marko.petrovic Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 karte mogu da se naruche na eventim.bg, a na dan koncerta koshtace 40 leva (1 EURO = 1,945 leva)
LazaGNR Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Majku mu jebem,znao sam da Sodom sviraju u Bugarskoj,al' nisam znao da je sa Grave Digger-om Dal' cu ja imati para za ovo...
Bata Trokrilni Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Evo spasonosnog rešenja. Ako već niko neće sa mnom u Zagreb na Diggere, možda ovde ima neko? Hajde javljajte se što pre, pošto treba viza. Dobro je i što je vikend, u slučaju da počnem da radim do tad.
Косати Ћелавац Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 (edited) ako ne dodju blize, moram da odem...sodom ne smem propustiti vise... Edited January 9, 2009 by Diewith Yourbootson
necropol Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! :udri: :udri:
LazaGNR Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Dobro je i što je vikend... Ha,nisam ni proverio koji je dan. Super ako pada za vikend ako ne dodju blize, moram da odem...sodom ne smem propustiti vise... oces da ides? NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! :udri: :udri: Sta je,ti ne mozes da ides?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Mozete kupiti karte u svim prodajnim mestima eventima kod nas, kakve kreditne kartice bre ?!
Косати Ћелавац Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 (edited) E, pa pitacu ja eventim danas pa cemo znati. Posto je ovaj forum tehnicko djubre, te ne mogu da edit-ujem post, moram ovako da vas obavestim da sam malocas biJo u Mungosu i da decko_koji_radi_tamo nije mogao da mi proda kartu za Sodom. Dakle, Lazo, upomoc. Edited January 13, 2009 by LazaGNR Kad ti ne moz' da editujes post,ima ko moze :P :)
LazaGNR Posted January 14, 2009 Report Posted January 14, 2009 Karta (tj. fotokopija karte - to sto nam treba za vizu) ce biti najverovatnije sredjena ovih dana Javicu vam svima kad mi stigne to...
DarkTerroR Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Nasao sam prevoz autobusom do Sofije i nazad (3.600 toliko kosta i voz). Autobus prolazi Beograd. Ja idem na Sodom i na Kreator (8 februara). Ljudi aj se skupimo i idemo zajedno . Nasao sam i smestaj tamo, najbolje bi bilo sad da se dogovorimo da idemo zajedno i da vidimo koliko nas ima. Ko je zainteresovan nek se javi pozz. Moj mail [email protected] ja sam se organizovao pre 10 dana.
LazaGNR Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) Hehe,vidis,nisam ni znao da Kreator svira 8. februara tamo (dan posle Sodoma i Grave Digger-a). Mozda da svratim i na to... Nisam proverav'o kol'ko kosta voz,mada mi 3600 za povratnu vozom izgleda malo...cudno? Prosle godine smo iz BG-a platili (povratnu) nekih 1900-2000 din.,kol'ko se secam... A kako si mislio da se organizujemo? Da iznajmimo neki kombi ili sta? So far,odavde (sa foruma) nas ima trojca zainteresovanih...plus ti... EDIT:By the way,nema potrebe da ostavljas iste postove na vise tema (onaj drugi post ti je izbrisan ) Edited January 16, 2009 by LazaGNR
DarkTerroR Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 na ovaj broj mozete dobiti sve informacije 065/472-2740 zena se zove Eli. recite joj samo da vam Šarenac iz Kovina dao broj
Косати Ћелавац Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 (edited) Na sajtu zeleznice Srbije pise da voz putuje od 7:50 do 17:40. Znaci da bi tim vozom eventualno mogli da zakasnimo na cert (potencijalno kasnjenje i sl). Mozda je bolja varijanta voz u 21:20 i putovanje nocu? Sto se tice vracanja, neretko sam blejao u gradu/kafani/na stanici posle certa, a pre voza, i nista mi nije falilo, ali, sa druge strane, nisam putovao toliko daleko (dugo). Mozda je bolje prespavati malo pa se vratiti vecernjim vozom. Sta vi mislite? Edited January 19, 2009 by Diewith Yourbootson
RadOwaR Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Kak ce dolazite bratja - train, avtobus? Mogu da vi cekam na avtogarata u Sofija, ce vi pokazem kuda je halata, metalshopa za tickets, metal bars and so on
LazaGNR Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 By train Javicu ti se ja kad budemo dosli u Sofiju
Amphitritê Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Mogli bi da se sete i dovedu Sodom u Bg..
