Zen Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 (edited) Da se ne bi smrzavali dragi clanovi , okup je u Zlatnom Burencetu, kafana u Prizrenskoj, preko puta poslasticarnice Specijal. Za one koji nisu iz Bg to je 2 min od Zelenog Venca. Domaci zadatak - ko prvi bude isao tuda da svrati i da pita da ne ispadne da ne rade ili da imaju nesto zakazano vec, mada su rekli da nece, ali eto za svaki slucaj. Edited January 9, 2009 by Smorock Quote
oʞɾoƃ Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Kult! Taman imam prejeben ispit popodne, pa da svrnem posle na formatiranje mozga. Quote
Killing Hand Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Do jaja, bice carski ovaj put cenim da ce biti ista ekipa + Gojko i Lunar i mozda jos neko, sto dodje oko 18 dusa Quote
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 i ovog puta kao i prosli svi idemo u bunker Quote
Теша Тешановић Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 EMO JE GAY!!! emo je gej uredu slazem se,ali koja je poenta stalnog ponavljanja toga? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ako sam ne mozes da ukapiras onda treba da ides na specijalnu olimpijadu. Quote
Brynhildr Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Jebem vas u vreme. Dakle, 20h, dok se svi skupe bice u najboljem slucaju 20:30. Poslednji bus imam u 22h,a stanica nije bas na minut odatle, tako da bih morala krenuti najkasnije u 21:45. Isplati li mi se da dolazim i dam 200 kinti za put? Inace bih rado. Quote
Zen Posted January 9, 2009 Author Report Posted January 9, 2009 Nadji se sa nekim u 17h pa dodjite u 20h - tako se isplati.. Ili racunaj da ce te vec ekipa odvuci negde posle okupa Quote
oʞɾoƃ Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Jebem vas u vreme. Dakle, 20h, dok se svi skupe bice u najboljem slucaju 20:30. Poslednji bus imam u 22h,a stanica nije bas na minut odatle, tako da bih morala krenuti najkasnije u 21:45. Isplati li mi se da dolazim i dam 200 kinti za put? Inace bih rado. Pa, više bi dala za bioskop za tih sat i po, a ovde ćeš moći da gledaš 20 slučajeva, pa ti vidi da li ti se isplati. Quote
Zen Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHA Vredi svaki dinar kad tako postavish stvari :) Quote
Liberali_ante_portes Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 e,ovo je vec prihvatljivo vreme,a i mesto gde mogu da dodjem i da se ne brinem da li cu ici kuci... Quote
Brynhildr Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Pa, više bi dala za bioskop za tih sat i po, a ovde ćeš moći da gledaš 20 slučajeva, pa ti vidi da li ti se isplati. U Pancevu je karta 150. Ma, doci cu, al' ono, bice mi zao sto vas tako rano napustam. Quote
José Luis Chilavert Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) U Pancevu je karta 150. Ma, doci cu, al' ono, bice mi zao sto vas tako rano napustam. Ne , nece ti biti zao , veruj mi Inace , ko hoce neka dodje u 19:30 na plato . Glupo da ode jedna osoba do Zlatnog Burenceta , pa da dole sama ceka ostale da dodju . Bar da nas bude troje - cetvoro kad krenemo . Ja cu doci tada , ostali , kako hoce ... Edited January 10, 2009 by Planina u pokretu Quote
Liberali_ante_portes Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 je l' si ti prosli put postavljao mapu platoa?ako jesi daj postavi o5,a ako nisi,gdi da se nadjemo?mislim,mene je lako prepoznati al glupo se deres po platou:"E LIBERAL AJ VAMO!!!" Quote
José Luis Chilavert Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ma jesam nacrtao , ali nema sanse da je nadjem Mozda ima na onoj drugoj temi o okupu , ali ja ne znam gde tacno . Quote
Feniks . Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ma, doci cu, al' ono, bice mi zao sto vas tako rano napustam. Eh, pa ima i ujutro buseva...a kad vidis kakvih ce sve provala da bude, nece ti se ni ici kuci Quote
Dark_Elf Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Je l' dolaziš ti Fenikse da udruženim snagama razbijemo cionističko anarho-liberalne (i princea sa svojih levičarskih pozicija) članove? Quote
Feniks . Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ja sam vrlo cesto u Bg...moguce da navratim, cisto da pozdravim neke osobe naravno, bicu primeran, nije tesko biti fin Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Al ovo ono Z.Burence iz Zikine Dinastije ?! Mami me naziv.... kad sam bio mali vodili su me u kavanu z.burence preko puta pijace, bilo dobro. Quote
Killing Hand Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Al ovo ono Z.Burence iz Zikine Dinastije ?! Mami me naziv.... kad sam bio mali vodili su me u kavanu z.burence preko puta pijace, bilo dobro. Zato ces i da dodjes Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) Je l' dolaziš ti Fenikse da udruženim snagama razbijemo cionističko anarho-liberalne (i princea sa svojih levičarskih pozicija) članove? Ja sam vrlo cesto u Bg...moguce da navratim, cisto da pozdravim neke osobe naravno, bicu primeran, nije tesko biti fin Nisi valjda to omeksao Fenikse? Edited January 10, 2009 by SATAN-iz Batajnice Quote
Теша Тешановић Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Ako sam ne mozes da ukapiras onda treba da ides na specijalnu olimpijadu. ma nekontam.emo je obicno pedersko sranje sa zapada ali ti si jos gori ako si toliko opsednut tim sranjem Ne , nece ti biti zao , veruj mi Inace , ko hoce neka dodje u 19:30 na plato . Glupo da ode jedna osoba do Zlatnog Burenceta , pa da dole sama ceka ostale da dodju . Bar da nas bude troje - cetvoro kad krenemo . Ja cu doci tada , ostali , kako hoce ... ajde dolazim ja tada.ali zvanicno skup je u zlatnom burencetu u 20 casova.ovo ma platou je samo nas dvoje da neko zauzme mesta je l' si ti prosli put postavljao mapu platoa?ako jesi daj postavi o5,a ako nisi,gdi da se nadjemo?mislim,mene je lako prepoznati al glupo se deres po platou:"E LIBERAL AJ VAMO!!!" ma sloodno dodji u 20 casova u zlatno burence tako je lakse Quote
Recommended Posts