Sealed Senses Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Posto je bend koncno ustalio postavu mislim da je vreme da se i ovde napravi tema. Bend je pre 3 godine ima svoju prvu svirku. U prvobitnom sastavu su bili Nikolina(vokal), Andrej(Bubnjevi), Milena(Klavijature), Janko(bas gitara) i Boris(solo/ritam gitara). Kasnije nam se prikljucio Kovac(drugi vokal). Nakon godinu dana sviranja i par svirki Nikolina je napustila bend i na njeno mesto dosle su Bojana i Tamara. Opet nakon nekog vremena Andrej je napustio bend i neko vreme nam je na svirkama pomagao Andrej iz Nighfall-a, da bi konacno pronasli naseg trenutnog bubnjara Milosa(Shemsu). U avgustu 2007 Bojana i Tamara su napustile bend i bend je odlucio da napravio pauzu dok se ne pronadje odgovarajuci zenski vokal. Nakon skoro godinu dana pauze bendu se prkljucila Jovana kao vokal i Dejan(Technical Illusion) kao druga gitara. Bend je svoju prvu svirku odrzao u XIII beogradskoj gimnaziji, potom su usledile svirke na raznim festivalima kao sto je velika humanitarna svirka u VI gimnaziji, hit 202, metal sound, scream... Bend je imao i par samostalnih svirki ukljucujuci i veliki Nightwish tribute night u Dangubi gde nam je gostovao bend Apophis i na kome je prisustvovalo oko 400 ljudi. Trenutno imamo zavrsenih 5 autorskih pesama i jednu nasu obradu (Duran Duran - Save A Prayer). Uskoro planiramo da snimimo demo i da napravimo besplatnu promo svirku, gde cemo deliti nas promo materijal. Toliko za sada. Sve dalje bitnije informacije ce biti postovane ovde. Pozdrav, Boris(NeXuS) Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Nexus uz jos dva, tri benda svrstavam u grupu ubedljivo najboljih MLADIH metal bendova u Beogradu. I treba posebno obratiti paznju na njih i ostale. Quote
Erektus Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Dopada mi se autorska "nexus", valjda se tako zove. Ona druga mi nije bila nesto posebno. i kul je sto obradjuju sisterse. Quote
METAL Man Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Super sto ste se ponovo skupili! Dobro zvucite - slusao sam vas, tj svirali smo zajedno. Imate neki sajt, space ili nesto gde se mogu cuti pesme? Quote
Sealed Senses Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 Imate neki sajt, space ili nesto gde se mogu cuti pesme? pa space je trenutno u "izradi" :-) posto treba da napravimo promo fotografije pa kad bude bice informacije na forumu!!! drago mi je da ti se svidelo!! Quote
Postmortal Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ма, најгори сте од сву децу!!! :) Quote
Sealed Senses Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 Ма, најгори сте од сву децу!!! alo ti cupavi nemoj ti dodjem tu da te osisam!!!! Quote
She. Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 NEXUS Najbolji mladi bend !Zvuce ODLICNO! Quote
Sealed Senses Posted January 24, 2009 Author Report Posted January 24, 2009 Postovali smo na YouTube par pesama se jedne od svirki u Dangubi! Pogledajte!!! NeXuS - http://www.youtube.com/watch?v=iD3WrVQ5HdI Timeless - http://www.youtube.com/watch?v=flm5PW6Uovs Within The Mirror - http://www.youtube.com/watch?v=slqhZSKiq7M i Intro(To/Die/For - Marry-Ann) i obrada Lacuna Coil - Our Truth - http://www.youtube.com/watch?v=m2timFOCyhM pozz, NeXuS Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Gledao sam ovaj bend u SKCu na nekoj svirci,mislim da je bio sad Violent Promotions.Sta znam nije moj fah toliko ali uvezbano i dobro zvuci.Samo napred. Quote
Mita Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 klavijaturistkinja je slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca :) suport Quote
Sealed Senses Posted January 29, 2009 Author Report Posted January 29, 2009 slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca jbg skc je bio generalno bio raspad sistema iz mnogo razloga, ponajveceg organizacije i zbog toga loseg raspolozenja na bini. hvala na podrsci!!! Quote
Neonblack Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Nisam slusala bend uzivo ali sad pogledah snimke, super ste usvirani i vokali su vrh! Alal vam vera na Lacuni! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Autorske su sjajne...i dobro je sto cete vremenom prestajati sa obradama...samo napred, a uskoro snimanje!!! Quote
Sealed Senses Posted February 7, 2009 Author Report Posted February 7, 2009 NeXuS ce svirati 15.2. u livingroom-u skc-a na HIT-u 202-ke! svirka pocinje u 20h, vidimo se!! Quote
Zoll Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 A, evo i vaše teme ! Samo napred, društvo, imate podršku od ekipe ! Gledamo se ! Quote
She. Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Pih! Propustih svirku! ....nadam se da ce uskoro sledeca! Quote
Sealed Senses Posted February 16, 2009 Author Report Posted February 16, 2009 Pih! Propustih svirku! ....nadam se da ce uskoro sledeca! Nemam trenutno ni jednu u planu ali ne sumnjam da ce da iskrsne nesto!! Svirka je bila sjajna, hvala svima koji su bili i podrzali nas i nadamo se ste se lepo proveli kao i mi!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 'E tako se to radi...kratko ali jebitacno!' Quote
Sealed Senses Posted February 27, 2009 Author Report Posted February 27, 2009 Juce smo zavrsili snimanje demo-a, danas se radi mix i sutra bi trebalo da saljemo demo u Skoplje za ucesce na rock/metal festivalu u Makedoniji. Vise informacija o tome kada dobijemo odgovor iz Skoplja. poz Boris, NeXuS Quote
She. Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 :veseli: Konacnooooo! Cestitam i drzim vam palceve! Quote
Sealed Senses Posted February 27, 2009 Author Report Posted February 27, 2009 Demo je konacno zavrsen!!! Uskoro ce biti osposobljen i myspace benda i tu ce moci da se cuju sve pesme!! pozz NeXuS Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Demo je konacno zavrsen!!! Uskoro ce biti osposobljen i myspace benda i tu ce moci da se cuju sve pesme!! pozz NeXuS OH YEAH BABE!!!! Quote
gUrNuL Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje... Quote
Sealed Senses Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje... pa realno i jeste nezavrsen posto sam imao fazon jedan dan da izmixujem sve 3 pesme! bubanj je los posto nisam uspeo da nabavim onaj vst koji sam hteo a ako imas neki bio bih ti veoma zahvalan!! a slazem se i za vokale! hvala na kritici, svaka je dobrodosla! Quote
Recommended Posts