bg.revenge Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 мало сам прошетао кроз форум, и поред силних тема о неким трећеразредним ''грајнд'' бендовима, видим да није поменут један од најбољих грајндкор бендова. ROT - култни бразилски грајндкор бенд, један од најбитнијих. мени свакако један од најдражих. текстови варирају од социо/политичких до филозофских/личних. свирају од 1990, издали су неколико LP и на десетине EP и сплит ЕP, такође и бројне касете/цд. нажалост тренутно су ван активности. www.myspace.com/rotgrindcore Quote
doombringer Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Secam se kada sam neke 93/94. nabavio kasetu (ah to vreme tapetradinga) Cruel Face of Life, toliko sam bio odusevljen da sam u narednih nekoliko nedelja slusao samo taj album. Naravno ROT su legende, a album koji sam spomenuo je grindcore klasik i meni sigurno u top 5 grind albuma ikada!!!! Quote
gadget Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Meni je split sa Sublime Cadaveric Decomposition bio jako drag, mada im tu nije bas toliko grajnderski zvuk, malo vise vuce na hc krast. Ipak jako dobre pesme oba benda. Rot - sve hit do hita. Quote
bg.revenge Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 да, сплит цд са S.C.D. је одличан! и текстови на том албуму су до јаја. Quote
23/16 Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Nikada mi se nisu preterano svidjali ... mada, slusao sam ih u srednjoj ... nekada davno. Quote
Speed_Dead Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 bend je kult i kidaju kako su dobri to je taj terrorajzer/stari napalm death/grindore koji se ceni i postuje znaci 1000 puta jace nego vecina ovih novijih bendova Quote
splatterzec Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Preporucujem fanovima ovog kultnog brazilskog benda da poslusaju DISPEPSIAA i FRUSTRAZIONE, Rafael lupa bubnjeve u oba benda. Mozdana detonacija! http://www.myspace.com/frustrazione Inace, DISPEPSIAA ima dva split 7" izdanja sa SAKATAT i VIOLENT GORGE, a sto se samog ROT-a tice vredi nabaviti "Seeding The Absurd" cd, evo i infoa: Finally, after lots of headaches, it got done this week. This compilation through DFL Productions + Nocaute Discos (both brazilian labels) has the ROT sides from 3 splits that are long time out of print + some bonus tracks and everything, was re-mastered for this cd. These songs were taken from the split 10" with YACOPSAE, split 10" with DEPRESSION, split 7" with NO PREJUDICE + 7 bonus tracks that were taken from a special issue that Abução Extrema Zine did about ROT including interview, tape, pictures and lyrics. Quote
Koroviev Posted April 9, 2021 Report Posted April 9, 2021 Covid 666: https://www.facebook.com/rotgrindcore Quote
Recommended Posts