne, najveci sjeb je kad se namucis da ubijes nekog crva i na kraju vidis da je to ustvari tvoj :DDD

a to se meni cesto desi.

hahahah! kako to? xD pa gde gledas ti? :P

Posted

Uključim igricu,odem na "play over a local area network or the internet",onda odem na "connect to wormnet for internet play".

Onda mi se samo pojavi SELECT YOUR CONNECTION POINT i ispod ima da se klikne United Kingdom(Wormnet2).

I kad kliknem ništa se ne desi.

Šta da radim?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...