VEPAR Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Da li iko slusa ovaj danski legendarni bend iz osamdesetih? Quote
bojan j. Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Prvo da ti pohvalim avatar Pa cim su ih Hammerfall obradili znaci da valjaju Sticajem okolnosti slusao sam samo 3 njihova albuma. Spooked, Sin Decade i Jump the Gun. Solidna meshavina powera/heavya/hard rocka .... mozda me malo podseca i na njihovog sunarodnika Malmsteena ... Inace Back to Back od Pretty Maidsa je jedna od prvih metal pesama koje sam jos davne 1990 snimio s Metalmanjie Da ali nema solaza sa milion nota u sekundi Jel to lose? Btw, nisi slusao Future World? For shaaaame Quote
bojan j. Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 I sto je najbolje, mislim da ih niko ne skida osim nas Quote
VEPAR Posted January 3, 2004 Author Report Posted January 3, 2004 Dozvoli.Obradili su ih brankovici[secanje na slike iz sna] i po meni upropastili.u originalu pesma ima strofu vise a preskocili su celu solazu. Quote
VEPAR Posted January 3, 2004 Author Report Posted January 3, 2004 Vidim ja napravismo svinjac Metal Mania je'l to bese onaj LP? Na njemu se nalazi sve samo ne metal bendovi,ali dobro ipak je to 1980 godina bila za to vreme to je bio metal.na njemu su se proslavili maideni. inace pretty maidsa nije bilo na toj kompilaciji na koju mislis. Quote
bojan j. Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Dozvoli.Obradili su ih brankovici[secanje na slike iz sna]i po meni upropastili.u originalu pesma ima strofu vise a preskocili su celu solazu. Neeee Zaboravio si da su oni SUPER-braca , te da su power-prog muzicari, stoga nisu mogli da je upropaste, vec samo da je urade DRUGACIJE a: Quote
RNA Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 "Future World" je njihov ultimativni rad i omiljeni metal album Hansi Kirša iz Guardiana. Quote
VEPAR Posted January 17, 2004 Author Report Posted January 17, 2004 naravno on im je najbolje i najuspesnije ostvarenje. Quote
Mr. Smarty Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Dosta dobar bend a: ...omiljena njihova pesma mi je Secanje na Slike iz Sna a: a: Quote
dr.lecter Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ovaj bend nikad nisam slushao intezivno,ni sam ne znam zashto,nemam ni jednu plochu niti cd,samo par puta kod frenda u autu pjesmu dvije... Znam da su dobri ali mi se jednostavno neda :| Ali ako su ih Brankovici obradili e onda... Quote
VEPAR Posted January 24, 2004 Author Report Posted January 24, 2004 brankovici su im upropastili pesmu. Quote
Mr. Smarty Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Cekaj malo zar nisu oni to ukrali od Alogie :? :? :? Quote
VEPAR Posted January 25, 2004 Author Report Posted January 25, 2004 jedino ukoliko su brankovici tu pesmu snimili pre 1984 godine kada su je maidsi napravili. Quote
Mr. Smarty Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Pa jesu samo su je cuvali :roll: Quote
VEPAR Posted January 25, 2004 Author Report Posted January 25, 2004 a pa zato secanje na.... toliko smrdi. mora da su bili mnogo mali pa su se pokakili na note i tekst Quote
Tatyannahhh Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 brankovici su im upropastili pesmu. hahhaaaaaaaa...nemoj tako...ipak su oni tr00 ja tek od skoro nabavila neke stvari i ono...svidjaju mi se... Quote
Demonizer Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Legendarni heavy meatal sastav iz Danske sa jos legendarnijom diskografijom. Quote
RNA Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Коначно сам успео да добијем плочу "Future World" на аукцији за мале паре, па ћу да се дрогирам максимално насловном нумером. Quote
dr.lecter Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 I ja sam najzad nasao nesto od njih Red,Hot,Heavy i Future World na ploci... Sasvim solidno nema sta...Samo imidz je jebacki a narocito one bljestave helanke Quote
VEPAR Posted May 17, 2005 Author Report Posted May 17, 2005 Коначно сам успео да добијем плочу "Future World" на аукцији за мале паре, па ћу да се дрогирам максимално насловном нумером. IN THE EYE OF THE STORM... PESMA JE VRH Quote
Tatyannahhh Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Samo imidz je jebacki a narocito one bljestave helanke hehe ma izgled mi je sasvim nebitan...muzika je odlicna! Quote
dudi Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 hehe ma izgled mi je sasvim nebitan...muzika je odlicna! Muzika je odlična ali čoveče one helanke i jaja na razdeljak Quote
Recommended Posts