hypnos Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 koji vam je najomiljeniji lik kad igrate crash ?
_powerslave_ Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 (edited) Ma nek je gay, obozavam tu igru. Igrao sam samo ona 3 dela sa keca. E a jel si uspeo da predjesh 3. deo? Poshto secam se da je bila neka fora da ti oduzimaju one poene koje si skupio, pa je bilo nemoguce igrati je.... Edited January 14, 2009 by power slave
Novaliis Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Koliko se secam, 3. deo nisam mogao da zavrsim jer je bila neka greska, tamo pri kraju igre..
_powerslave_ Posted January 14, 2009 Author Report Posted January 14, 2009 Pa da, to je to. Mogli su da je predju samo oni koji su imali orginal igricu, a orginal igrice su bile bash skupe, pa ih je retko ko i uzimao ovde...
Novaliis Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Jbg. Moj ortak ima ocuvan sony 1 i igrali smo nedavno 1. i 3. deo, uh kakav uzitak A obozavao sam Crash racing, mnogo zarazna i lepa igra.
Vule iz Kule Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Svaka čast za otvaranje teme! Ovo je moja omiljena igrica svih vremena, i mislim da to dovoljno govori i dalji komentari nisu potrebni. Na žalost, nisam imao prilike da igram bilo šta sa PS2, a ipak bih voleo ma kakvi god da su, srce mi se cepa kad vidim koliko je toga od Crash-a izašlo a da je meni nedostupno... Koji mi je najbolji, teško je reći, mada je objektivno Warped vrhunac, ali taj je za prelaženje i najlakši od svih. BTW, power slave: jesi li prešao trojku sa 100% ili sa 105%?
_powerslave_ Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 BTW, power slave: jesi li prešao trojku sa 100% ili sa 105%? Au pa ne secam se heheh...mada imam memorisano na memorijskoj kartici, pa cu bash pogledati kad budem ponovo uljuchivao sony.
El Karnisero Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Jbt ja sam ovo na soniju picio svaki dan. CTR je najbolja definitivno,mi smo na Adventure prelazili preko 100 %(mora ponovo da se prelaze neke stvari i te fore...). Dvojka i kec su mi najslabiji. Sve u svemu KVLT!
Prezir_99 Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 А јеботе... Једна од најбољих игара на PS1... пре отприлике годину дана скинуо сам на комп све делове и скинуо емулатор, и може лепо да се игра... сестра и ја нисмо силазили са креша неколико дана сви делови су добри, али највише сам играо рејсинг у 2 играча
hypnos Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 http://kesoo.softarchive.net/portable_crash_team_racing_for_pc.3287.html uh sad skinuh odavde ovo i igram
Guest HEFEST Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Najjednostavniji i najbolji emulator na koji sam naisao je psx113. Bas ovih dana pikam sa ortacima CTR, Mario karting i jos jednu slicnu sa snowboard-ovima. Sada sam skinuo i moju omiljenu Muppet Monster Adventure koja je vise kao pravi Crash, ali dosta kompleksnija i zanimljivija. Grafika je malo losija, ali ko mari za to.
hypnos Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 ja sam skinuo jedan emulator 4 u jednom za ps1 ps2 i za nintendo,i kad kliknem onu ikonicu gdje je sony kad hoce da se upali pise BIOS image is not installed,i posle mi p[rikaze prozor kao cd player i memory card,sta da radim?
Flash Of The Neon Light Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 To su bili dani, tada sam bio HC fan Crasha. PS 1 najbolja konzola svih vremena, sve ostalo je sisa... Uzmi samo : Medal Of Honor, Crash, Twisted Metal, Tekken, Hogs Of War... To su bile igre, danas nije prisutno ni 2 % tog kvaliteta kod konzolaški naslova. 1
lemmy sixx Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Tekken je u poredjenju sa Mortal Combat djubre,a Crash je kita marjanova za Sonica.
Novaliis Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Spyro je zakon u poredjenju sa Crashom, ali i dalje je to veoma dobra igra.
oʞɾoƃ Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Tekken je u poredjenju sa Mortal Combat djubre wtf
Guest HEFEST Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 moze pomoc? Skines Bios fajlove sa neta. Prosto i jednostavno. Snimis ih tamo gde treba da stoje bios fajlovi i pikas. Obicno ti i pise kako treba da se zovu ti fajlovi. Posebno je za PS1, PS2 i Segu DC.
Recommended Posts