Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posto je bend koncno ustalio postavu mislim da je vreme da se i ovde napravi tema.

Bend je pre 3 godine ima svoju prvu svirku. U prvobitnom sastavu su bili Nikolina(vokal), Andrej(Bubnjevi), Milena(Klavijature), Janko(bas gitara) i Boris(solo/ritam gitara). Kasnije nam se prikljucio Kovac(drugi vokal). Nakon godinu dana sviranja i par svirki Nikolina je napustila bend i na njeno mesto dosle su Bojana i Tamara. Opet nakon nekog vremena Andrej je napustio bend i neko vreme nam je na svirkama pomagao Andrej iz Nighfall-a, da bi konacno pronasli naseg trenutnog bubnjara Milosa(Shemsu). U avgustu 2007 Bojana i Tamara su napustile bend i bend je odlucio da napravio pauzu dok se ne pronadje odgovarajuci zenski vokal. Nakon skoro godinu dana pauze bendu se prkljucila Jovana kao vokal i Dejan(Technical Illusion) kao druga gitara.

Bend je svoju prvu svirku odrzao u XIII beogradskoj gimnaziji, potom su usledile svirke na raznim festivalima kao sto je velika humanitarna svirka u VI gimnaziji, hit 202, metal sound, scream...

Bend je imao i par samostalnih svirki ukljucujuci i veliki Nightwish tribute night u Dangubi gde nam je gostovao bend Apophis i na kome je prisustvovalo oko 400 ljudi.

Trenutno imamo zavrsenih 5 autorskih pesama i jednu nasu obradu (Duran Duran - Save A Prayer). Uskoro planiramo da snimimo demo i da napravimo besplatnu promo svirku, gde cemo deliti nas promo materijal.

Toliko za sada. Sve dalje bitnije informacije ce biti postovane ovde.

Pozdrav, Boris(NeXuS)

NeXuSlogo1.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Imate neki sajt, space ili nesto gde se mogu cuti pesme?

pa space je trenutno u "izradi" :-) posto treba da napravimo promo fotografije pa kad bude bice informacije na forumu!!!

drago mi je da ti se svidelo!! :rockdevil:

• 2 weeks later...
Posted

Postovali smo na YouTube par pesama se jedne od svirki u Dangubi!

Pogledajte!!! :rockdevil:

NeXuS - http://www.youtube.com/watch?v=iD3WrVQ5HdI

Timeless - http://www.youtube.com/watch?v=flm5PW6Uovs

Within The Mirror - http://www.youtube.com/watch?v=slqhZSKiq7M

i Intro(To/Die/For - Marry-Ann) i obrada Lacuna Coil - Our Truth - http://www.youtube.com/watch?v=m2timFOCyhM

pozz, NeXuS :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

klavijaturistkinja je :wub:

slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca :) :) :)

suport :rockdevil:

Posted
slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca :):):)

jbg skc je bio generalno bio raspad sistema iz mnogo razloga, ponajveceg organizacije i zbog toga loseg raspolozenja na bini.

hvala na podrsci!!! :rockdevil:

Posted
:( Pih! Propustih svirku!

....nadam se da ce uskoro sledeca!

Nemam trenutno ni jednu u planu ali ne sumnjam da ce da iskrsne nesto!!

Svirka je bila sjajna, hvala svima koji su bili i podrzali nas i nadamo se ste se lepo proveli kao i mi!! :rockdevil:

:pivopije::pivopije:

• 2 weeks later...
Posted

Juce smo zavrsili snimanje demo-a, danas se radi mix i sutra bi trebalo da saljemo demo u Skoplje za ucesce na rock/metal festivalu u Makedoniji.

Vise informacija o tome kada dobijemo odgovor iz Skoplja. :rockdevil:

:pivopije:

poz

Boris, NeXuS

Posted

Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... :)

Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje... :rockdevil:

Posted
Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... :)

Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje... :rockdevil:

pa realno i jeste nezavrsen posto sam imao fazon jedan dan da izmixujem sve 3 pesme! :D bubanj je los posto nisam uspeo da nabavim onaj vst koji sam hteo a ako imas neki bio bih ti veoma zahvalan!! :D

a slazem se i za vokale!

hvala na kritici, svaka je dobrodosla! :pivopije: