angels deserve to die Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Eh, sad cu da plachem Pa kako mogu da sam tako daleko Quote
Defunctus Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 +jedan lik kojem zaboravih nick, dosao je sa cotohom :oops: Ja. Pozdrav svima,nije bilo lose. Quote
Brynhildr Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Kad si stigao tamo? EDIT: Brunhilda u akciji? Nesto sam pricala wizardu, a ovaj je to snimao... xD Pritom nisam skontala da snima. Quote
Liberali_ante_portes Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) @brunhilda a mega therion i klanje,to si zaboravila @bdonkey ne dugujes nista nikome sve u svemu,ispod mojih ocekivanja...pa kakav je to okup kad ja i jos jedan covek napravimo pola racuna???za sledeci put,trening dve do tri nedelje u napred pa u kafanu... jedino sto je prince of darkness ispunio ocekivanja,em cirkao posteno,em bio skroz tolerantan prema svim sagovornicima,respect Edited January 25, 2009 by Liberali_ante_portes Quote
cotoha Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 ma doci cu ja kod tebe u carstvo pomfrita sa kakvom rakijeshtinom pa ces da vidis hahah ^^ )) Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) No jedino sto mi je smetalo je to sto sam uglavnom prichao sa "sredisnjim stolom" , a onaj donji i gornji deo skroz zapostavio Upravo to. Sa gomilom ljudi nisam progovorio ni rec jer nije bilo mesta uopste. Nesto sam pricala wizardu, a ovaj je to snimao... xD Pritom nisam skontala da snima. @brunhilda a mega therion i klanje,to si zaboravila @bdonkey ne dugujes nista nikome Ako ti tako kazes. Svi su preziveli mega Therion? Edited January 25, 2009 by bdonkey Quote
Zen Posted January 25, 2009 Author Report Posted January 25, 2009 sve u svemu,ispod mojih ocekivanja...pa kakav je to okup kad ja i jos jedan covek napravimo pola racuna???za sledeci put,trening dve do tri nedelje u napred pa u kafanu... Yeah, ako mi stigne novembarska plata do sledeceg skupa bice zabavnije. Quote
angels deserve to die Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Pa hvala Bogu- tr00 metal okupljanje, Varg Quote
Uruk Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Kad si stigao tamo? tek oko 15 do 10... nisam mogao ranije... inace ja pojma nisam imao da si ti bio tamo posto kad sam ja dosao bila je bas guzva, srecom pa sam se uvalio na tvoje mesto pa nisam imao potrebe da se guram Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 tek oko 15 do 10... nisam mogao ranije... inace ja pojma nisam imao da si ti bio tamo posto kad sam ja dosao bila je bas guzva, srecom pa sam se uvalio na tvoje mesto pa nisam imao potrebe da se guram Bio, bio. Quote
:matija Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Bilo je do jaja. Jedino sto sam ja zapostavio donje stolove, ali jbg, bice bolje napolju, moci cemo svi da pricamo. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Neće bre doći ni 10 na kraju, opušteno. HA! Bio jako lep okup, nadam se ponovnom. No jedino sto mi je smetalo je to sto sam uglavnom prichao sa "sredisnjim stolom" , a onaj donji i gornji deo skroz zapostavio, nadam se sledeci put da cu biti u drukcijoj okolini ljudi. ja se uopšte ne bunim što nisi pričao sa mnom Niko se nije smuvao? Pff.. smuvali se Gojko i onaj lik što je došao sa njim lunar beše ili tako nešto Edited January 25, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
Grobodan Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 smuvali se Gojko i onaj lik što je došao sa njim lunar beše ili tako nešto Ne, oni su zajedno vec neko vreme. Quote
oʞɾoƃ Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Možete da mi poduvate levo i desno jaje, respektivno. Quote
Uruk Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nikolaaaaaa...... "nisam ti je majka" :) Quote
-Mare Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) ^ Lunar je sedeo pored tebe. :) Ovo sam tek sad video. Jbg, nisam znao da je to Lunar. "nisam ti je majka" :) Uciteljica. Edited January 25, 2009 by bdonkey Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nikolaaaaaa...... Ne, oni su zajedno vec neko vreme. ok, pa onda ništa...znači niko se nije smuvao na okupljanju kako je beše Nevena rekla: "Smorock mi deuje kao jedino žensko osim mene na okupljanju" ili tako nešto...ajde podsetite me Quote
Brynhildr Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 @wizard - nisam rekla deluje, vec izgleda... A i svi ste fini momci, niko nije pravio gluposti. Nego, ja sam postizala da popricam malo sa dosta ljudi... I sa jednim krajem stola, i sa drugim, a najvise s ovima na sredini... Jedino do par ljudi nisam stigla... :/ Quote
WIZARD OF GORE Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) @Smorock na ovoj slici si baš u svom elementu baš onako kako sam te oduvek i zamišljao Edited January 25, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
Bata Trokrilni Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Slike će biti uploadovane nešto kasnije u toku popodneva, zato što neću biti kući. Odabrao sam nekoliko koje najreprezentativnije deluju. Ispale bi bolje da sam koristio blic, prevarilo me osvetljenje u kafani. Klip će takođe biti uploadovan na Youtube. Quote
Recommended Posts