Novaliis Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Po njemu, Aleksandar je bio Srb a Hrist propovedao na srbskom. Ali ozbiljno, neka se pali svako na šta god hoće. Ova debata neće prosvetliti čovečanstvo i izbaviti ga iz govana. Daklem, apsolutno je nebitna. Evo postaviću ja teoriju na brzinu - Herakle je zapravo bio Milojko koji je osvojio celu Aziju 1800. pre n.e, Srbi su otišli na Mesec još u srednjem veku, za vreme Nemanjića putem tajne tehnologije koju smo dobili od naših predaka Hiperborejaca putem kristala skrivenih u Šambali, u kojima je sačuvana kompletna baza podataka i tajno mistično znanje prvobitnih divovskih rasa čovečanstva, a sve putem ekspedicije koju je vodio Sveti Sava i Sinbad - koji je zapravo Siniša moreplovac. Cela ta drevna Srbska imperija je propala kasnije putem tajnih iluminata i Masona koji u saradnji sa reptilima i sivima žele da pokore naš svet, posisaju nam krv. Vođa repila i njihov tajni agent je bio Sava Savanivić, emperor svih Reptila. I sad ja napišem knjigu i nađe se 5 ljudi koji poveruju u to. Kakve to veze ima. Ljudima trebaju bajke, život je sranje.
sale 3sm Larry Flynt Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Pa po ovoj knjizi i Herakle je Srbin,i Zevs i njegov cale,i nejgov cale i cale njegovog caleta,sve do Haosa.
Novaliis Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 E jbg, ništa nisu ostavili za mene, da i ja napišem reč-dve..
Xibir Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Tek sad sam video ovu temu. Pored Grcko-Persijskih ratova, doba od Filipa Makedonskog pa do Aleskandrove smrti je najzanimljiviji iz istorije Grcke. Na ispitu sam hteo da dobijem neko pitanje o Aleksandru, al' nisam. Jedino sto me smara su Dijadosi...
Novaliis Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Što? Baš je zanimljivo pratiti njihove dinastije, posebno Ptolemeje i Seleukide. Barem meni.
Drogarito Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 doba dijadoha=najzamrseniji period anticke istorije
Xibir Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Pa kad procitas sve o Filipu i Aleksandru dijadosi pocnu da smaraju. Mislim da su najzamrseniji period u antici gradjanski ratovi u Rimu.
MegaDave90 Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Definitivno jesu, ali su zato i mnogo zanimljivi rimski gradjanski ratovi.
Novaliis Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Sad sam tek saznao da je, prema Deretiću, Aleksandar Makedonski zapravo Aleksandar Karanović.
iron will Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Sad sam tek saznao da je, prema Deretiću, Aleksandar Makedonski zapravo Aleksandar Karanović. Трећи Србин који је стигао до Индије. Нино Белов, па Сербон Макеридов, па Александар Карановић.
Мајор Гашпар Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Деретић излази на изборе. Партија му се зове Слободна Србија.
Guest sotonina posteljica Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Nema veze što je bio homoseksualac, Aleksandar je i dalje ponos i dika našeg bratskog, grčkog naroda!
Guest bogdansvitlica Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Aleksandar Makedonski je ponos našeg bratskog, tj. našeg naroda, makedonaca i stoga bi voleo kad bi se osnovne škole u Srbiji zvale po njemu.
Recommended Posts