ColourOfPain Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Voz ne bi trebalo da kasni toliko da propustite koncert, ali može da se desi da bude knap sa vremenom. Možda možete da uštedite pare za kartu ako kupite domaću kartu BG-Pirot/Dimitrovgrad i međunarodnu Pirot/Dimitrovrad-Sofija. To je ranije bila sjajna fora za odlazak u Budimpeštu, domaća karta do Subotice, pa tamo trk u stanicu po međunarodne karte dok policija pregleda pasoše Mislim da u februaru ne želite da blejite do prvog voza, ali to je već vaše da odlučite. Najbolje da se čujete sa Džonijem iz Niša, njegova ekipa redovno ide tamo, možda imaju nešto u planu. Za vize nemojte da brinete, rešite tu fotokopiju karte i idite u konzulat, samo imajte na umu da im treba do 7 radnih dana da završe vizu, tako da bi bilo pametno da to rešite do kraja ove sedmice da se posle ne nervirate nepotrebno. Šta god da uradite, dogovorite se sa Radislavom (Radowar) da se nađete tamo, super je kao domaćin i super sam se proveo sa njegovom ekipom na Firewind koncertu pre par nedelja
marko.petrovic Posted January 26, 2009 Author Report Posted January 26, 2009 ja i Slejer idemo sigurno, imamo vize i ta čuda, pa se vidimo tamo negde, ili možda u voz, mada se nadam da ćemo da odstopiramo skroz do Sofije. svejedno, tamo smo negde
LazaGNR Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Bioli vas kurac Idem i ja na stop By the way,ko je Slayer na forumu? Nego,Dark Terror - ti nemas obicaj da odgovoris na mail ili sta?
marko.petrovic Posted January 27, 2009 Author Report Posted January 27, 2009 ne bre , slejer je nishlija, nema ga na forum, ako ima ovde ljudi iz nisha onda znaju u shta se upushtam tj. s kim se treba vratim (da odem je laksi deo) uglavnom, ima karte da se kupe u O43 (OЧ3) metal shop, ranije je to mesto bilo u Tri Ushi ulichici, mala jedna ulica odmah iza onog muzeja s lavovima u centru (nekadasnja zgrada gde je stolovao Todor Zivkov), mada sad mozda je premesteno mesto. Reche mi Radowar da je na poslednjoj stanici tramvaja br.5, dal je isto mesto ne znam. Uglavnom, on nam moze objasni ovde opet, ako greshim al svejedno, 2004te se secam da sam kupio kartu odmah pred koncert na blagajni hale, nije bio nikakav problem, valjda nece ni sad. pa se vidjamo tamo
RadOwaR Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ovoja hala Hristo Botev otstoi dalece ot centra Sofija, u Studentski gradu gde nema hoteli nablizo, ali do centralnata gara ima mnogu hoteli - tamo ideli 2 grci minalata godina koga gi vodih na Kiss u stadion Akademik
DarkTerroR Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 @laza ja nemam net, kad sam na faksu i kad stignem onda pogledam. znaci idemo u petak uvece, neko ce da spava a neko bi da bleji. aj se sad razjasnite ko ce sta. da ipak idemo svi zajedno.
Bata Trokrilni Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ja se slažem. Moramo ići vozom u petak uveče, jer onim jutarnjim ne bismo stigli na vreme, a i red je da imamo vremena da izblejimo po Sofiji. Imaćemo ceo dan. Samo ponesite neku rakijicu da se zagrejemo, ako bude hladno.
DarkTerroR Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 smestaj koji sam ja nasao je jednokrevetna soba(nalazi se izmedju hala gde sviraju Kreator i Sodom) i kosta 35 evra za jednu noc. sto se mene tice mozemo da se strpamo svi tu, ja odma spavam na podu. ako nas ima vise nije skupo. dakle sta mislite?
Recommended Posts